Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hű b@zzeg,hogy ti hogy leültetek!!!!
Rá sem ismerek a forumra,2 szer kiléptem,hogy biztos jó helyen járok-e!
Tornyit megértem,hogy nem ér rá,hisz szervezi az orbitális tl talit,szegény Dinonak biztos alkalmi festészeti munkája adódott,bobi is sz@pik a japókkal(egyébként megjött a 5 matricád),Ancsika a messzi távolban ,de a többi törzsgárdatag???? Hun van????
Na el is tűnök,mint Rodolfo oszt ma is mi mást csinálnék,mint betonozok.(most otthon)
Csao bambino! Az erő legyen veletek!
mivel jöttök? roburral??
vagy akasztatok rá utánfutót?
Tornyi ez jó hír, de mi azért a bizti kedvéért viszünk sátrat meg hálózsákot!!!jól felészültél mindenre

hiphip----hurrráááá.
Hali gali!!!!!!!!!

Na én annyi sátrat szerzek amennyít csak tudok! Sör nem kell lesz bőven!
Megpróbálok mindent beszerezni!Esetleg takarók, gmimatrac kell!!!!
Meg van egy tök fasza faház is oda is befér 3-4 ember, meg 1 vendégszoba! 3 ember simán befér!
Szóval ne parázzatok minden fasza lesz!
Lehet katonai sátor is lesz vagy hasonló de nem ígérem meg! Zene, kaja, pija, szállás lesz!!!
CSak TL-ek kellenek és a gazdik meg gazdinék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valamit nem tudtok csak kérdezzetek!!! :))))
Nem fogtok csalódni IGÉREM!!!!!!!!
Ennyi!
Megyek melózni tovább!

V2 mindörökké!!!!!!!!!!!!!
ahogy már Bali mondta tatai vagyok, tudod ami t.bánya mellett van!
bocsi bali akkor tataiak vagytok,nyugtáztam.
tesó t.bányán a keriben dolgozik,mint magyar-töritanár.

Berik:nekem szerintem vagy ez,vagy az,de inkább a TL tali az aktuális.Túl sok mostanában a kidobott lóvém. Elvileg R&A is sirokmániás,lehet,hogy mennek.
bocsi bali akkor tataiak vagytok,nyugtáztam.
tesó t.bányán a keriben dolgozik,mint magyar-töritanár.

Berik:nekem szerintem vagy ez,vagy az,de inkább a TL tali az aktuális.Túl sok mostanában a kidobott lóvém. Elvileg R&A is sirokmániás,lehet,hogy mennek.
Na hello emberek!

Az jutott az én kis agyacskám eszébe ....hogy nincs e majd kedve a díszes társaságnak Eljönni a siroki motorotalálkozóra????!!!!! Én kb 5 éve mindig ott vagyok, és jó buli szokott lenni. Rengeteg motor van meg jók a programok. Hill climbing,iszapgyorsulás...stb
Én idén is ott leszek remélhetőleg......és jó lenne a többi TL-essel együtt.
Hello Tarka!! Csíkoskára kérdeztél rá? Nem tatabányai, Ő is tatai mint én!
Tesód hol dolgozik?

Csíkoska!!! Ha ezt Tarkané megtudja?!
Huh mi lesz itt?

JAh arról nem is beszélve, hogy tőlem mit kapsz majd ezért ha hazaértem.

Már mi is teljesen be vagyunk zsongva a II. TL talira! CSak azt nem tudom hogyan fogunk levinni annyi cuccot?! Sátor, 2 hálózsák meg még sok egyéb!

Tornyi! Sört mi is vigyünk? ÉS más egyebet?

DinÓ!!! Nálunk ki*****tt meleg van! Motorozáshoz már túl meleg! CSak a találka idején is legyen ilyen!
Megjött Ancsika sünibelépős képe:
Hű de rövid voltál.már kezdtem aggódni,hogy mivan.mondtam is ancsikának,hogy ha ma sem írsz akkor rádcsörgök.majd akkor még beszélünk.mikó lesz kenese?

Imrufo is eltűnt!! mivanveled???
te is t.bányai vagy,vagy csak bali? tesóm ott melózik
Sziasztok!
Sorry,de japóéknál hadiállapot van!
Tarka:valszeg péntek este tudok menni B.kenesére,előtte mjd hívlak,hogy mi a helyzet,tudtok-e jönni,stb!
MINDENKINEK:legyetek rosszak,amint tudok jelentkezem!
Sziasztok.....
sziasztok!!!

légy üdvözölve motorosállat!!!

tarka:majd titokban csináljuk!
Te csak olyanokat kérdezel amikre nem tudok válaszolni!
Amúgy tavaly már olvastam ezt a cikket.
Ide ő bizti nem ír.
Sziasztok!

Kóródi Imrét keresem, aki ezt a cikket írta. Ismeri valaki esetleg??
www.motorinfo.hu/news.php?nid=...
Fontos volna!
Köszi!
milyen az a fekete hal????
Köszi mester a pontos információkat,sokat segítettél végsebesség ügyben!!!
Tegnap smsztem ancsikáékkal.minden ok,csak eltiport 1 tengeri sünit,és pár tüske beleállt a lábába.ha lesz időm majd csinálok.....öööö......izé....teszek fel róla képet.
Szijja motorosállat!
Légy üdvözölve:sajna nemtom hol kapsz patentet!
Csak a bali meg ne tudja!!!
jó reggelt mindenkinek!!!

tarka:ha tényleg hasonlítasz apudra akkor megelégszem veld is és fatherodat meghagyom Gyöngyinek!!
apró kiegészítés, hogy nem ebbe, hanem a karbon a motoron című fórumban vannak a leendő idomjaim
sebaj...
Sziasztok!

Régóta leskelődök idefelé, de mindig a lustaság vett erő rajtam, hogy beírjak. Egy-két embert már hellyel közzel ismerek innen, a többieknek meg: BiroDani vagyok a www.birodani.hu és a www.motorosallat.hu oldal "tulaja". Az előzőkben látott TL 1000R carbonidomjai (púp, has) az én motoromat fogják dísziteni, ha végre elkészülnek... (IGAZ, Zoli??!!) :-)
Mellesleg az én gépem is durrog jócskán a nemtudommilyen sportdobjaimmal, de még a gyárit is meg lehet büfiztetni egy jó motorfék utáni leheletnyi gázzal... Nekem is arasznyi lilás tövű sárga végű lángot tol ki mindkét cső! Amíg (sajna csak ideiglenesen sikerült) jó volt a hátsó henger leömlőjénél a szigetelése a kipuficsőnek a bilincsnél, addig nem durrogott, illetve minimálisan csak.
Segítsetek legyetek szívesek, hogy hol tudok és mennyiért venni olyan patentet, amivel a pályagépek idomait szokták rögzíteni!

Köszi!