Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!!!!!!

De nagyon le vala eresztve a fórum hozzászólási potenciálja!!!!!! Ezért nem mentem ma dolgozni????? Ancsa a nótát bizalmasan kezeld, mert még nem lett kiadva, és nagy eséllyel nem is lesz
Tornyi: Dick kutyussal minden rendben volt a dokinál???? Izgulok ezért a mackóért!!!!!!!
Tasi: mennyit kell várni még rád???? TL talira én érkeztem utolsóként, vajon Tornyiékhoz kié lesz ez a megtisztelő helyezés?????
Boborján: jó lenne ha már tudnánk beszélni msn en a történtek után!!!!!! Vagy neked ennyire keveset jelentett a rózsaszín szobában (amit a mai naptól kezdve nevezzünk Titok szobának), eltöltött pár órás szunyálás???!!! Komolyan jó lenne ha aktív lenne az msn ed délután 5 óra után is, vagy 7végén.
Tornyi mesternek már mondottam, h az svclubbon beszélgettem egy Fejér megyei sráccal, akinek az ismerőseinek mindenk TL je van. (pontosan 7db) Meginvitáltam őket a fórumunkra és a találkozóra is!!!!!
szreg: mz/x mz/x szreg jelentkezz!!!!!! Most nincs semmilyen indokod, kibújj a II. TL tali alól!!!! Bár ha BerikZ eljön akkor lemaradunk a legmesszebbről érkezett TL es címről, de a társaság kárpótol mindent!!!!!
BerikZ: eljössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pfvári: remélem a szögelés létrejött, és a libádnak elmúlt a sérülése, bekötözted minden vérző alkatrészét!!!!
Tarka: wázzzz vége a munkaidőnek és nem látni egy képet sem, amit sikeresen átrajzoltál!!!!!!!!
Kínaiul h van az h Dinó??????? A szótárak nem bírják ha beírom nekik....
Tarka: sztem az állagából adódóan még akár palotát is ki lehet hozni!!!!
Dino:
ahogy régi kőmívesmesterem mondta: "Sz@rbú,csak sz@r várat lehet építeni!"
én ezt megépítem betonbú,a homokot elfújja a szél.
mostmá tényleg megyek.
Las Palmas.
Tarka wázz tudhatnád már, mint kömíves kelemen h homokkal maxx vakolni lehet!!!!!!!!! Bár lehet h szabadalmaztathatod!!!!
De!
csak lemaradt.
A képből kiindulva ma nem fogsz betonozni!!!
"Na véget ért a móka mára,zárul tarka mókatára,de ha tetszett Tl társak eljöhettek nemsokára"
(idézet Móka Miklóstól)

Asszem hazamegyek,kinyitok egy sssö...ssssö....ásványvizet (dino-bobo páros szokásával eltérően)
aztán nekiesek megint a betonnak!!!
Mindenki pihenje ki magát,már csak 1 nap és hétvége!!!! Jók legyetek!
Úgy terveztem,hogy ma valami ilyesmit betonozok:
Egy csak egy legény van talpon e fórumon!!!
Tarka wázz kezdek ótvarosan lefáradni!!!!!!!!!!!!!!
Ancsa miért váratsz ennyit a válasszal????? Csak nem főzöl (ki) valamit?????
DE lehet,hogy Ő volt??
Nem telefonon állított szelephézagot,és mondta:
"Megkérem ööö,hogy nézze kedves TL a ööööö kristályt!!! Na? Most mit érez? Most már jobb egy picit??"

Ancsa! van kép a szerelőtökről! Ő volt?
Tasi! Nem te árulsz egy tanktáskát 3500 -ért?
Egy találó kis történet az embernek akinek nem mondjuk ki a nevét, de a csokijáról felismerhető:

Skinhead ül a kocsmában, a kabátja hátuljára fel van írva: "Utálom a
cigányokat". Odalép hozzá egy kigyúrt cigány:
- Mi van a kabátod hátuljára írva, te mocsok?
- Ez az első dolog, amit utálok bennetek: nem tudtok olvasni! - feleli a
bőrfejű.
- Mi van, mi van; gyere ki, rendezzük le!
- Ez a második dolog, amit utálok bennetek: süketek vagytok!
Kimennek a kocsma elé, a cigány rögtön előránt egy kést:
- Na most legyen nagy a szád!
- Ez a harmadik dolog, amit utálok bennetek: mindig kést vesztek elő, mikor
lövöldözés lesz!
Tescós szerelő volt (olcsó és gazdaságos)
de legalább nem kért sokat!!!!
Bocsi, annyit melózott rajt a "szerelő", hogy visszarakta a régi gyertyákat....
Ancsa egy gyertycserét is megejthetnétek!!! Hátha az sem dolgozik megfelelően!!!! Bobek kollega mizujs a márkában?????
Jut eszembe...megjött a TL a doktortól ,ne tudjátok meg....5000-ért nem csinált semmit!Ez nem is doki, csak 1 kuruzsló. Még a légszűrőt sem rakta be, amit levittem neki.Állítólag megmérte a szelephézagot az stimmt....vagy? ezek után, az is lehet, hogy szét sem kapta....Bobócimmal már felvettem a kontaktot....húúúúúúú.....ááááááááá....
A vas 1 hengerrel indult útnak , oszt amint ráugrott a hőmérő a 84 fokra, abban a pillanatban ráharapott a másik is....Mostan nézegessük...meg ilyesmi...megpróbáljuk orvosolni...
Ja a sör mellé épp karaoke buli társul!!!!
Szevasztok!!!!!!

No pótoltam a háztartásban lévő hiányosságokat!!!! (Sör, klotyópapír) Nekem olyan Caméleonos póló kellene, amin a szóban lévő club toalettből előbúvó hölgyeményei pózolnak velünk!!!!
Tarka látom elemedben vagy, széjjel röhögtem a fejemet, a mellékelt képeiden!!!! a 2 tuskó a legjobb, főleg h felém is mutat egy nyíl!!!! Bobek vadászunk valami lúdnyákat a II. talira, vagy marad a szesztestvérség???
ÁÁÁÁÁÁÁ!
Na, akkor Csíkoska ötletét bedobva...a csajoknak faszis polót nyomatunk, a fiúknak + rózsaszínt!
Dinó+ Bobó párosunknak biztos bejön!
Tarka!
Te 1 "állat " vagy!
A zegi él még?
Szasztok!

-Pillanatnyilag teljesen el vagyok havazva,de miest lesz egy kis időm kárpótollak benneteket!!!

Addig is mindenkinek V2 Forever!

Tasi+Tasiné
előhívattam a képeket.egyet küldök: