pénteken szabin leszek,nemtom mikor indulunk,igazodunk a többiekhez,átlagtempónk csak bobi áttételezett gépe miatt úgy 220 km/h. simán tanktáskát viszünk+mamira aggatok 1 jó nagy csővázas sátrat+hátizsákot
TARKA!!! LEhet Dinó-é!
Ti mikor akartok indulni?? Nekünk kis kitérő lenne Veszprém felé, de majd meglátjuk. Milyen tempóba foktok haladni? Hogy oldod meg a csomagok szállítását? VAn ám még ilyen kép!
Szasztok!
Ma lenyomtam egy 150 km-es kört a rettenetessel, szal heppi vok! és végre vége a falhoztámasztós korszaknak, ugyanis lett sztenderem! yuppiiiiii!!!
Tornyinak: a plexit én fogom hozni, de sajna elég lassan jön meg (még mindig ez a leggyorsabb, amit találtam) valszeg egy hét múlva itt lesz...
BerikZ-nek: lesz tranzakció, csak mivel lezúztam a kocsit is, abba kellett belenyomni a dellát. Viszont jövő7végére megdumálhatnánk majd egy talit, és viszek pízt. Sajna még nem mindet, de egy százas lesz... augusztusra meglesz az egész. okidoki? majd részleteket MSN-en...
No Peace mindenkinek!
Na itt már félig lement a nap,húzok haza.
mindenkinek jó pihenést Ancsa anyánk megígérte,hogy siet haza és akkor majd nem magammal kell beszélgetnem. Amúgy azt hazudta..... ööö.....írta,hogy hiányoztok nekijje.
Tornyi:pácold a husikat!!!
Dino:tudom-tudom sok baj van a kerttel,de ne aggódj biztos megéri majd üzemeltetni!!!!
Büdös sóher japók!! Az olasz az ilyenre sz@rik rá! DOlce Vita!
Oké mester várom hívásodat,ha tudod írd meg mikor leszel kenesén.Valszínű,hogy lemegyünk.
Amúgy nem komoly,260 szokott lenni az átlagsebesség.
Na jó a tényleges speed:130-150 km/h (csak bobi miatt,és ez jégen lecsökken 20-50 km/h-ra)
Azért írt a Tarka 220-at!
V2bali-nak:-Az ha óra szerint nézzük annyi...valójában pedig kényelmes utazó 180-190!!!
Tasi
Génkezelt patkény? Hm.... Ez jó!
Gyereke...lehet hogy megtört a jég!
Illegállisból -Legális leszek!
Hoppá!
Ha minden jól megy a jövőhétre...addig nyista motorozás!
Sajna!
A Tasla
Ti mikor akartok indulni?? Nekünk kis kitérő lenne Veszprém felé, de majd meglátjuk. Milyen tempóba foktok haladni? Hogy oldod meg a csomagok szállítását? VAn ám még ilyen kép!
ez Dino motorja!!!!!
Tornyi!!! Pénteken júli 21-én mikorra kéne odaérni? Mert nekünk olyan 3,-3,5 órás út és nem szeretnék a legnagyobb melegbe menni!
Nem tudjátok? Oldaltáskával lehet utast vinni? Valakinek van TL hez oldaltáskája? Márkára milyen?
Nah mostmár jó lenne ha megtáncoltatnátok ujjaitokat a klaviatúrán!
Mivel lehetne titeket írásra bírni?!?
Kedvcsinálónak feldobok egy képet! A lányoknak majd máskor!
Ancsáék mikor érnek haza?
Dinó! Jó fűvészkedést! Aztán szép legyen ám a garden!!!
Megindulok dolgozni, azt hiszem mert megérdemlem!!!! 1104 sorry, de tegnap bemonta a netem az unalmast!!!!
Estire itt vagyok addig ne szedjétek szét a fórumot!!!!!!!
Dinó
Ma lenyomtam egy 150 km-es kört a rettenetessel, szal heppi vok! és végre vége a falhoztámasztós korszaknak, ugyanis lett sztenderem! yuppiiiiii!!!
Tornyinak: a plexit én fogom hozni, de sajna elég lassan jön meg (még mindig ez a leggyorsabb, amit találtam) valszeg egy hét múlva itt lesz...
BerikZ-nek: lesz tranzakció, csak mivel lezúztam a kocsit is, abba kellett belenyomni a dellát. Viszont jövő7végére megdumálhatnánk majd egy talit, és viszek pízt. Sajna még nem mindet, de egy százas lesz... augusztusra meglesz az egész. okidoki? majd részleteket MSN-en...
No Peace mindenkinek!
hát tarka, jó kérdés, hogy mivel megyünk, ha ennyi cuccot akarunk vinni, de hidd el majd valahogy megoldjuk és eljutunk a találkára!!!
jó éjt midenkinek!!!sziasztok!!!!
mindenkinek jó pihenést Ancsa anyánk megígérte,hogy siet haza és akkor majd nem magammal kell beszélgetnem. Amúgy azt hazudta..... ööö.....írta,hogy hiányoztok nekijje.
Tornyi:pácold a husikat!!!
Dino:tudom-tudom sok baj van a kerttel,de ne aggódj biztos megéri majd üzemeltetni!!!!
Oké mester várom hívásodat,ha tudod írd meg mikor leszel kenesén.Valszínű,hogy lemegyünk.