Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tornyi:az én polómra is,nehogy a talin a nagy kavarodásban elcseréljük.Bár ez a veszély bobót és dinót fenyegeti
sziasztok!!!

csakhogy itt vagy tarka már hiányoltunk!! Ancsa nem is ilyen dagadt sőt egyáltalán nem dagadt!!!nagyon is jól tartja magát!!!

Tornyi:már nagyon várjuk a találkozót Balival,biztos nagyon jó lesz és biztos finom lesz a kaja is! de most tényleg vigyünk sátort meg hálózsákot?
27 millen nap????
26 elvileg szombat,és vaslogikám azt mondatja velem,hogy akkor te vasárnapra szeretnél talit rendezni!!!! Há nemá!!! Nekem esküvőre köll mennem ,csúsztassuk már el valamerre!!!!
Ancsika még azt írta,hogy minden szép,a víz is jó,de nem érti,hogy 1-2 ember miért naraóncssárga ruhában fürdik.Akkora a luxus,hogy önbarnító is van a tengervízbe keverve:
Szobaszán!!!!!

Tarka : végre láthattuk azt amit az ember akinek nem mundjuk ki a nevét!!!!! Egyébként frankón beletaláltál aug 27!!!!!!! No majd eljövünk érted!!!!!
Az én TL em annyit megy végre mint más TL csak ugye az enyém sport, és ezért ott áll a TL után h 1000S, és ha Tarka információi helytállóak akkor közelíti a 192-t. Mindez természetesen dombnak lefelé, utas nélkül!!!!!!

Dinó

Jah Tornyi mester az én Tl es pólómra rá lehetne vésni a becés nevemet is??????? Az lenne az igazi, főleg szobázás után!!!!
Ancsáéknál még jakuzzi is van a kert végében:
Muti!
Rólam is vannak ilyen előnyös képek
Ancsa nyaralni van a horvátoknál,és ő küldi.Nagyrészük Őt ábrázolja,tudod önimádó és szereti magát fényképeztetni.
Tarka, honnan vannak ezek az előnyös képek??
NA mostmá én el is köszönök,fürcsi,alcsi holnap meló.
Mivan Bobó.ma sem írtál!!!!
Majd holnap írok.
Arrivedercsi amóóóre u-u-u-u-úúúúúú!
Jjja,végre megy! igaz Dino?
Újabb kép,címe: Ancsika a fagyizóban:
JJa!
Amúgy ha Bólyon rendezel talit rám számíthatsz!!!
Csak ne aug 26.-án.(esküvőn leszek ,még mielőtt vki megkérdezné,nem a sajátomon!!! )
üdv
lehet h hulyekerdes... de nembitto
mit megy végre:
- tl 1000
- sv 1000
???
Szijasztok Rosszarcúak! (TISZTELET A KIVÉTELNEK)
Örülök,hogy pár emberkének hiányzom,jó tudni,ha megpurcanok legalább valakiknek feltűnik.
NNA, a 2. tl talira én bizztos,hogy veszprém felől megyek+bobo barátom is aki ugyi fehérvárról jön közénk.
MA egész nap koviknál dolgoztam a hétvégi kéróját csináltuk (mi mást tettem volna mint:betonolás!!! ) Kicsit meg is vagyok dögölve!Ma már no mocizás fáj a mindenem.
Tornyi: vigyünk sátrat é avagy mit,mikor,miért???
Dino:Ancsika megküldte az első pár nyaralós képét:
Ser ser, a lényeg egy helyen csapódik le megfelelő mennyiségben!!!!
Üdv!

Tasi!
Mit művelsz a volt kipuffommal?!
És kiket fogsz képviselni a kerületben? Csak nem a TL-eseket?

Tornyi!

Akkor ez most sátrazós lészen majd? Mert akkor úgy készülök...hálózsák,meg ilyenek.

És jó a scwheizé sör tutira? Ha nem Tasival majd veszünk Heinekent. Ugye Tasla?
És a drei wetter taft még mindíg tart!!!!!!!
III. Augusztushoz mit szólnátok????? Ezen vidéken még úgy sem árt nagyon senki!!!!!!
Tornyiné: barátnőket, leszbikusokat, melegeket felkorbácsolni, mert mint ahogy Lajcsi mondani szokta: Következik a következő TL tali!!!!!!!!!!!
Ha igény vala rá és nem lesz mindenki nyaralni, akkor a III. TL tali a Bólyi pincesoron és környezetében kerül megrendezésre!!!!!!

Üdv Dicknek, Családnak, Tornyi mesternek (és megköszönném ha jelentést írnál h h áll a honlap), valamint minden 2 hengerrel megáldott, agyon kigyúrt V felső testtel rendelkező TL tulajdonosnak!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!

Hát itt a jó idő, de most meg túl meleg van! Épp Hévízen dolgozom még, és 30 fok tuti, hogy van. Az irodában azért kicsit elviselhetőbb, de mindjárt megyek haza.
Dino: Tegnap motoroztunk egy jót Gáborral, Keszthelyig mentünk, nagyon sokan voltak a strandon, remélem a hétvégén mi is megmártózunk majd, már alig várom! De nagyon meleg volt tegnap is, csak nagy sebességnél volt elviselhető!
Hú, már nagyon készülünk a II. TL talira, tuti nagy buli lesz!

További szép napot Mindenkinek!
Tasi: nemcsak h motorhang szépségverseny lesz, hanem a gazdáik is össze mérhetik az erejüket nótázásban!!!!! Egyébként én meg nem is indulnék a motorhang szépségversenyen, mert mindenki tudja h az enyém a legszebb hangú TL és tulajdonosa (Boborján) is)))
Szasztok!

Dino-nak:-nálunk 32-33 fok van,árnyékban kicsit kevesebb!!!

Vasárnap motoroztunk utoljára Tomblamb-al,és riogattuk az autókat!

Az új 4-es Monor felé Qrva jó

Lesz hangszépségverseny? /Mármint a TL-Talin!/

Szasztok!

Ui:Le kéne szokni a lángok eregetéséről...de hát olyan nehéz!

Tasi
Akkor most egy nagyon fontos kérdést szeretnék kitárgyalni veletek!!!!!
Kinél hány fok van?????? És mikor motorozott utoljára????
Erre már csak lehet valamit írni!!!!!!