Köszi Tarka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tornyi evidens h jó buli lesz!!!!!!!!!!!!!!! Én már felmértem a helyszínt, a társaság meg garantált!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki engem és a halált egy lapon említi lehet,hogy jogosan reagálok kicsit ingerültebben.
Amúgy meg nem mi (dino+én)arcoskodtunk a nagy pályázási tudományunkkal.
Én abszolút nem járok pályázni,max autópályázni,de lehet,hogy tudok úgy mocizni,mint Te.
Remélem erről több szó itt már nem esik.
Neked is további szép napot!
Azt hiszem ez 1 rs:
Ha nem tudnám fenntartani,már eladtam volna. És vettem volna egy 125-ös aprilia rs-t
Azt,hogy ki-kihez szól hozzá pályán ne feszegessük.Minden pályán van egyenes szakasz,ahol te úgy eltörpülsz a tükörben,mint egy kis porszem.Mire a kanyarba érsz,ahol gyorsabb lehetnél(talán) mi már kávézgatunk Dino barátommal valahol!Amúgy a te végsebességed szerintem TL 1.fokozat szabályzás,és még van 5 sebességi fokozat.
De biztos ügyes motoros vagy.
Miért nem írsz az rs topikba,mert van ám itt ilyen is!!
Csombek: nem érdekel h mit tudsz pályán, és az sem h mit tudsz közúton!!!! A TL fórum egy nyugodt baráti társaságról szól és nem hiányzik az, h egy "ismeretlen" ember feltűnik és osztja az eszet nekünk, cimbora legyél akkor a pályán okos, és az ha esetleg egy V2 es eltipor melletted ne lepjen meg!!!!!!! Nem csak te jársz pályázni ebadta!!!!!
Köszönöm Tarka hasonlóképpen válaszoltam volna én is, csak épp lehet h egy kicsit durvábban!!!!!!!
Mindenesetre megköszönnénk ha egy pár köbcentivel nagyobbak dolgába ilyen aranyosan nem szólnál bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi: Dinó
Te sajna ugyanúgy nem vagy sérthetelen a 125-ös apriliádon mint mi. Téged is eltiporhat 1 IFA.
Köszönjük az értékes hozzászólásodat az egyébként nemlétező témához.
Nem tudom milyen apropóból nyilvánultál meg pont itt.Vagy beírogatsz több 1000ccm-es topikba is?
Tarka: köszönöm a lelki vígaszt, el is hatolok sörér. Bár az az egy gáz van h mindez nem oldja meg ezen gondokat!!!!!!!!! Utáltam örök életemben a politikát!!!! És ezt a témát itt be is fejeztem...
Ma nem volt meló, de látom nálad se nagyon van...
Rendőrségénl kell egyedül bejelenteni a megmozdulást, ez nekem is megér pár tank benzint!!!!!!!!És rohadjon meg az összes politikus, nem elég h a benzinben ennyi adó van, és megnézhetjük az útjainkat!!!!!! Selejtes önimádó gané az összes!!!!!!!!
OK.
Azért ha tudtok járjatok utána az engedélyezési dolgoknak(sok ember,rendőri biztosítás,mentők,ÁNTSZ,KÖJÁL,ÉDÁSZ,FBI,stb.........) nehogy aztán ott is csattanjon az ostor!
Írd mikor lesz,asszem 1 tank benzint megér a dolog!
ÜDV.
mit szóltok az új törvénytervezethez, melyben mi motorosok fogjok a legjobban megszívni.
Az általános súlyadó egy évben eddig 2400 Ft volt ezután pedig a teljesítmény után ennek 10-15 szeresét 24000-40000-ig kell majd befizetni. Én javasolnék egy megmozdulást, hogy a motorokat ne vegyék egy kalap alá az autókkal és ezt az összeget mérsékeljék.
Szervezzünk egy motoros öszejövetelt mondjuk pl. parlament előtt.
Ancsikáéknak meggebedett az internyet,úhhogy rajtam keresztül üzen minden tl topiklakónak,hogy :"puszi,sziasztok,jók legyetek,majd kintről írunk stb.....sokat gondolunk majd rátok ésatöbbi ésatöbbi "
körülbelül ennyi!
Tornyi evidens h jó buli lesz!!!!!!!!!!!!!!! Én már felmértem a helyszínt, a társaság meg garantált!!!!!!!!!!!!!!!!!