Nem jó mert túl erőltetd a szemeidet, de ha már az én nevemet sem látod, akkor itt már ténylg gáz van!!!!! Lehet h öregszel, vagy netalántán mégiscsak meg kellene látogatnod Dr.Ötkert????? (Csernust direkt nem írtam, rossz szemész, és amúgy is szemüveges)
Ancsa: láttam a burkolt TL t utoljára a Használtautó.hu n, és ha minden igaz akkor Pesten árulták, ugyanis ilyen idomzatot kerestem Pirosszkámra, bár amit én láttam azon is RS3 as volt. Lehet egy rokon?????
Üdv Matemano a csapatban!
Az Sv miatt ne aggódj, lesz még egy rajtad kívül!
Én és Rock személy szerint örülnénk,ha minnél több Tl résztvenne családias kis találkozónkon!
A többi Tornyin múlik, de Őt ismerve,nagyon oda lesz az örömtől!
Úgyhogy hajrá!
Rock kérdezi:
Láttátok Matemano adatlapján a burkolt S-es tl-t? Szerintünk nagyon állatul néz ki!
Persze h csatlakozhattok, ezen kis zöngeményt kellene folytatnotok, h Tornyi mester tudja a pontos létszámot, név szerint!!!!! Ebbe a brigádba minden TL es bele fér, és engem az SV sem zavar!!!!!!!!! V2 és ebben benne van minden. Örülök h sikerült idetalálnod, és remélem a többi TL es is regisztrál itt, h a jövőbeli honlapunkat rendes tömeggel tudjuk nekilendíteni!!!!!!!! Esetleg ha gondolog ill a többiek is, akkor egy pár mondatos bemutatkozást véssetek ide, ezzel megkönnyítve ha az úton bárhol találkozunk a kapcsolatfelvételt!!!!
sziasztok! kromberger zsolt a becs nevem. kaptam ma egy smst dinó barátunktol egy bizonyos tl talirol, és ha nem veszitek tolakodásul akkor szeretnék a barátaimmal csatlakozni hozzátok. ez azt jelenti hogy kb. heten lennénk 2tls, 2tlr, és halkan megjegyeznék 1svt is ha ez nem probléma .még ezen fellül 3db tlr és gazdia nem tudja hogy ráérnek-e. befogadtok minket?
Hát a rózsaszin szobában ....Dinó és BobÓÓÓÓ együtt....
Sorry de még nem is üdvözöltelek az írásaink között. Hát légy üdvözölve!!!!!!!!!!!!!
Az Sv miatt ne aggódj, lesz még egy rajtad kívül!
Én és Rock személy szerint örülnénk,ha minnél több Tl résztvenne családias kis találkozónkon!
A többi Tornyin múlik, de Őt ismerve,nagyon oda lesz az örömtől!
Úgyhogy hajrá!
Rock kérdezi:
Láttátok Matemano adatlapján a burkolt S-es tl-t? Szerintünk nagyon állatul néz ki!
Dinó már felíratkozott!!
Üdv a csapatban a töbiiekkel együtt.
Dinó magadat nem írod fel a listára? Vagy én vagyok vak?
1. Tornyi - Tornyiné
2. Rock - Ancsa
3. Tarka-Zsuzska(tarkáné)
4. Ádi-Niki
5. BerikZ (eddig legalábbis így áll)
6. boborjan3+ Dinó
7. bali-baliné(csíkoska) utólagos engedelmetekkel beírtam!
8. pfvari (mostmár 1000%)
9. ?
Üdv: Dinó
Tasi: A tanktáska úgy eladó mint a PLEXI?
streetfighter89-nek:-Nyertél én árulom a tanktáskámat...egyszer volt használva az első TL-Talin...nagyobbat szeretnék!
Tasla