Ja a sört már teszteltem, és igen finom volt a nyelőcsövemnek!!!!!!! Azt a szilvás italt is meg kellene kóstolnom még egyszer, mert már elfelejtettem az ízét!!!!!
Ismét a munkanélküliek táborát népszerűsítem!!!!
Tornyi ez igen Hawaiiiiii buli lesz!!!!!!! Már most be vagyok zsongva teljesen!!!! Remélem valami legendás helyen aludhatok majd, és felfedezhetjük a helyi ménes kancáit is!!!!!
És az h az öreged fog főzni: 4 hét és irány a II.TL találkozó!!!!!!
Tarka Bobek mi a helyzet amióta elhatolt édesanyánk még csak nem is írtatok nagyon!!!!!! Tessék megemberelni magatokat!!!!! CSingacsguk!!!!
A TL talira nem kell sok minden!!!
Én tudok 2 sátrat hozni, meg van egy faház és egy vendégszoba!
A szállás ingyenes természetesen, úgy hogy sok lóvé sem kell!
Viszont fater a szakács és sok finomsággal várunk benneteket és természetesen behűtött sörrel!!!!
Úgy gondoltam kb mindenki beszál 1500-2000 Ft-al és a kaja pija meg lesz oldva!!!
Valami bográcsos kaja legy még nem tom mi, valami jő pörkölt, és tárcsás sűlt hús!
Sört meg osztrákból hozok ami nagyon finom:nem tom hogy kő írni:sveháter az ejtése!
Meg szentem lesz 1-2 meglepi is!
Nektek ez így jó????????????
Mi a fene van veletek?!? Mióta látogatom eme oldalt nem láttam még így behalni!!!
Amikor ráérnék olvasgatni és irogatni akkor nincs semmi esemény!
Okozzatok már valamit!!!
II. TL talira mit vigyünk! Nem tud senki infó ezzel kapcsolatban?
Odafelé ki érinti Veszprémet? Tarkán kívül! Csak azért mert akkor mehetnénk együtt!
Teljes valómban itt leledzek,de úgy látom senki más...azért hiányoztam?! Nem?! Na akkor mindegy...
Tegnap voltunk Monoron Tomblamb-al,és húztunk egy pár keményet azon a bizonyos 4-esen szuper volt!
Utána bejöttünk a városba valami híd-Ünnepélyre,hát mondanom sem kell lekéstük a Tüzijátékot!!!
B@ssza +!!!
Akkor törölgettük a tetemeket a plekóról mikor kezdődött,mire beértünk már vége volt...na mindegy cserébe kárpótoltuk magunkat a Nagymama Palacsintázójában...és jó volt!
Aztán holligankodtuk a körűton,begyújtottam Elenoron a rakétákat,este Qrva jóóóóóóóóóóó!!!
Az autósok ilyenkor miért dudálnak? Félnek valamitől? Mondjuk tőlem!!!
Na mindegy tetszett az éjszakai élet meg a Zsongás!
Utána megtalált magának egy nem túl bőbeszédű,külföldi vagy nem?! Ezt nem sikerült kideríteni...egy Kawa ZZR 1100-al+utasssal!
Gyorsulgattunk,kellett ám kapaszkodni a csomagnak,a végén már azért nem mentem,mert féltem hogy elhaggya!!!
Na mindegy utólag a garázsnál állva röhögtem,amikor a Tomblamb mondta hogy nem volt rendszáma sem a Kawá-nak!!!
Na szép!!!
Azon röhögtem Kb...így: Hogy a srác beszédéből,csak annyit tudtam kihámozni amolyan Sanyisan:-szép a motor!!!!
Hát ennyi,végülis motoros berkekben ennyi is elég ha az én vasamat dicsérik ...Nem?!?
Ezzel én is így vagyok! Csak hétvégente hajthatnám! Hétközbe meg csorgathatom a nyálamat a sok Győri motorosra! Ez van! Majd TL talin kiélhetjük magunkat!
Akkor már úgyis vége a vizsgaidőszaknak! Teljes HAwAI!
Ezt halál komolyan mondom,tegnap a matek köny fölött kezdett el fájni. Az a qrva matek!
FElteszem a videot,de egyenlőre azt se tudom,hogy magamat hogy teszem fel a motorra.
Kellemes napot mindenkinek!
Tényleg nagyon áll a fórum! Tornyi, Tasi, Tarka, Gamby, Bobó. ? (Bocs akiket kihagytam) Hol vagytok?
Mindenki elment Skandináv lottót játszani?!?!
Csak Csíkoska, Dino és Kovik tartya a frontot!!!?
Tarka wázzz ennyi a dolgod, h mégcsak nem is jelentkezel Ancsáék Horvát képeivel????
Ismét a munkanélküliek táborát népszerűsítem!!!!
Tornyi ez igen Hawaiiiiii buli lesz!!!!!!! Már most be vagyok zsongva teljesen!!!! Remélem valami legendás helyen aludhatok majd, és felfedezhetjük a helyi ménes kancáit is!!!!!
És az h az öreged fog főzni: 4 hét és irány a II.TL találkozó!!!!!!
Tarka Bobek mi a helyzet amióta elhatolt édesanyánk még csak nem is írtatok nagyon!!!!!! Tessék megemberelni magatokat!!!!! CSingacsguk!!!!
A TL talira nem kell sok minden!!!
Én tudok 2 sátrat hozni, meg van egy faház és egy vendégszoba!
A szállás ingyenes természetesen, úgy hogy sok lóvé sem kell!
Viszont fater a szakács és sok finomsággal várunk benneteket és természetesen behűtött sörrel!!!!
Úgy gondoltam kb mindenki beszál 1500-2000 Ft-al és a kaja pija meg lesz oldva!!!
Valami bográcsos kaja legy még nem tom mi, valami jő pörkölt, és tárcsás sűlt hús!
Sört meg osztrákból hozok ami nagyon finom:nem tom hogy kő írni:sveháter az ejtése!
Meg szentem lesz 1-2 meglepi is!
Nektek ez így jó????????????
Nem ment át...na majd most!
Tasi
BerikZ-nek:-Mint azt már mondtam 5-6 éve gályázok itt,és elöbbre szeretnék jutni,úgyhogy hétvégén volt egy vizsgamunkám...azon vagyok túl!
Ha ma minden jól megy kiderül,lehetek-e területi képviselő avagy sem...
V2bali-nak veszprémet,mi is érinthetjük akkor hozzátok csapódunk!
Szerintem Pfvári-val meg berikZ-vel,de még nem biztos,részemről!
A talival kapcsolatban a Tornyi kollégát zaklassátok ez most az ő szervezése...Ő tudja merre és mit?!
Szasztok!
Tasi
Mindenkinek melege van?
akkor tessék!
Mi a fene van veletek?!? Mióta látogatom eme oldalt nem láttam még így behalni!!!
Amikor ráérnék olvasgatni és irogatni akkor nincs semmi esemény!
Okozzatok már valamit!!!
II. TL talira mit vigyünk! Nem tud senki infó ezzel kapcsolatban?
Odafelé ki érinti Veszprémet? Tarkán kívül! Csak azért mert akkor mehetnénk együtt!
Nem az igazi,de a motorozós pózt bírta
a hátad legalább jól van?
Hogy én meg milyen ritka szart motoroztam ma. Ez se volt jó semmire,csak hogy felhúzzam magam.
Tasi!
Min vagy túl?
Na túl vagyok rajta!
Teljes valómban itt leledzek,de úgy látom senki más...azért hiányoztam?! Nem?! Na akkor mindegy...
Tegnap voltunk Monoron Tomblamb-al,és húztunk egy pár keményet azon a bizonyos 4-esen szuper volt!
Utána bejöttünk a városba valami híd-Ünnepélyre,hát mondanom sem kell lekéstük a Tüzijátékot!!!
B@ssza +!!!
Akkor törölgettük a tetemeket a plekóról mikor kezdődött,mire beértünk már vége volt...na mindegy cserébe kárpótoltuk magunkat a Nagymama Palacsintázójában...és jó volt!
Aztán holligankodtuk a körűton,begyújtottam Elenoron a rakétákat,este Qrva jóóóóóóóóóóó!!!
Az autósok ilyenkor miért dudálnak? Félnek valamitől? Mondjuk tőlem!!!
Na mindegy tetszett az éjszakai élet meg a Zsongás!
Utána megtalált magának egy nem túl bőbeszédű,külföldi vagy nem?! Ezt nem sikerült kideríteni...egy Kawa ZZR 1100-al+utasssal!
Gyorsulgattunk,kellett ám kapaszkodni a csomagnak,a végén már azért nem mentem,mert féltem hogy elhaggya!!!
Na mindegy utólag a garázsnál állva röhögtem,amikor a Tomblamb mondta hogy nem volt rendszáma sem a Kawá-nak!!!
Na szép!!!
Azon röhögtem Kb...így: Hogy a srác beszédéből,csak annyit tudtam kihámozni amolyan Sanyisan:-szép a motor!!!!
Hát ennyi,végülis motoros berkekben ennyi is elég ha az én vasamat dicsérik ...Nem?!?
Jók Legyetek!
V2 The GOD!!!
Tasi
Akkor már úgyis vége a vizsgaidőszaknak! Teljes HAwAI!
FElteszem a videot,de egyenlőre azt se tudom,hogy magamat hogy teszem fel a motorra.
Talma megintcsak 8. lett. Mondjuk így fájós vállal nem is olyan rossz!
Ha ma minden jól megy csinálokvégre egy on-board videot! Hogyha a hátam is úgy akarja,mert jelenleg alig bírok mozogni.
Tényleg nagyon áll a fórum! Tornyi, Tasi, Tarka, Gamby, Bobó. ? (Bocs akiket kihagytam) Hol vagytok?
Mindenki elment Skandináv lottót játszani?!?!
Csak Csíkoska, Dino és Kovik tartya a frontot!!!?
hát Dinó igazad van amióta nincsenek az Ancsáék azóta nagyon áll a fórum!!!