Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tök igazad van ugyanis azt pesten vettük a heveromnak. de ha kell neked idomzat lehet hogy van egy hasonló eladó az haverunknak.
Délelőtt én is lenézek Hrvatskaba, tőlem csak 20 Km. Neve nincs emberünknek pedi rémálmokkal teli sittes éjszakát kívánok, és izgalmas férfi kezek és szerkezeti egységek simogassák az ánusnak becézett kipuffogóját.... (Ahogy a reklámban is vala: mert megérdemlei ...... (((((A GANAJ))))))

Szobaszánkós jó éjszakát mindenkinek aki alvással tölti ezen pitypangos szép estét!!!!!

Ancsa Rock holnap csak óvatosan, hazaérkezésnél is stimmelnie kell a létszámnak, és természetesen mi is hazavárunk titeket ép ésszel ép lélekkel ép vasakkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, lépünk szunyálni, holnap Hravatska.
Még délelött benézek!
Bazzeg, tényleg, de jó, hogy szóltál! Neve sincs emberünket, remélem hamarosan feje sincs emberünknek fogjuk hívni!
Ancsa R E D Ő N Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Köszi Dinókám, hogy míg én nem leszek, gondoskodsz róla! Így már mindjárt nyugodtabban megyek el!
áááááá-úúúúúúú
Ancsa nyugi én itthon leszek, bár képeket nem igazán szurkálok be, de amit szavakba önthetek az Péli Barna szavaival élve: átmegy neki!!!!!
, ugye milyen jó Tarkát a háta mögött csesztetni?!
Most megkapta jövő hétre, amig nem leszünk itthon, az adagját!
És akkor befejezése sem marad el:

Sorry: puskázni, vagy pukizni, egy cég!!!!
Mindkettőnél égés ha rájönnek h te voltál!!!!!!!!!!
"puskázni, vagy pukizni, egy cég!!!! "
Dino ez kééééész
A4 es papír jó gyújtós!!! Ne pazarold!!!
Vagy a Barátok köztben amikor ő játszotta anonymuszként az atyát!!!! Piros karikában 18 as volt!!!!

sajnos A4-es lapokat kéne bevinnem és azt is mire kibogoznám basszus....
Ez még akkor készült Tarkáról, mikor Ő kapta a főszerepet az arctalan ember címü filmben!
Sorry: puskázni, vagy pukizni, egy cég!!!!
Berik kollega most h elhappoltam előled a 3000 ik hozzászólást egyből mész vissza tanulni??? Hát hol van innen a vadász ösztön???????? Tessék pukázni!!!!!!!!!!!!!!!
Ancsa: máris jobb, Tarkát nem is láttam ennyire szőrösen!!!
Na én még kicsit vissza tanulni meg enni!
Innen olvassátok tovább!!!!!!!!!!!!!!!
Én idén már a fogszuvasodást is megelőztem..
Berik!

Vagy vegyél fel 1 ilyen szemüveget!
Nem gondoltam volna h ilyen közel vannak egymáshoz!!!

[O1
Megelőzött!!!!
tümtürüm-tümtürüm-tümtürüm