Március 10-én vettem 1 autót ami ki volt ideiglenessen vonva a forgalomból!
Szerintetek kinek kelett kifizetni egész évre az adót???????????
Hát nekem!! Jan 1.ig visszamenőleg!!
Akkor ez most hogy is van???
A volt fönököm szokta ezt csinálni az alfájával,összel kivonatja-tavasz végén visszahelyezteti.
Ö mondta nekem hogy ilyenkor nem fizet, de lehet hogy a következő éviböl vonják neki le.
De megkérdezem pontossan tőle+az ismeröstöl a polgármesteriben.
Ha megtudtam valamit akkor megirom.
V2bali! Kössz a meghívást de sajna nem tudok menni mert még külföldön vagyok melózok és csak augusztusba tudok hazamenni leghamarabb.
De a fórumon követem a hozzászólásokat már elég rég óta és napra kész vagyok belőletek!
Úgy látom egész jó kis csapata kezd itt kialakulni. Ha hazamentem én is szertnék csatlakozni és találkozni mindenkivel a
következő talin.
MERT UGYE LESZ FOLYTATÁSA?!?!
Addig is mindenkinek sok szerncsét az utakon!
Vigyázzatok!
Merthogy "Az aktuális évi súlyadót az köteles megfizetni akinek a jármű az adott év január 01-én a nevén(tulajdonában) van". Tehát ha Te jan. 02-án eladod a vasat, az egész évi adót be kell fizetned. . Azt hiszem a teljesítményadót is így kell fizetni.
hiába vonatod ki a vasat a forgalomból télre, a súlyadót be kell fizetned egész évre, ha csak egy hónapot is a neveden volt a vas az adott évben!
ki van ez találva...
Sziasztok!
Már rég irtam nektek,mert lefoglalt az építkezés. De látom Tarka barátom azért jelen volt.
A sujadós dologhoz csak annyit: ezután minden télre kivonatom a vasat ideiglenessen a forgból. Elvileg arra az idöre nem kö fizetni sem adót,sem biztit. Oszt bekap...ja minden rendelet+törvényhozó!
Ha mindenkinek annyi lenne a fizetése mint nekik akkor senkinek sem okozna gondot a változtatás.
Sziasztok Téelesek!
Jó reggelt mindenkinek!
Joco! Igen átlátható a kis táblázatod! SAJNOS jól kitudtam belőle olvasni az összegeket! Azért kicsit meghökkentő! Ezek után még drágább lesz a hobbim!
ÓÓÓÓÓÓ!
Nem sikerült csatolnom a táblázatot
A lényeg hogy pl.:
Típus, motorizáció,saját tömeg, teljesítmény
Súlyadó /Telj.- adó 1-3 év/ Telj.-adó 12-15 év
Suzuki GS 500 / 2400 Ft / 10 500 Ft / 7 000 Ft
Honda CBR 600 F / 2400 Ft / 23 700 Ft /15 800 Ft
Honda VFR 800 / 3600 Ft / 23 700 Ft / 15 800 Ft
BMW R 1150 GS / 3600 Ft / 18 600 Ft /12 400 Ft
Yamaha FJR 1300 / 3600 Ft / 31 500 Ft / 21 000 Ft
Suzuki GSX 1300R / 3600 Ft / 38 700 Ft / 25 800 Ft
Remélem azért átlátható a művem,hogy miről is van szó
Sziasztok!!
MATEMANo!! Légy /legyetek/ üdvözölve egyre bővülő körünkbe!
Dinó!
,,puskázni, vagy pukizni, egy cég!!!!
Mindkettőnél égés ha rájönnek h te voltál!!!!!!!!" Ez nagyon komoly szöveg! Mikor olvastam igen nagyot derültem rajta.
Az a srác mit szájhősködött itt? Biztos egyszer megtekinthette a H.ringet és azt hiszi Ő Valentio R.
Az eltűnt sráccal kapcsolatban annyit tudok, hogy nem őróla beszéltek tegnapelőtt a híradóba? Holtan megtalálták.
Amit Tarkával beszéltetek felvonulást. Azon én is ott lennék! Egy vagy Két tank benzint nekem is megér! Ha lesz szóljatok!
Tornyi!!! Már alig várjuk a találkozót! Tülkön ülünk !:)
Végre TEGNAP megcsináltuk a kicsikémet! MÁR NEM CSÚSZIK A KUPLUNG! SÚLYOZNOM KELL AZ ELEJÉT, HOGY NE KAPKODJA KI ÁLLANDÓAN!!!
sziasztok mindenki!
Tornyi: ez tényleg komoly.igen szeretnénk menni.
Tarka: azért matemano, mert a kisfiam mátémanó nézdmeg az adatlapomon
Dinó: nemsikerült ma pontos árat megtudnom csak annyit hogy 40-60000.- közt. azthiszem ez így egy kicsit tág.
Na fijúk lyányok!
Tűnök haza.Vár a második műszak.
Ha előbb nem,hétfőn benézek.
Aztám nem ám a hátam mögött cinkelni megint!!!!!
左様なら (viszontlátásra) nemtom hogy ejtik ki Megvan:sayonara!!!!
Március 10-én vettem 1 autót ami ki volt ideiglenessen vonva a forgalomból!
Szerintetek kinek kelett kifizetni egész évre az adót???????????
Hát nekem!! Jan 1.ig visszamenőleg!!
Akkor ez most hogy is van???