Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
hogy honnan???
hát azt nemtom,vágd szét és meglátod!!
Asszem (de nem biztos) az a különbség,hogy a láncszemek közt van egy gumiporvédő,hogy a retek ne menjen be.ezt elvileg látni,ha megsasolod! egy a lényeg:ne brigóval mosd,hanem vmi spec szerrel(van már ilyen külön lánctisztítóban is,de szerintem olcsóbb a féktisztító-kb:800-1000 ft´)
egyébként tarka,én nem nézem ki belőled!!!!
kösz a jótanácsot boborjan3!!!
de nem félek tőle!!!
Köszi, de elég kezdő vagyok témában, honnan ismerem meg az O-gyűrűs láncot?
nem tom,hogy a motorodon milyen lánc van,de ha O gyűrűs akkor ne mosd brigóval.
vannak erre spec cuccok,én pld féktisztítóval mosogatom ami alkoholos és nem bántja a láncban lévő tömítőgyűrűt.(szerintem)
dehogyis! kinézed belőlem?
Ja,küldök képet a csajomról:
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így közbevágok, de van most egy kis szabadidőm és rászántam magam, hogy teljesen letakarítom a motort! Lenne egy olyan kérdésem, hogy nagy hülyeség lenne ha a láncot brigécióllal takarítanám le, aztán láncsprayt rá?
Köszönöm és mégegyszer elnézést, hogy ide írtam
üdv.
Szia Csíkoska!
Üdv a fórumon Tarkával óvatosan bánj,mert hamar felkapja a vizet,és símán"jégre tesz" Én már láttam,hogy csinálja
képes lennél így bántalmazni egy lányt???
Szia Ancsa!!
olyan igény nem lehet a Caméleonos polókkal kapcsolatban, hogy pasik legyenek rajtuk??? az a csajoknak szerintem jobban feküdne
eggyel lejebbi kép neked is idevág pont.
Hűű vazzeg!!!!
Az egerszegi nem akar fizetni,megyek gyorsan meggyőzöm,a fiuk már beszélnek vele:
köszi tarka!!!!

hogy fogsz meglincselni???
NEM BIZTOS!
ok, de ezt muszáj volt tudnom!!!
most ez akkora baj???
na mindegy!!!

ugye nem lincsel meg senki???
DeleS!! De más ilyesmit NE itt beszéljünk meg Mert kioffolnak a többiek
azért annyira nem kell félned nem fog fájni!!!

holnap melyik vonattal jössz?
Hogy ne lenne!!! Hisz TE vagy az
Lehet haza se megyek?!?!
Tarka védj meg!

CSíkoska ! (telefonom lemerült, MSN behalt)
Hát igen, Bali ilyen ha egy kis piszok is van a motoron már is takarítja és nem is érdekli más!!!úgy félti, mint a szemefényét!!!lehet, hogy nincs is a motorjánál fontosabb???
Szia!

hát igen mit kapsz ezért,csak gyere haza!
Nekem se lenne gond csak már újra motorozhatnék !
Egyébként nekem a lengőkart is felpolirozták.És nagyon jól állt neki a lemenő nap fénye!!!
Gamby! Ez nekem nem gond! Hisz amint van egy kis szabad időm egyből takarítgatom a gépet! A motorozás a hobbim és ehhez hozzátartozik ez is. Amúgy köszönöm szépen a tippet! MAjd felkutatom!
Sziasztok!
Üdv Baliné (Csíkoska)!!!
Felnipolirozós kérdésedre annyit tudok válaszolni,hogy az én gépemen ilyen van és bitang állatul néz ki.Viszont én már igy vettem de szerintem a gép valaha a torro nevü srácé lehetett.Szokott forumozni de ide nem igazán ir.Keresd meg öt hátha tud tippet adni.De arra azért készülj fel,hogy utánna ahhoz,hogy jól nézzen ki minden motorozás után lehet pucolni a felnit!De a látvány megéri!!!