hogy honnan???
hát azt nemtom,vágd szét és meglátod!!
Asszem (de nem biztos) az a különbség,hogy a láncszemek közt van egy gumiporvédő,hogy a retek ne menjen be.ezt elvileg látni,ha megsasolod! egy a lényeg:ne brigóval mosd,hanem vmi spec szerrel(van már ilyen külön lánctisztítóban is,de szerintem olcsóbb a féktisztító-kb:800-1000 ft´)
nem tom,hogy a motorodon milyen lánc van,de ha O gyűrűs akkor ne mosd brigóval.
vannak erre spec cuccok,én pld féktisztítóval mosogatom ami alkoholos és nem bántja a láncban lévő tömítőgyűrűt.(szerintem)
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így közbevágok, de van most egy kis szabadidőm és rászántam magam, hogy teljesen letakarítom a motort! Lenne egy olyan kérdésem, hogy nagy hülyeség lenne ha a láncot brigécióllal takarítanám le, aztán láncsprayt rá?
Köszönöm és mégegyszer elnézést, hogy ide írtam
üdv.
Hát igen, Bali ilyen ha egy kis piszok is van a motoron már is takarítja és nem is érdekli más!!!úgy félti, mint a szemefényét!!!lehet, hogy nincs is a motorjánál fontosabb???
Gamby! Ez nekem nem gond! Hisz amint van egy kis szabad időm egyből takarítgatom a gépet! A motorozás a hobbim és ehhez hozzátartozik ez is. Amúgy köszönöm szépen a tippet! MAjd felkutatom!
Sziasztok!
Üdv Baliné (Csíkoska)!!!
Felnipolirozós kérdésedre annyit tudok válaszolni,hogy az én gépemen ilyen van és bitang állatul néz ki.Viszont én már igy vettem de szerintem a gép valaha a torro nevü srácé lehetett.Szokott forumozni de ide nem igazán ir.Keresd meg öt hátha tud tippet adni.De arra azért készülj fel,hogy utánna ahhoz,hogy jól nézzen ki minden motorozás után lehet pucolni a felnit!De a látvány megéri!!!
hát azt nemtom,vágd szét és meglátod!!
Asszem (de nem biztos) az a különbség,hogy a láncszemek közt van egy gumiporvédő,hogy a retek ne menjen be.ezt elvileg látni,ha megsasolod! egy a lényeg:ne brigóval mosd,hanem vmi spec szerrel(van már ilyen külön lánctisztítóban is,de szerintem olcsóbb a féktisztító-kb:800-1000 ft´)
de nem félek tőle!!!
vannak erre spec cuccok,én pld féktisztítóval mosogatom ami alkoholos és nem bántja a láncban lévő tömítőgyűrűt.(szerintem)
Ja,küldök képet a csajomról:
Ne haragudjatok, hogy így közbevágok, de van most egy kis szabadidőm és rászántam magam, hogy teljesen letakarítom a motort! Lenne egy olyan kérdésem, hogy nagy hülyeség lenne ha a láncot brigécióllal takarítanám le, aztán láncsprayt rá?
Köszönöm és mégegyszer elnézést, hogy ide írtam
üdv.
Üdv a fórumon Tarkával óvatosan bánj,mert hamar felkapja a vizet,és símán"jégre tesz" Én már láttam,hogy csinálja
olyan igény nem lehet a Caméleonos polókkal kapcsolatban, hogy pasik legyenek rajtuk??? az a csajoknak szerintem jobban feküdne
Az egerszegi nem akar fizetni,megyek gyorsan meggyőzöm,a fiuk már beszélnek vele:
hogy fogsz meglincselni???
most ez akkora baj???
na mindegy!!!
ugye nem lincsel meg senki???
holnap melyik vonattal jössz?
Tarka védj meg!
CSíkoska ! (telefonom lemerült, MSN behalt)
hát igen mit kapsz ezért,csak gyere haza!
Egyébként nekem a lengőkart is felpolirozták.És nagyon jól állt neki a lemenő nap fénye!!!
Üdv Baliné (Csíkoska)!!!
Felnipolirozós kérdésedre annyit tudok válaszolni,hogy az én gépemen ilyen van és bitang állatul néz ki.Viszont én már igy vettem de szerintem a gép valaha a torro nevü srácé lehetett.Szokott forumozni de ide nem igazán ir.Keresd meg öt hátha tud tippet adni.De arra azért készülj fel,hogy utánna ahhoz,hogy jól nézzen ki minden motorozás után lehet pucolni a felnit!De a látvány megéri!!!