Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ára is :)

A Zero Gravity is elég jó sztem, vagy MRA vagy Puig...
Olaszoknál van csak. Nekem meg kinai nem tetszik, nagy durung. Kecses kell és formás
Angol ebay...vesz 1et... Olcsóbb lesz...
Én picit komolyabb cuccot szeretnék egyszer...
Szerintem a Proptech-es a Yoshi alapján másolt eszköz. Tény, h nem szedtem szét mind1iket, de mivel ehhez régóta kering infó a neten, meg elégkönnyű másolni, úgy gondolom, h nem egy új kütyüt fejlesztettek ki a Csabiék.
Amit én láttam nálunk az sima házi "Yoshi" másolat volt.
Itt csak a Yoshi R-421-re gondolok...
Ez elég nagy baj
Egy cső Mert ugye egy csőnek két vége van
Kezded érteni amit Sam magyarázott.
A lényeg, h nem old le a kuplungod...
Simán!
Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!
2 cső mi?
Hát ez azért nem teljesen így működik...
B.U.É.K. Motoros Barátaim!
Még annyit se...
Az a baj ha nem állít fordulatszám tartományonként is akkor nem ér többet egy yoshi boxos belövésnél. Akkor meg kidobott zsé.
Sztem ne vegyél ilyet.

Ez a cucc nem mást tesz mint gazdagít a keveréken az egész fordulatszám tartományban.

A 15 program annyit tesz hogy +5%-tól 15 állásban lehet még 5%-t aztán még 5%-t és így tovább állítani. A végére már csak benzin lesz a hengerben

Ha van egy sport dobod meg netán egy nyitott szűrőd akkor sem kérne sztem 5-10%-nál többet a géped.De ezt csak mérés után lehetne megmondani.

Remélem tudtam segíteni.
Így utólag is Boldog Új Évet Mindenkinek!

B.Ú.É.K.
Mindenkinek kívánok én is BUÉK-ot! Tartalmas és errorokban hiányos szezont mindenkinek. A bőrrucikat ne hízzátok ki, nekem már gömbölyödik a fejem, úgyhogy legyek intő példa.

BUÉK mégegyszer!
Borcsa ! sziasztok itt minden okésmár nagya buli buék kedveskéim.minden motoros barátomnak sikerekben gazdag újévet kívánok,Ancsáéknak mégegyxköszönömszépenazajándékmeglepitkiraktamahütöelejérelá
ssammmikorkiveszekvalamitahütőbőlpuszimindenkinekbuék.
Sziasztok!
Minden motoros kollégának boldog új évet kívánok.
A TL 1000 csapatnak kövér gázban gazdag újévet és hangos búgatást kívánok.
Buék !