Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami a gépen jobb oldalt esik, a hátsó hengeré. de mindkettőről csinálhatnál, ha nem okoz gondot.
Na várj melyik neked a jobb oldali? Ha az általam feltöltött képet nézzük akkor a tőlem távolabbi, azaz els hengeré a javított, a másik nem.
Most jo kérdéseket tettél fel. Igen ott lett javítva. Megvizsgálom és irok később !
A jobb oldali dob felfogatása előtt volt hegesztve? Úgy értem, javítva, mert gyárilag is van ott egy hegesztés, de az simább, mint ahogy a képen látszik. Nem lenne baj, csak kérdés, hogy pontosan helyére lett-e hegesztve, ha javítva volt. Mert az enyémen is van egy ilyen "javítás" kb. 10-14mmel hátrébb van a jobbos dobom. Az előző gépemen is ugyanez volt elbaszva, annó azt is újra kellett hegeszteni, hogy jól álljon. Közelit a két oldalárol a dob felfogatásról még csinálnál?
hehe
hehehe...
most csórtam fészről:

Olyan kokány megoldásnak gondoltam ezt a matt feketét, de nem volt más választásom, mert jól elcsesztem a sötétítősprayvel. Még jó, hogy a belsejét fújtam, nem kívülről kezdtem.
Én pont beférek, ha koppra hátratolom a seggem az ülésben. Amúgy meg tök mindegy, mert 220 felett ritkán megyek. Főleg nem utazóban
Csóka azóta se válaszolt a kérdésemre, így elvetettem a dolgot :D
Szerintem a lámpafóliával be lehetett volna húzni. A jobb minőségűek elég jól alkalmazkodnak az élekhez, ívekhez
így van teljesen igazat adok
Életemben talán egyszer sikerült olyan kitörtnyakú pozíciót felvennem, hogy a plexin keresztül néztem előre. De akkor meg minden piros volt. Én vagy befexek, és max a kormánytelót tudom nézegetni, vagy pislogok a plexi felett. Utóbbi jobban bevált motorozás közben.
szép lett.

Az enyém ugyan nem túl sötét de még így sem bújok úgy el mögötte hogy a plexin keljen kinézni mert azért ekkora temponál szart sem látsz már meg torzít is a plekó.

Szóval ezen ne aggódj.

Én úgy szoktam hogy a plexi fölött éppen egy picivel nézek ki.

Úgy még a légellenállás sem romlik különösebben
Elöször befujtam a hátoldalt sötétítő sprayvel, de botrányosan foltos lett, és alig átlátható. Aztán mérgemben mattfeketével ujrafujtam. Most aztán nem lesz 260-nál bebujás delegalább kivül szép :)
Probálgatás.
M4 rendszer viszont meggyőzőbb, vagy ők nagyobbat hazudnak :)
1200-as nagysritésű dugattyú kell nekünk :)
Engem is érdekelne ha nem kell másnak
Ennyi :)
Nem is ezért kell. Tudod a név, a hang, meg a tudat...
Ezért a növekedésért egy vasat nem adnék... Ez pina.
Tessék.