Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már megoldódott.
Szét volt állítva az Ecu-m! Csunderlikék belőtték az új dobokhoz úgyh most faxa

Amúgy ami neked van program ott ugye 5 gázállás van. Az első az 20% gázállás. Annál kell dúsabra állítani és akkor rendben lesz.
Nem az ingadozás hanem, hogy első indításkor nem emeli és tartja meg a fordulatot hanem akár le is áll.
írni nem tudok
Alapjára kellene, hogy legyen. Néha egészen egyszerű lehat e megodlás. Nálam, pl. szar gázbowden-gázkar kombó okozott alapjárat ingadozást.
Ezt nem tudom, úgy tudom (lehet rosszul), hogy az első kütyüjük szintén 3 gázállású volt, de ami nekem van az 5. ezt 6 éve vettem a szinkron teszterrel együtt. Viszont az alapjárat mizéria ha jól sejtem még nem oldódott meg, próbálok új dolgokat amit autó tuningos haverok mondtak mint tipikus hibát. Ez sajnos ahogy öregednek a gépek általánossá kezd válni.
Ez milyen minőségű spray? Elég profi cuccnak tűnik, bár megkérik az árát.
Jah én is megnéztem egy csomó videojukat, meg facén is felvettem. Jól tolják.

Aha ilyen kék.
Valami füst effekben gondolkodok amúgy, ezzel is erősítve a Black TL hatást
Köszi a linket!
ismerem őket videókról. Nagy formák.

Kék?
Nekik is GP-pro van A sisak plexi tetszik. Ilynek kéne az Araimra is.
A kabi az szinte zsír új azon semmit nem kellett szabni tökéletes rám.
A nadrág combrészéből vetettem ki múltkor és az is tökéletes. Most már úgy nézek ki mint egy motoros
Valahogy így is van!
Jól áll Luká!
Jó lett az átszabás?
Lehet kapni.
https://www.google.hu/?gws_rd=...
Én evvel nyomatnám le. Van füst effektű is...
vagy rohadt gazdagok
Mert ismernek egy jó kontaktot
MIért van minden TL-esnek Alpinestar GPpro kesztyűje
Jah, de ha bebújok 260-nál nem látok majd ki
10éve az akkori kocsim hátsó lámpáját lefújtam belülről valmai sötétítő spray-vel, nem tudom létezik-e még olyan, illetve, hogy nagy felületetn lehet-e foltmentesen fújni vele
Én ezt akkor vettem észre amikor a Frank Thomast lecseréltem Dainesere. De amúgy a Beriket is rühelltem előtte.

Faszán néz ki a cuccod nah, végre motoros formád van
VTN fólia! Karbontól kezdve akármilyen mintát rányomnak
Na megjött a kabi! Basszus durva hogy milyen különbség van a két minőség között.
Tökéletes "Racefit"
Megnéztem, ezen a pénzen inkább hasznos dolgot vennék. A gyárival lehet kezdeni valamit, hogy sötétebb legyen? Az annyira nem izgat, ha nem bubis, de dobna rajta ha sötétebb lenne :)