Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Királyság!
Én 8db rendeltem 1300ért mondjuk csak 2 kell cserélni,de lehet mind4 a kikapom.Mondjuk nem értem hogy amit itthon kapni az miért 4-5e
licites volt senkinek sem kellett! M-factory jó!Az ilyen kiegészítős dolgokat már több mindent vettem tőlük és kínai viszonylatban szerintem az egyik legigényesebb bolt.
Mfactory-nál néztem, de ott drága. Amennyiért vetted azért kellene nekem is :) majd nézelődök neten.
1200-t vettem a 4-t de az eladónak már nincsen így azt nem tudom belinkelni.

Led-es szóval nincs gond a fényerővel.Hajlik is ennyiért teljesen jó.

Relé kéne hozzá de engem nem nagyon izgat hogy így villog. Legalább jobban felkelti az érdeklődést

Ebay.en nézegess. M8 vagy 10 es anya van rajta már nem emlékszem pontosan.
Feladtam a csomagodat!
Most nézem ezeket az indexeidet. Jól mutat. De hogy világít? Dobj egy linket,hogy melyiket vetted meg. Kell hozzá bármiféle új relé?
Na meg kb 2 meghúzást fog az a gumi kibírni. Nekem egy el is repedt, jó, hogy volt tartalék, mert azt hiszem 6-ot küldenek és 4kell.
Ilyet vettem, de nem lett jo. A gumit még csak tudtam használni, de a csavarfej kisebb volt a gyárinál.
meg van köszi!
amit M.o találtam 4-5-6e íbéjes az ócsóó:D
Valoszinű többen is haltak. Emlékezzünk csak a híres B kategóriás rally kocsikra :)
Lehet félreérthető voltam. Nem ennél durvább kell, hanem annyival finomabb, hogy mi halandók is birjunk vele. Persze nem ilyen lánymotorokra gondolok
Igen. Ezért írom hogy isteneknek valók. Szerintem egy ilyen után az agyonsztárolt s1000rr bicikli lehet. És bakker úgy mentek azokkal a szörnyekkel mintha a legtermészetesebb dolog lenne kanyarban kerékre vágni meg csúsztatni.
itt még nem volt ilyen olyan kipörgésgátló meg öhlins futómű meg a tököm se tudja még mi mint a mai gp-ben.
ebay. Ott van minden féle színben nem sok pénzért.
Tudod! Ezt már kifejtettem dögrészegen, hogy nekem ez lenne a perverzióm. Ha a pénztárcám bírná. Szerintem ez már a kezelhetetlen kategória. 250 cm két ütemhez volt szerencsém, az is nagyon beteg de egy ilyen gp motor szerintem csak isteneknek való. Nekünk tutira nem.
Ezek nem durvák?Nézd milyen rutinnal kezelik őket:D
Apróó kérdés plexibe való gumiágyas csavart hol merre lenne érdemes venni?:)
Nekem az olyan motorok tetszene amik durvák, de rutinnal még nagyjából kezelhető. Jo öreg 2 T
Ágaskodnak a csikók elégé erőteljesen
Csak egy sajnálatos dolguk van 2t hogy hamar szétforog és elég jó szervíz költséggel járnak!
Aham. Nagyon kemény.
500ccm 2t?
Bakker. Ez nagyon durva. Sok ilyen felvételt nem láttam még /koromnál fogva/ de ezen berosálok. Azt hiszem egy ilyen vason bekaksiznék. Még nézni is rossz milyen teljesítmény és mennyire kezelhetetlen.

http://youtu.be/J7_WAeCe8oE
4liter 10-es.
4 literes? ha az akkor mi az ára?:)
Van egy bontatlan 10w40 motul olajam. Megszabadithatna tőle valaki :)