Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menni is fogok nyugi...
Sok sikert Luká!
Basszus tele van az eBay trollokkal. Bigoneoszi néven irogatnak nekem hülyeségeket
Sok sikert! nekem az még odébb van...
én két hét múlva megyek államv.
jaja, addigra többet tudunk.
Majd megbeszéljük kakucson...
Juli, junius az halál. Éljem tul a vizsgaidőszakot előbb.
Nekem elég meredek a nyár de szerintem júliusban lenne a legjobb így előre láthatóan vagy kora június
Lesett is utánad.
Ja hát már jöhetnél igazán.
Lehet hülye voltam, mert 2,5dl t rendeltem. Max Hátul dot4 lesz. Nem tudom mennyit vesz fel a rendszer.
Persze akkor állnak kint a rendőrök amikor ott megyünk el...
Nekem lesz is ilyen...
Mindent vitt, bár emlithetted volna, hogy a rendőrség után laksz :)
Azt ne szedd szét, csak küldj át rajta 3 tartály fékfolyadékot.
Vannak ott kempingek, sátrazni lehet. Szombati gurulás, laza esti bebastással, vasárnap meg haza
A kartonpapír rendszám sokkal jobb volt...
Hát ha Fertő tónál van valami "okos" szállás, akkor szerintem az tök jó lenne. És akkor péntek-szombat-vasárnap? Szombaton meg gurulás labancéknál? /Hmm. Akkor pénteken nem iszok. /

Találjuk ki az időpontokat!
Bár a fertőtó magyar oldalán el lehetne sátrazni, onnan meg nappal átruccani sogorokhoz tekeregni...
Amikor kérdeztem nem volt különösebb reakció a dologra. Azt inkább tavasz-őszre lenne célszerű időzíteni, mé ki akar 40 fokban túrázni. Ja meg a volt fesztivalon kivül itt lifasz nincs. Esetleg ott a fertőtó még.
nem úgy volt hogy hozzád megyünk?
Nektek Közelebb van Kakucs, de részemről két napnak jobban örülnék, na meg el lehet ott baszni az időt nagyon hamar. Nem kellene kapkodni szerintem.
Szerintem egy nyári program is jo lenne. Én mondjuk könnyen vagyok komoly kapcsolat hiányában :) tudok alkalmazkodni az időponthoz.