Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát részemről ennek nemigen van akadálya, bár idővel eléggé szűkösen fogok állni ebben az évben. Bár én amennyire tudom az első idei összeröffenés valamikor tavasszal lesz Kakucson. Jani azt mondta, van ott alvási lehetőség meg minden, úgyhogy akár úgy is csinálhatjuk, hogy nappal pályázgatás /bohóckodás / aztán meg este dumálgatás. Közben meg rottyantunk egy paprikás krumplit vagy ilyesmi.

A nyári összejövetellel kapcsolatban nem tudok semmit, bár annyit érdemes lenne, hogy az időpontot lefixáljuk mindkét összejövetel esetében, hogy tutira mindenki tudjon jönni, előre tudjon szervezni.
Értem. Bár a hátulját már idő közben szétkaptam faszán :) eleje lenne a melósabb.
Hehe :)

Na majd nyárra. Tényleg lesz Siófok, vagy hasonlo nyaralás az idén is?
Hát nagyon sajnállak ha hölgyek által leamortizálódtál az elmúlt két évben. Szerintem sok alkoholista cserélne veled, akik a pia miatt jutottak erre a szintre.
Téves. A DOT5-öt meg a DOT3-at nem szabad keverni semmivel.
A DOT4 és 5.1-et lehet, nem zavarják egymást.
Én végig tolnám az 5.1-el és kész...
Az már csak a dicső mult , leamortizáltak teljesen
Jó ez a kép. De valószínű én nem ilyen ruhában leszek. Viszont ha minden jól megy Ti viszont igen!
De csak azért mert a tiéd Közép Európa Legszebb Férfi Felsőteste! No meg kiváló barackpálinkás palacsintát tudsz készíteni.
Te...!
Miután szépen rámosolyigtam a csajra, még telszámot is adott a rendszámhoz

Hello kittys lesz.
De ha lehet válogatni akkor Hello Kittys legyen!
Ja és ilyen Faja kipufja!

Még jó hogy adnak másik rendszámot! ;)
Nem ígérek semmit, de körbekérdezek a rokonságban, hátha valakinek van ilyenje

Arról a jó alföldi út tehet, itthon két szezont kibirt a rendszám Ott 1km-t.
Az hogy a rendszám más, nem jelent semmit! :)
Tudod van hogy valaki nagyon siet egy talira és elhagyja utközbe! :(

Talán elérem a pedált! :D
Ha kövi talira szerzel ilyet akkor ilyennel fogok közlekedni! :D
Enyémre nem, mert még a rendszámom is más .P

Jah, megtaláltam a Te motorodat is (meg ne sértődj )
Nem ismerős! De hasonlít valakiére!
Én azon kivül, hogy felraktam az új markolatokat semmit nem csináltam. Találtam a gépemen egy fotot, nem tudjátok kinek a TL-je lehet, nem ismerem fel
Mai meló:
Szervízkapcsoló, ventikapcsoló beszerelve.
Jaja, nagyjából ennyi, pilinckázásnál könnyebb tekergetni a kormányt...
ez az ember is szereti az e-bayt

http://youtu.be/gA0lWDnWX60
Ilyen kezekkel nincs probléma
ha tologatod könnyebb forgatni a kormányt
Van annak jelentősége, hogy fel lehet puhítani? Nekem eddig még nem okozott gondot, hogy rajta van a gyári, bár már mentett meg eséstől az igaz :D
Fullon keményebb mint a gyári, de ennek az a lényege, hogy fel lehet könnyíteni mintha rajta se lenne. Viszont a kormánycsapkodást úgy is megfogja. Elméletileg...
Mennyire keményithető fel? Jobvan a gyarinal?
Az bizony tízezeré!
Olyan jó van mint a gyári. Illetve jobb, mert állítható, és nem is lóg mint az én gyárim. Az már kuka volt, ez meg egy próbát megér...