Hát részemről ennek nemigen van akadálya, bár idővel eléggé szűkösen fogok állni ebben az évben. Bár én amennyire tudom az első idei összeröffenés valamikor tavasszal lesz Kakucson. Jani azt mondta, van ott alvási lehetőség meg minden, úgyhogy akár úgy is csinálhatjuk, hogy nappal pályázgatás /bohóckodás / aztán meg este dumálgatás. Közben meg rottyantunk egy paprikás krumplit vagy ilyesmi.
A nyári összejövetellel kapcsolatban nem tudok semmit, bár annyit érdemes lenne, hogy az időpontot lefixáljuk mindkét összejövetel esetében, hogy tutira mindenki tudjon jönni, előre tudjon szervezni.
Hát nagyon sajnállak ha hölgyek által leamortizálódtál az elmúlt két évben. Szerintem sok alkoholista cserélne veled, akik a pia miatt jutottak erre a szintre.
Fullon keményebb mint a gyári, de ennek az a lényege, hogy fel lehet könnyíteni mintha rajta se lenne. Viszont a kormánycsapkodást úgy is megfogja. Elméletileg...
Az bizony tízezeré!
Olyan jó van mint a gyári. Illetve jobb, mert állítható, és nem is lóg mint az én gyárim. Az már kuka volt, ez meg egy próbát megér...
A nyári összejövetellel kapcsolatban nem tudok semmit, bár annyit érdemes lenne, hogy az időpontot lefixáljuk mindkét összejövetel esetében, hogy tutira mindenki tudjon jönni, előre tudjon szervezni.