Megtaláltam azokat a táncos lányokat, akik a "Kaméleon Night Club" alkalmazásában állnak, csak épp elmentek sörért. A jobb szélén lévő erősen németes testalkatú hölgy valószínü a tulaj huga....
Másvalakinek póló??? Dinó - Tarka - Tasi - n Kívül!!
Mert ha nem kell senki másnak akko leadom a rendelést!
Dinó: Merre jársz?
Pfvari: Te nem jössz talira? Vagy más valaki! Csak ennyi? Tasi??? Stb...........
Bocsi mindenkitől most értem haza közel 19 órás munkamánia után.... Minden okés és a tlira is benevezek Bobek kollegával megosztott ágyban természetesen!!!!!! No most leveretem magam slaggal és pihentető nyugtató fekvésbe vágódom. A libák épp a napi teendőiket mesélik, amin kezdek sírva röhögni Ahogy Hanna lányom mondotta: Apa akkor elmegyek és megnyomogatom a gombokat, mert meg kell csörgetni a Jani papát, és különbenis volt itt egy trakesz....
Holnap egész délután leszek és msn is üzemelni fog!!!!
Most már télleg lépek,mindenkinek nyugodalmas jódélutánt.
Bobi:vigyél jeget is azon gyakorójjá!
Amúgy van mit gyakorolnod.
Nem ám:
NNNNa buenos aires,bitte danke,non molestado!
Ma este jön az aminek már két napja kellett volna:kimegyek"gyakorolni"picit,aztán fürcsi--sör--szunya Még mielőtt kikiáltanátok idült alkoholistának,a TL tali óta iszom újra rendszeresen sört! Mondjuk az érintettek döntsék el bánatomban,vagy örömömben
Tarka papa:tudom sz@rul hangzik,de jó munkát!
Tornyi:gondolom kb Te is annyit dolgozol mint én,ezért nem hallani felőletek(legalábbis ma)
Ancsa:amíg Rock hazaér,takaríts ki mégegyszer.....Csak,hogy jobban légy
Rock:Megfogadom a tegnap esti tanácsod,és ma bánatomban megyek fighterkedni,Neked is ezt ajánlanám,ha nem lennél hulla fáradt mire hazaérsz!?
Dino:remélem"rózsaszínben"látod a világot a 3 csajszid között,de azért jól vagy!?
Tasi:?
Na rongyolok,legyetek rosszak,csumi
NNNa!
az olaszoknál beesteledett,mára végeztem a melóval.még a saját kis fordomat megkukkolom,mert csúf hangok jönnek belőle oszt tűnök haza! -----betonozni (kúvaannyát)
Mivan drága? Lepattantak a kölkök,hogy így sírsz????
Bobó is tudja, hogy milyen érzéseket táplálsz iránta? Az a múltkori együtt töltött éjszaka a rózsaszín szobában,látom mély nyomokat hagyott benned!
Másvalakinek póló??? Dinó - Tarka - Tasi - n Kívül!!
Mert ha nem kell senki másnak akko leadom a rendelést!
Dinó: Merre jársz?
Pfvari: Te nem jössz talira? Vagy más valaki! Csak ennyi? Tasi??? Stb...........
1. Tornyi - Tornyiné
2. Rock - Ancsa
3. Tarka-Zsuzska(tarkáné)
4. Ádi-Niki
5. BerikZ (eddig legalábbis így áll)
6. boborjan3+ Dinó
7. bali-baliné(csíkoska) utólagos engedelmetekkel beírtam!
8. ?
9. ?
Bocsi mindenkitől most értem haza közel 19 órás munkamánia után.... Minden okés és a tlira is benevezek Bobek kollegával megosztott ágyban természetesen!!!!!! No most leveretem magam slaggal és pihentető nyugtató fekvésbe vágódom. A libák épp a napi teendőiket mesélik, amin kezdek sírva röhögni Ahogy Hanna lányom mondotta: Apa akkor elmegyek és megnyomogatom a gombokat, mert meg kell csörgetni a Jani papát, és különbenis volt itt egy trakesz....
Holnap egész délután leszek és msn is üzemelni fog!!!!
Üdv: Dinó
Bobi:vigyél jeget is azon gyakorójjá!
Amúgy van mit gyakorolnod.
Nem ám:
NNNNa buenos aires,bitte danke,non molestado!
Sírok veled:
Tudod: azé vagyol HTB-s mert rock nem akar 1 háklis csajhoz hazaérni!!!!
Tarka papa:tudom sz@rul hangzik,de jó munkát!
Tornyi:gondolom kb Te is annyit dolgozol mint én,ezért nem hallani felőletek(legalábbis ma)
Ancsa:amíg Rock hazaér,takaríts ki mégegyszer.....Csak,hogy jobban légy
Rock:Megfogadom a tegnap esti tanácsod,és ma bánatomban megyek fighterkedni,Neked is ezt ajánlanám,ha nem lennél hulla fáradt mire hazaérsz!?
Dino:remélem"rózsaszínben"látod a világot a 3 csajszid között,de azért jól vagy!?
Tasi:?
Na rongyolok,legyetek rosszak,csumi
Ja.....ilyen kedvem van...
1. Tornyi - Tornyiné
2. Rock - Ancsa
4. Ádi-Niki
6. boborjan3
7. bali-baliné(csíkoska) utólagos engedelmetekkel beírtam!
8. ?
9. ?
az olaszoknál beesteledett,mára végeztem a melóval.még a saját kis fordomat megkukkolom,mert csúf hangok jönnek belőle oszt tűnök haza! -----betonozni (kúvaannyát)
Mivan drága? Lepattantak a kölkök,hogy így sírsz????
Természetesen ma is lesz este, mint mindennap...mit csinálsz este?
1. Tornyi - Tornyiné
2. Rock - Ancsa
4. Ádi-Niki
6. boborjan3
7. ?
8. ?
9. ?
1. Tornyi - Tornyiné
2. Rock - Ancsa