Először is a nevem Ancsa!!!!!! Jancsika már nem lakik itt!
Másodszor....no comment! Én inkább maradok az egyszerübb hamburgernél!
Tarka! Fel tudsz ugrani Msn-re? Jezt?
Adios Amigos!
Én is túléltem a hétvégét,voltam bobinál kenesén,motorosfelvonultunk meg minden.
Rajtam keresztül üzeni a mi kis Boborjánunk,hogy mostanában ritkábban lesz a fórumon,a büdös japók lekorlátozták nála a netet.De majd megoldja.
A hambi nem csak a horviknál drága,ahol mi nyaraltunk mamival (kicsit délebbre) ott 1 hambi sültkrumplival 9 eur volt, 1 pizza + 10!!!!
De gondolom jANCSIKÁÉK sem hamburgeren éltek 1 teljes hétig!!!
Bár birtokomban van róla 1 fotó ami nem ezt bizonyítja:
Nos most vergődtem haza a Bólyi motoros őrületről!!!! Igen szaftosan jó buli volt, és alig volt pár ember aki az életemre akart törni. Természetesen az egyetlen TL es voltam és igencsak lightosan képviseltem az anonym alkeszeket is. Próbáltam Lord koncert alatt telefonálni pár embernek, bár én semmit nem hallottam ebből, csak meg szerettem volna osztani ezt a remek élményt veletek!!!!!!!!
No innen folyt köv:
A tolvaj betör egy lakásba, ott
tevékenykedik, pakol, mikor
megszólal a háta mögött egy hang:
- Jézus figyel!
A tolvaj hátranéz, lát egy papagájt,
"dolgozik" tovább. Kis idö
múlva megint megszólal a hang:
- Jézus figyel!
Hátranéz a tolvaj, megkérdi a papagájt:
- Te szóltál hozzám?
- Igen!
- És hogy hivnak téged?
- Szpartakusz!
- És ki adott neked ilyen hülye nevet?
- Ugyanaz aki elnevezte a pittbullt
Jézusnak!
Sajna csak 1-1 hamburgert ettünk...(darabja 800 ft volt, még jó, hogy lehet kapni )
Eszméletelen drágaság van arrafelé! Mikor odaértünk, én naiv azt hittem, hogy királyok leszünk, oszt csak csóringerek voltunk, pedig vittünk lóvét bőven. De a látvány mindent pótolt....ja meg hát sokat költöttünk benzinre is.
Ott a helyem a weblapon!
Remélem megemlíted az Ancsát is mint tiszteletbeli tagot, és tl-esek édesanyját.
Nézzé be ha erre jársz és szólj ha valamiben tudunk segíteni!
A 3 napos buli az igazi!
Ancs,Rock: Örülök hogy jól sikerült a nyaralás. Majd mi is megyünk! :)
Tasi,Boborján,Rock és még akit nem mondtam:Ti is fel akartok kerükni a webre mint TAGOK???
A TL taliról: Akkor hány nap legyen??
21-22 vagy 21-22-23????
He??????????????????
Ancsa jól éreztétek magatokat?
Jó Rock fejfedője a kéren!
Végre itt a nyár,de sajna potyognak a kollégák.
Most megyek bulizni. Mindenki vigyázzon magára!!!
Ancsa!
Megegyeztünk a sörrel kapcsolatban, bár nekem sem kell sokat inni,hogy jól érezzem magam.
Dinó!
Jó szórakozást a Lord koncerthez, én is nagyon szeretem őket.
Tarka belőled ömlik a hülyeség állandóan.
Honap meg megyünk GSX-R meg SV kupát nézni a Hringre with máj fádör. Ha meg nem lesz jó akkor elmegyünk a környéken egy karikára. Tasit már meginvitáltam,hogyha van kedve jöjjön.
Váááá ma is olyat motoroztam...teljesen fel vagyok dobva. K*rva jó amikor egyesben és kettesben is szitál a kezemben a kormány,miután elrajtoltam.....imááááááááááááááááádddddddddooooooooooommmm
Sajna nincs rá lehetőségem ,de ha fontos felhívlak!!