No most pedig lemosogatom Pirosszka hercegnőmet, és 4kor irány a felvonulásra, utána egy grill, és Lord koncert!!!!
Ma ismét minden TL es és oldalkocsisa egészségére fogok inni!!!! (kisker. menny)
Boborján mestert meg csókoltatom!!!
Na tépek haza oszt délután megnézem bobikát,hogy mennyire pukkant le a hátsója!!!
Ne aggódj dino,szerintem 1 hónap alatt kiheveri.Biztos akad majd nektek zegen 1 rózsaszín sátor!
És kispénteken már örülni fogok, h mindenkivel együtt ünnepelhetek (kispéntek=csütörtök). És akkor sztem Bobeknek is valami ünnepélygyanús esemény lészen kibontakozóban....
És ha már ünnepelni fogunk (Petit, és Ancsát), akkor én is szeretnék megünnepelni valamit. Mondjuk azt, h ez már a II.tali lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tornyi mester merre jársz?????
Én meg má kerestettem a fatert,de ezek szerint jó helyen volt
Látom beérett a citrom is horvátba,hogy ezt a képet miért nem raktad fel,poedig tök jó.A fiúk nemigen segítettek neked szüretelni
Nagyon édesek vagytok , hogy míg távol voltunk, nem feledkeztetek rólunk, és jól esik, hogy mindenkinek hiányoztunk!
798 kép készült, sokáig tartott volna mindet felnyomni ....így is rengeteg fotót raktam fel...remélem senkit nem fárasztottam el velük. Hogy Dinókámnak válaszoljak, sajnos odafelé az autópályán kiesett Rock telefonja a tanktáskából, és mivel megfordulni nem állt módunkban, sajnos attól búcsut vehettünk! mellesleg sokszor emlegettünk!
A motorok jól bírták a gyűrődést, csak a hátsó felem sajgott mire odaértünk.
Összefoglalva, nagyon jól éreztük magunkat!
Köszönöm Bobókámnak, és Tarkának, hogy sms-eikkel emelték a nyaralásunk hangulatát, és végig tájékoztattak a fórum eseményeiről.
Csíkoska: qrvára éhesek maradtunk attól a nagy hambitól! Mindig éhesek voltunk... pedig rengeteget zabáltunk.... remélem nem jött rám + .....kg
Berik!
Majd remélem eggyütt iszogatjuk a jó hideg söröket ,én 1 pohárig bírom....a többit majd rád ruházom!
Tasi!
Puszi nektek is (Tasinénak)....már várom a találkozást!
pfvari Petike!
Ha Te a szülinapodat ünnepled a II. Tl talin, akkor én veled ünnepelem a névnapom (júli 26) Jó lesz így?
Szétbulizzuk magunkat!
Tornyikánk és Indigó!
Nagyon hiányoztok, a hétvégén össze kellene jönnünk! Pusssz!
Ilyen jó kis csapat nem terem minden bokorban! Éljenek a Tl-es fiúk és lányok!!!!!! Már nagyon várjuk a találkozót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki kimaradt, az nem azt jelenti, hogy elfeledkeztem róla....
Ancsa: nem a tengeren voltatok????? Alig látni vizet, és ismerős a Velencei tó felirat is valahonnan!!! Királyok a képek, biztosan klaff buli volt, és mondhatom mindenki nevében, h hiányoztatoka leltárból, kissé punnyadt volt a fórum nélkületek!!!!
V2Bali: sorry de féliga józanul még nekiálltam Petivel beszélgetni..
Nem értem h ezen a motoros találkozón miből csapolják a sört, de h nem lehet berúgni tőle az tuti.... Ki is vagyok akadva teljesen, 30 korsóig számoltam a fogyasztásomat, és a félspiccig sem jutottam el. Ma taktikát váltok és pálinkázni fogok!!!
Boborján mester mennyire durrant le?????
És végül a hírhedt sünik, a 11 tüskéből, 1-et hazahoztam,még most is benne van a lábújjamba, ráadásul a körmöm alatt, de nem fáj, ez volt a legolcsóbb szuvenír a tengerpartról.
Ja, hogy Tarkáról sem feledkezzek: ezt a képet Sibenik belvárosában készítettem édesapádról, aki itt már elég Pitis volt...( tényleg saját kép, mikor csináltam Tarkára gondoltam)
Találtunk az egyik elhagyatott szigeten 1 kecskét...megitattam hátha szomjas, benyelt 1,5 L ásványvizet.Nekünk nem maradt hüsítönk , viszont a kecskénk nem halt szomjan, remélem a szénsav sem ölte meg...
Lesz neked hétfőtöl ne mulass.....