Józsival már beszéltük, hogy lehetne egy Mátrában megrendezett összejövetel, amiben egy kis mátrai mocizás, farkasmályi borkóstolás (vedelés ) és sütésfőzés lenne a program, meg persze búgatás...:) Gyöngyösön vagy a Mátrában szállnánk meg, jóárasított szálláshelyek vannak bőven...:) Persze ez már csak a következő szezonban gondoltam, ha nektek jó :)
Borcsa Te is rendben haza értél?
Köszi mindent mindenki jól érezte magát,jó házigazda vagy!
Örülök hogy +ismertelek,a család nevében is!
Ötlet skacok hol legyen a következő?
Na akkor forraszthatom le a kipufogóról . Akkor csak egy kábelt tévedtem. Akkor rárakom a fekete/fehér-re a villogtató testét.Na most minden oké Köszi a segitséget.
Tudom, de két szál van benne. Az 1ik a lámpa a másik a féklámpa. De ezt tudod te is.
A barna NEM testkábel teee!
Fekete/fehér=Test
Fehér/fekete=féklámpa +
Barna=hátsó lámpa +
Megvan a hiba! Nem a csokiból kell a testet adni a villogtatónak. Ha máshonnan kap testet akkor minden fa...sza. Csak még nem tudom honnan adjak neki mert a segédvázon nincs test. A kipufogóhoz leér a kábel de ott hülyén nézne ki
Elvágtam a féklámpa vezetékét abba kötöttem bele, a feketét meg a csokiban lévő barna testkábelre raktam.Tökéletesen müködik de ha a világitás is megy akkor nincs semmi
Helló Oszi! Beszereltem a villogtatót tökéletesen működik de ha rárakom rendes világitásra akkor nem csinál semmit.Világitás nélkül meg jó. mi lehet a hiba?
https://www.youtube.com/watch?...
Köszi mindent mindenki jól érezte magát,jó házigazda vagy!
Örülök hogy +ismertelek,a család nevében is!
Ötlet skacok hol legyen a következő?
Na jóvanám. Nagyon kipihentek vagytok!
Lusta voltál multimétert előszedni mi?
A barna NEM testkábel teee!
Fekete/fehér=Test
Fehér/fekete=féklámpa +
Barna=hátsó lámpa +
Hmmm, elvágtad a féklámpa vezetékét, és abba kötötted bele? Nem a sima lámpa vezetéket vágtad el?
Fekete testre van kötve?
Remélem Ő is nemsokára otthon lesz!
Borcsának köszönet a vendéglátásért, a szervezésért! Régóta nem éreztem ilyen kva jól magam!