Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszarok nagyon tuti
Józsival már beszéltük, hogy lehetne egy Mátrában megrendezett összejövetel, amiben egy kis mátrai mocizás, farkasmályi borkóstolás (vedelés ) és sütésfőzés lenne a program, meg persze búgatás...:) Gyöngyösön vagy a Mátrában szállnánk meg, jóárasított szálláshelyek vannak bőven...:) Persze ez már csak a következő szezonban gondoltam, ha nektek jó :)
A motorversenyzők voltak a legjobbak!
Mind1, h hol, csak lehessen búúúúgatni!
Borcsa Te is rendben haza értél?
Köszi mindent mindenki jól érezte magát,jó házigazda vagy!
Örülök hogy +ismertelek,a család nevében is!
Ötlet skacok hol legyen a következő?

Na jóvanám. Nagyon kipihentek vagytok!
Ja, meg a kuplungot is megcsinálom
Igen. De most minden ok. Holnap összeforrasztom, teszek rá zsugorcsövet azt kész.

Lusta voltál multimétert előszedni mi?
Na akkor forraszthatom le a kipufogóról . Akkor csak egy kábelt tévedtem. Akkor rárakom a fekete/fehér-re a villogtató testét.Na most minden oké Köszi a segitséget.
Tudom, de két szál van benne. Az 1ik a lámpa a másik a féklámpa. De ezt tudod te is.
A barna NEM testkábel teee!
Fekete/fehér=Test
Fehér/fekete=féklámpa +
Barna=hátsó lámpa +
Megvan a hiba! Nem a csokiból kell a testet adni a villogtatónak. Ha máshonnan kap testet akkor minden fa...sza. Csak még nem tudom honnan adjak neki mert a segédvázon nincs test. A kipufogóhoz leér a kábel de ott hülyén nézne ki
De nekem kettő kétpólusú izzó van benne lehet az valamit buzerál?
Elvágtam a féklámpa vezetékét abba kötöttem bele, a feketét meg a csokiban lévő barna testkábelre raktam.Tökéletesen müködik de ha a világitás is megy akkor nincs semmi
Szia,
Hmmm, elvágtad a féklámpa vezetékét, és abba kötötted bele? Nem a sima lámpa vezetéket vágtad el?
Fekete testre van kötve?
Nemsokára jönnek a képek is
Helló Oszi! Beszereltem a villogtatót tökéletesen működik de ha rárakom rendes világitásra akkor nem csinál semmit.Világitás nélkül meg jó. mi lehet a hiba?
Én is hazaértem, Janónak meg tákoltunk egy rendszámot...
Remélem Ő is nemsokára otthon lesz!

Borcsának köszönet a vendéglátásért, a szervezésért! Régóta nem éreztem ilyen kva jól magam!
Nálunk Kecskemét után volt baloldalon, egy ezüst Skoda, és igen, mértek belőle...
Nem,szalkra jöttem,párom is itthon van és majd együtt megyünk fel bp-re.
Pestre?
Én is hazaértem,óriási mozi volt. Köszi Borcsa.
Én is itthon, ismét k.rva jó buli volt, az elejétől a végéig:) Borcsának nagy köszönet!
ennek örülök ,