Ez mindaddig igy van ameddig nem szép állapotú ritkaságrol van szo. TL kihalo állat. Aki olyat akar, és jot fizessen. Johogy ne rosszcasárban adjuk. Mennyi szemetet eladtam már életemben magasan a piaci ár felett. Minden csak türelem, és idő kérdése.
Ez igy van!Sajnos néhányan elvannak varázsolva Láttam van fent egy szép fehér 1.2 milláért,szerintem az még jövőre is fent lesz a hirdetések között!Mondjuk Németországban 3000 euro alatt nem találsz tlt,itthon viszont ahol nincs pénz szerintem az sosem fog elmenni épp úgy ahogy a 820 ezerért sem!
A TL amit néztem nem rossz gép,de a tulaja el felejtette a szabályt,hogy a motornak van egy piaci értéke arra még kicsit rá lehet rakni de az extrák árát nem lehet vissza hozni a motoron,ez olyan mintha azt mondanám 700EFt ér a gép de vettem egy 50EFt os kipufogót rá és akkor azt is fizesse ki a vevő.
Na lehet TL kilőve,mert csere lett volna de azt mondja a gazda hogy kevés a pénz különbség a motorjaink között így nem biznisz a csere,bár nem tudom hogy miért ennyire lényeges a pénzkülönbség.
az a szerelő hengerfelyesa a tl soha.
soxor úgy motorozok ha lusta vok és nem váltogatok felpakolom 6 ba és megyek hol 60 hol 200 flett mert baromi nyomatékos huz lentről felfelé,enni eszik rendesen de nem tudom mennyit,820ezer megéri ha tuti avas.
Union Nem volt a legrosszabb de a legjobb sem!Viszont én ugyvagyok hazsnáltmotor vásárlásával hogy arra mindig kell költeni egy keveset ha megveszed!Amit te néztél annak mindene új? Mostjött le a szalagrol? Mennyit kérnek érte?
Igy felmentek az árak?
Én az enyémért 780000.-FT-ot kértem
És végig a Prop Tech szervizelte a 6-8 év alatt,sohasem volt baja és tele volt karbon finomságokkal stb...
Jól járt vele az új tulaj
Tasi
Alapjárat még nincs
Nekem remélem holnap már lesz! Megvan a Gixxerpumpa, 5bar-t tudott, jónak kell lennie...
Nekem ment kb 140.000 km-t, és most négy év állás után is beindult vele a motor.
soxor úgy motorozok ha lusta vok és nem váltogatok felpakolom 6 ba és megyek hol 60 hol 200 flett mert baromi nyomatékos huz lentről felfelé,enni eszik rendesen de nem tudom mennyit,820ezer megéri ha tuti avas.