Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Körforgalomban sok.
Ciao.Holnap amint beszéltem ancsáékkal kereslek.De szerintem a 160 sok lesz.
Ha rajtam múlik hamar leérünk amúgy nekem olyan 160 amit kényelmesen tartósan tudok tartani mezítelen kis triciklimen... ez alá mehetünk, felé már nem kéne, mert leszed a szél a mociról... és igen, rugalmas vagyok a pontos találkahelyet illetően
Ok. Akkor délután 5 után hívlak.
Oksa. Kb. 15-16-ig alszok mert éjjel melózok, mint ahogy most is. Bár Dáviddal a konkrét helyet még nem dumáltuk meg, de szerintem rugalmas lesz.
Nálunk én vagyok a tempó diktáló.
De benne vagyunk.
Holnap felhívlak délután ha neked is jó és akkor egyeztetünk.
Nem tudom még mi a tempo, nálunk Dávid lesz a tempo diktáló. Én valószínű gyorsabb utazót mennék, de tartok vele.

Sajnos asszonykám nem jön, lánybúcsús programja van.

Akkor tali valahol valamikor?
Mi is M0 aztán 5-ös út. Mennyire öreguras tempora gondoltál? Asszony is jön ugye?
Merre mentek? Csak mert Dáviddal én is akörnyékén találkozok valahol az M0-ás környékén. Ő Gyöngyös felől jön, én meg ugye Bp., és majd az 5-ös főúton rombolunk, szintén öreguras tempoban.
Ez még kérdéses. 1 körül tervezzük az indulást. De nem őrült tempóba.
Ti mikor ertek le?
Konyeb ¹ kerekezni mi imi 43 As hatso lanckerekel
Szerintem az a Motul a legragacsosabb, de miért nem veszel olyat, ha bevállt?
Motul-t használtam az qrva jó volt. Most Repsol-om van,qrva szar,még a hátamon is láncspray van ,meg van még egy kis Iponom de azt a Cr Hondámra használtam. Szerintem elhozom az Igol-t.Kipróbálom.
17-43
A kicsit hasznalom most ,.ha nem vagyok lusta,motorozas utan lefujom ,mert meg akkor meleg a lanc es jobban beivodik a zsir
Full gazon minden zsir lerepul a lancrol most nekem ez valik be merta zsebemben elfer,deprobalok masikat is ezt.
Tl-ekre azokták ajánlani a rövidebb áttételt. Nekem hátul 40van.
mekkora kellene rá? Igol-os láncspray-ről tud valaki valamit? ajánlották itt a boltban nekem tesztre(valami új cucc ,alkalmi teszt áron kapnám) hogy miként viselkedik , állitólag az Igolos ember szerint nem dobja le a lánc meg ellenáll mindennek ( szóval nem jön le), és száraz láncspray. Nem látszik hogy be lenne fújva a lánc
hiba
igen gyári. 17-38
mindjárt megnézem de szerintem gyári
Mekkor áttétellel?