Merre jártok?
Én szerencsésem hazaérkeztem,Kecskemét után jobboldalon a skoda szerintetek mért?
Hibák:láncvédő majdnem leesett,már csak 1 csavar fogta,leszereltem,hátizsákban hazahoztam,lánc megnyúlt 1,2-ben átugrott,Dabas-nál kezdte,ami azt jelenti lánchúzás után 200-230km mentem.
Most motorikusan rendben volt.
Ha pumpa lenne, állandóan rossz lenne szerintem. Bár nem emlékszem mértél-e már üa. nyomást. Volt már itt téma a veztengely jeladó kontakt hiba, vagy elmozdulás, már nem emlékszem. Én azt nézném meg. Valami ilyesmi lehet.
Sajnos a TL ECU-ja nem tárol hibát úgy tudom, így a hibát csak akkor tudja kijelezni, ha épp jelen van.
a legszarabb hiba jött elő,néha jelentkezik,hibakód nélkül.
ez már jelentkezett gyertyacsere előtt is.
néha mintha 1 henger menne vagy ha megy is lehet 1 injektor spriccel,ez csak feltételezés ,alapjáratról felrántom a gázt és nem ugrik fel a fordulat gyorsan ,hanem késve reagál a motor, felső sebességi tartományban is jelentkezik a hiba,van amikor úgy kell felrugdosni a végére .
lehet ,pumpa ,injektor,valamelyik érzékelő?
No nem is azért írtam, hogy annyival menjünk, csak addig van hitelesítve a moci meg én megbeszéljük kinek mi a jó, és a legkevesebbet mondó tempójával megyünk vagy nem najó de
Én szerencsésem hazaérkeztem,Kecskemét után jobboldalon a skoda szerintetek mért?
Hibák:láncvédő majdnem leesett,már csak 1 csavar fogta,leszereltem,hátizsákban hazahoztam,lánc megnyúlt 1,2-ben átugrott,Dabas-nál kezdte,ami azt jelenti lánchúzás után 200-230km mentem.
Most motorikusan rendben volt.
Aki tud hozzon hálózsákot,van ágynemű de biztos elég legyen.
Sajnos a TL ECU-ja nem tárol hibát úgy tudom, így a hibát csak akkor tudja kijelezni, ha épp jelen van.
Ha valaki eltévedne hívjon.70/9302370
ez már jelentkezett gyertyacsere előtt is.
néha mintha 1 henger menne vagy ha megy is lehet 1 injektor spriccel,ez csak feltételezés ,alapjáratról felrántom a gázt és nem ugrik fel a fordulat gyorsan ,hanem késve reagál a motor, felső sebességi tartományban is jelentkezik a hiba,van amikor úgy kell felrugdosni a végére .
lehet ,pumpa ,injektor,valamelyik érzékelő?
https://www.google.hu/maps/dir...!4m4!4m3!1m0!1m0!3e0?hl=hu
Kérhetnék egy google térképes pontos helyet?
Vagy GPS koordinátákat? A könnyebb oda jutás végett.
Köszi
https://www.google.hu/maps/dir...!4m3!4m2!1m0!1m0?hl=hu
Vég
ig jössz a M0-on, és amikor rátérsz az 5-ös főútra, az első település.