Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövőhét pénteken 17h-tól kezdetét veszi aSZENTESI LECSÓFESZTIVÁL.
Jó utat kívánok!

Nem olyan vészes az, bár lehet hogy én vagyok a mazochista de 4-500 km-ket szoktam nyomatni. Bár az idei évemről inkább nem nyilatkozok.
Egy jó garnitúra betét 35-40ezer(EBC).Nem szokták ingyen osztogatni.
Nézz másik motort, nem kell belemenni olyanba ami kétes.
Ja igen,pláne hogy írja hogy mi az új rajta mi mennyibe kerül aztán meg azt írja hogy a fékbetéteket külön ajándékba adja meg ilyenek.
Hirdetés zavaros, arra értettem :D
A hitelességről beszélek egy normális vevőt ezek a tények inkább el riasztanak
Az a 6 óra 12 perc finom lesz :D
Ez zavaros :D
Én szabin leszek, Oszin múlik, de eddig konkrét időpont nincsen. Amikor ő tud legkorában jönni, arra megyek Tbányára.
Oksi, így már értem. Mi sem pályán megyünk hanem az 5-ös főúton. Az az út sem lesz egy nagy élmény. Ismerem. És mikor mentek? Kb mikorra értek oda? Este elméletileg már progi van, legalábbis Borcsa azt mondta.
Szeva! Te mikor tervezel indulni jövő héten? Össze kéne dumálni Janóékkal oszt' mehetnénk együtt.
Elvileg nem, azt modnja Oszi a Pálya unalmas ne arra menjünk. Én nem vagyok arra ismerős.

SZerintem temposan fogunk haladni, mert nekem rohadt messze van.
Azt hiszem hülyeséget irtam, mindjárt irom az utvonalat.
Akkor gondolom Bp érintésével mentek rá az 5-ösre! Akkor nem dumálunk össze?
Hát a makulátlanság már ott bukott,hogy 25000km/többféle idom/na és kérdőjeles a 2002 es évjárat is,de ez még nem is akkora baj,de nincs vallomás arról hogy ez a gép nem teljesen eredeti de rendben van.
Oszival megyünk Székesfehérvár, Esztergom fele. Ez az eddigi terv :)
Más! Te hogyan jössz Szentesre? Bp-i tali és innen együtt gurulás? Még dumálok Kristóffal, meg szerintem Oszi-t is érdemes lenne megkérdezni.
Hát valami ilyesmit akartam én is leírni, csak egy kicsit körmönfont módon.
Itt a forumon többmindenkinek is van szép eredeti gépe, szoval ki lehet fogni. Amennyiért az a joember hirdeti, makulátlannak kellene lennie.
O bazdmeg, a mesemondó :):):) de az is hülye aki elhitte :)
Hát igen csak így nem vet jó fényt az eladóra a dolog,tudom hogy teljesen gyári állapotú nem lehet csak ritkán egy öregebb gép,de azért általában becsületesen mesél az ember a gépéről,vagy én vagyok hülye.
Nem lett semmi baja az uj tulajnak mivel normálisan az én óraállásommal adta el csak azt hazduta hogy eredetileg 35000km van benne csak óracserés lett és a bontóban csak 77 ezres orát adtak neki sirok :DDDDD
Biztos törve volt, és 10 bontobol szedte össze a cuccokat :)
Ha az adásvételire ráirtátok a km-et, és a vevő nem hamisitotta a papirt, akkor bukni fog, és megkurják. Már tavaly amikor vettem akkor is volt km fotózás eredetiség vizsgán.