Oksi, így már értem. Mi sem pályán megyünk hanem az 5-ös főúton. Az az út sem lesz egy nagy élmény. Ismerem. És mikor mentek? Kb mikorra értek oda? Este elméletileg már progi van, legalábbis Borcsa azt mondta.
Hát a makulátlanság már ott bukott,hogy 25000km/többféle idom/na és kérdőjeles a 2002 es évjárat is,de ez még nem is akkora baj,de nincs vallomás arról hogy ez a gép nem teljesen eredeti de rendben van.
Hát igen csak így nem vet jó fényt az eladóra a dolog,tudom hogy teljesen gyári állapotú nem lehet csak ritkán egy öregebb gép,de azért általában becsületesen mesél az ember a gépéről,vagy én vagyok hülye.
Nem lett semmi baja az uj tulajnak mivel normálisan az én óraállásommal adta el csak azt hazduta hogy eredetileg 35000km van benne csak óracserés lett és a bontóban csak 77 ezres orát adtak neki sirok :DDDDD
Ha az adásvételire ráirtátok a km-et, és a vevő nem hamisitotta a papirt, akkor bukni fog, és megkurják. Már tavaly amikor vettem akkor is volt km fotózás eredetiség vizsgán.
Nem olyan vészes az, bár lehet hogy én vagyok a mazochista de 4-500 km-ket szoktam nyomatni. Bár az idei évemről inkább nem nyilatkozok.
SZerintem temposan fogunk haladni, mert nekem rohadt messze van.