Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen biztosítónál vagy hogy így lehúztak?Ami gépet én néztem szinte minden új,akkor a tegépednek rossz tulaja volt előzőleg vagy ilyesmi?
Ez nekem szól?Mert van már kiszemelt.
pibi1@t-online.hu
Üdv! Igaz nem R-es de hátha!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szia!
Nekem 98 as Res volt másfél évig!Nagyon szerettem már maga a hangja miatt is Először azzal kezdeném hogy nehéz kifogni a gyári állapotút jo pénzért!Nekem sikerült de költenem kellett rá 70ezer kilométerral vettem ezeket cseréltem rajta:Gyertya,Olaj(Motul 10W50),Teloszimeringek,kuplung alsó szimeringje,2db vezérmulánc,termosztát,2 db szelepcsésze,fékbetétek,bubis plexi,szinezett karok,kapott felnicsikot is!De a kuplunglamellák se sokáig birták! Fogyastása vegyes használattal 8 liter!Átrási költsége egy 100as!Évi fizetnivaló:13 ezer sulyadó/év és 17 ezer a kötelezőbiztositásfaszság/év JAA IGEN BENZINSZIVATYYU SE BIRJA SOKÁIG! Én 2méteres joszág vagyok igy 200km megtétele után kényelmetlenné vált és beállt a picsám a nap végére Mindezek ellenére nagyon szerettem,én is sor 4 ről ültem át v2re!SOK SIKERT KIVÁNOK ÉS SOK BALESETMENTES KMet ezeken a fasza utakon!
Adj egy email címet.
TL egy más világ, próbáld ki, ha bejön a feeling le fogod szarni a betegségeit. Ha nem, akkor máshol kell keresgélned. Kicsit nehéz vezetni, és figyelni kell a szervizre.
Te nem összezúztad a vasadat?
Örülnék ha segítenél mit merre találok,előre is köszönöm,nos tisztában vagyok vele hogy nem 4 litert eszik,hisz a cbr is megeszi a 6,5litert na meg ha húzzák afelett.
milyen típusú ez a mower,?
igen!És vágja mint bálna fasza az iszapot!
TL blokk van a fűnyírón?
sziasztok!Tudja valaki hogy kell szelephézagot állítani 4ütemű fűnyírón? :-)
Kérdés ,hogy mik lennének az elvárásaid. Mert volt már itt olyan ember is aki azt szerette volna hogy 4 literrel járjon vele
árban,és amit nyújt a motor a legjobbat kapod,én az r típusról írom :jó,ajánlani tudom,V2 for ever!
Olvass vissza a fórumba megtalálsz mindent amire kiváncsi vagy, de ha nem szeretnél akkor elmondom neked hogy mit hogyan merre :)
hűűűűűűűűűűűűhaaaaaaaaaa
Sziasztok,gondolkodóban vagyok egy tl1000r ről,nézegetem mert tetszik és régi vágyam.Mit érdemes tudni a modellről,megbízhatóság,fogyasztás,fenntartási költségek,vannak e gyermek betegségei,hogy adja le a nyomatékot,honnan indul meg honnan használható mert mindíg azt mondják kamu a v2 lenti nyomatéka meg hogy csak a sor 4 a tuti meg stb...,mire érdemes odafigyelni használt példánynál?Gondolom az egyik leg lényegesebb a tulaj,hogy hogy gondozta mert bármit le lehet lakni ha olyan a tulaj.Meg éri e lecserélni honda cbr600f4i fs t rá?Mert tudom hogy a honda nagyon tartós motor.
Válaszokat előre is köszönöm
Hali! TL S-hez fejidomtartó konzolod van-e?
Sztem jó így!a szinterezest ugyan úgy leszedi a táska mozgása!sztem csak akkor szinterezz ha doboz lesz rajta!
Jóhogy. Szerintem is jó lett, úgy lett megcsinálva, hogy ha a szövet táska nem válik be, akkor lehet rá dobozt rakni. Bármelyik givi meg kappa dobozokat. Egy gond van vele, hogy nem szinteres, de ha már csúnya akkor majd leszintereztetem.
nagyon tuti szép igényes munka,ha lehet lekoppintanám
ez a doboz 1 kerekezéskor tuti leér,kéne még rá koptató
Nem tudni kihez fog kerülni a motorod de a törött vázat lengővilla, segédváz nélkül (csak a csupasz törött váz) átvenném ingyen vagy egy nagyon jelképes összegért. Persze szám nélkül. Köszi.