Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, dobj egy számot majd mailben valamikor, és rádcsörgök hétfőn, hogy egyeztessünk.
A hétvége sajnos off de jov. Héten bármikor este 6 utqn
Sajnos ma nem fogok tudni elmenni érte, rohannom kell meló után máshova. Mikor lenne neked jó, hétvégén, vagy inkább jövő héten valamikor?
Kiskinaibelment nyaralni a pénzünkből :P
Most már csak abban bízzunk h az van a csomagban amit kértünk!mert meg melóban vok és nem láttam
Nem!
Lesz plusz költség vám miatt?
Meg eelvileg!csak nem én vettem át hanem az utcában a boltos!jov. Héten megkapja mindenki kinek postázni kell
Gratulálok!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Megjöttek a kesztyűk?
Hívott a futár hogy jon a csomag!ha gondolod ma atveheted 6 körül csak mert pont 6 rá érek haza
Hívott a futár hogy jon a csomag!ha gondolod ma atveheted 6 körül csak mert pont 6 rá érek haza
Zsoltinak és nekem már ez a sorsom,de működik.21 éve történt velem ugyanilyen szituáció.Nem bántam meg.Neked is jó lesz .Mégegyszer sok boldogságot!
Köszönöm Mindenkinek, most boldogság van.

Sajnos nekem nem fog beleférni többnapos kirándulás, egynapos gurulásban benne vagyok abszolút, sőt idén még Kakucsra is el akarok jutni Jani kollégához. Szóljatok, álmodja meg a csapat és mehet a gurulás. Szerintem, miután szanaszét vagyunk, Bp. környékén kellene, az nagyjából mindenkinek centrum. Mondjuk nekem, Lukának meg Janinak annyira nem buli a Bp. környéke, de szerintem ezt az áldozatot tudjuk hozni a közösségért.

Más! Tudom még nagyon messze van, meg nincsen még konkrét időpont, meg semmi konkrétum, de a lagzimban szeretnélek bennőtöket bevonni. Csak tudni szeretném, hogy számíthatok-e rátok egy kis burnout-ban, meg búgatásban a násznép előtt! Persze meghálálnám egy kis lagzis koszttal.
Köszike! Igen én is láttam, de szívószállal felszvítam és visszacsurgattam a blokkba.
HEHE! Valószínű mindannyiunk sorsa ilyen lesz.
Nem vagyok beszari.Mindenhova szivesen elgurulok.Nekem bármelyik időpont jó.
Gratula nektek!
Gratulálok, és sok boldogságot nektek!

Gurulásban én is benne vagyok, de nem merem megígérni, mert kicsit besűrűsödött a munkám mostanában, lassan aludni sem lesz időm
Viszont ha belefér, jövök én is mindenképpen.
okés rágjuk át mikor,és menjünk motorozni,bulizni,10edike után,i héten is mehetünk,17,18,19 okt?
nekem is csak az után jó mert addig a hétvégéim foglaltak
Ha 10után mennétek, lehet én is tudnék. Addig esélytelen.
Rajta vagyok
borcsa neked ez több mint 200 km ha ide gurulunk ,benne vagyok én is az 1 naposba de lehet 2 őőőőőőőőőőőőő isssssssss és ha este előkerülnek a pálinkás üvegek hűűűűűűűűű