Menjünk Salgóbányára szép erdős,sok látnivaló,Tájvédelmi körzet.
Ott is alhatunk,megtudakolom holnap a szállás árakat az ismerőstől,az interneten amit látok,5rongy körül van 1éj,október 3,4,5 vagy október 10,11,12,vagy sok a 3 nap ?vagy ha az időpont nem jó ,vagy a cél,jelezzétek
Nem sok kép, nem készítettünk túl sokat. Mással voltunk elfoglalva. De ajánlom mindenkinek a helyet, gyönyörű táj szép helyek. Már másodjára voltunk itt.
Gratula! sok boldogságot
Én járok arra, voltam nem is olyan rég:) télleg jó az út, bár még nyár elején újítgatták, akkor voltak meglepik, de mostmár fasza:)
Srácok! Voltam Asszonykámmal Miskolctapolcán motorral kirándulni. Különösen jól sikerült. Egyrészt mert az Eger és Miskolc közötti utat a Bükkben felfedeztem, ami zseniális, kanyargós jó aszfalttal, másrészről meg nagy lépést tettem. Vőlegény lettem!
Majd egy pár képet linkelek a túragépemről, ha kíváncsiak vagytok rá. Felpakolva már nem olyan sportos a külseje. De a szerkó nagyon jól vizsgázott.
Járt már valaki közületek arra? Én az utat nem ismertem, de az tuti, hogy én fogok még arra járni.
De egy napos motorozásra valami hegyes környéken az jöhet.
Ott is alhatunk,megtudakolom holnap a szállás árakat az ismerőstől,az interneten amit látok,5rongy körül van 1éj,október 3,4,5 vagy október 10,11,12,vagy sok a 3 nap ?vagy ha az időpont nem jó ,vagy a cél,jelezzétek
Told a képeket mindenképp!
Idén nekem már nem sok tura van kilátásban :/ pedig mennék veletek...
Én járok arra, voltam nem is olyan rég:) télleg jó az út, bár még nyár elején újítgatták, akkor voltak meglepik, de mostmár fasza:)
Majd egy pár képet linkelek a túragépemről, ha kíváncsiak vagytok rá. Felpakolva már nem olyan sportos a külseje. De a szerkó nagyon jól vizsgázott.
Járt már valaki közületek arra? Én az utat nem ismertem, de az tuti, hogy én fogok még arra járni.
csomag nyomonkovetest itt tudjátok nézni!
Www.rpxonline.com
és ez a csomagszam : 861161051