Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi az annyi?
Tudok adni gyári bontottat. 70/6321-829
06703826939
Elerhetoseged van?lenne egy kérdésem!
Sziasztok
Ilyen AC-t ne vegyen senki!:http://aruhaz.vtx.hu/?mod=resz... Nem ment 1000 km-t sem. Se kép, se hang... Ilyenkor lett drága az "olcsó" pumpa. Pedig nem volt olcsó sem.
OSZI! Pierburgnál csavaros a csati, vagy át kell saruzni? Bárdinál van pár fajta, csak pont az nincs most. Mást már nem merek venni.
EZEN AZ OLDALON Van 3 féle áron is, mi a különbség az árán kívül vajon?
Letettem a cseréről. Ma sikerült észhez térni :(
én megyek-ünk az tuti mai gurulás szeles hideg volt de lagalább az eső nem áztatott.
Most akkor hogy s mint lesz a lecsófesztivál? ki jön?
Vegyél Te is Hornetet! de azért jól gondolt át a dolgot, én egy picit megbántam, hogy eladtam az enyémet... :)
hát igen, tudnék neki helyet szorítani, de sajna nincs most rá della:)
De majd kieszelünk valamit mert a Bajait meg a Ricsit is érdekli! :D
Érthető
az a baj, hogy nincs türelmem kivárni mire mindent eladogatok, ha megbontom akkor utána szaroznom kell vele sokat. én meg vennék mást, de nekem sincs keret ara, hogy ezt árulgassam :S
Hát annyi pénzem nincs B-)
Csak bőr nem sok maradt rajtam, semmim sem tört!

Hát egyben lenne érdemes! Nem nagyon szeretném árulgatni!
Ezt jó hallani hogy kiszaladsz mert akkor már rendbe vagy :). Egyben vagy alkatrészenként akarod eladni?
nem látszik rajta szinte semmi, egy tárcsa odavan váz törött tank horpadt lábtartó fékkar lábfék pedál elhajlott kormány szintén ami lényeges az ennyi, motor pöcc röff :) 1000 sv termosztát prop tech elektronika hidraulikus kuplung radiális fék ezek az "extrák" amúgy minden oké Vele :) de ha ragaszkodsz akkor kiszaladok fotózni
Tudsz a mostani állapotáról félteni képet?
Eladó a törött Tl-em és vennék is helyette másikat :D annyi, hogy egy hét mire a biztosítóval rendezem a dolgokat!
Enyém is friss műszakis, és sosem emelkedett el az első kerék
Egyetlen egy alternatívát azért el tudok képzelni helyette.
ez már csak így van a jobb drágább is,Én a Janó helyében vennék 1 friss rendszámos 2002-es TLR-t,sosem volt hajtva ,pörgetve az elsőkerék soha nem emelkedett fel az útról,és még sorolhatnám a végeláthatatlanságig.
olyant ne vegyélllll
Enynire ne szaladjunk előre. De asszem XT 600 lesz