Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van a keddi program. Gondolom majd hasonló lesz a májusi is. Ahogy nézem viszont nem olcsó, hogy rohadnának meg. Meg még hozzá a benzin, hát, lehet még később megyek :D

http://palyamotorozas.hu/hu/palyanapok/
http://palyamotorozas.hu
/hu/hirek/reszletek/149/nyilt_nap_2014_04_08/
Nem biztos, hogy az annyira rossz ár. Ha megnézed ebay-en akár az angolon, akár a .com-oson, akár a németen mindenütt drágább. pl.:http://www.ebay.de/itm/Suzuki-...
Találtam bontóban hátsó ülést! 15 ezer!
Májusig spórolok a gumival én is :D előtte pontosítunk.
Lehet jobban jarna ha mondjuk nemetbe tovabbadna mert ahogy nezegettem a mobile.de-n a legolcso papiros TLR 3000euro volt es nem 10-20ezer kilometerrel
Láncvezetőnél tényleg necces.
Azért akarok 6-ra +1-t is mert nem akarom hogy a láncvezetőt szétcsessze időnap előtt ezt tanácsolták az okosok.
Eladom ha meg lesz az a plusz amivel tudok venni másikat illetve hogy mennyiért menne el.
Ha nem akkor sincs világvége....
Ja, azt mondtad eladod idén :P
Jó ötlet szerintem, mert lendületesebb sokkal. 1-nél nagyobb hátra felesleges, ha nem használsz /65-ös gumit :D Nekem amiatt kellett a +2.
nekem sztem jövőre cserés lesz én -1/+1-re gondoltam....
16-40 talán, de jóval nagyobb is a hátsó gumi kerülete. Igy olyan mintha csak elől lenne kisebb 1-el. Ez tetszett a legjobban..
milyen áttételt használsz?
Akkor májust lebeszéljük! Addig megpróbálok megbarátkozni a nyomaték hegyekkel! :-D Nem hiszem hogy a Tl el valaha is indulni fogik gyorsulásin! Igazábol a 600as gixerem fel volt huzva rendessen és igy tudta azt a lóerőt amit a mostani 600asok! És a tlel is ez lenne a baj! Brutál időket mennek street 1000be!
Szőke= szokd a gépet :D
Kedd nekem is túl közeli, májust megbeszélhetjük, addig szőke a gépet, úgy tudom van kezdő csapat is :D

Ha haver is ráér lehet kinézünk gyorsulásra, de én sem hinném, hogy indulok. Nekem le van áttételezve a motor, egyesben nagyon emelinaz elejét, nem hiszem, hogy értelmes időt mennék így 400m-én :D
Most néztem a beosztásomat kedden sajna 24-ezek ugyhogy az sajna el se tudom cserélni de ha mész májusba addigra intézek szabit! Április 20. án megyek fertőszentmiklosra május 3 meg écs rábaring! De idén nem indulok! Szoknom kell a teknikát!
Szeva! Még nem tudom, ha összeáll a "technika" és a gumit is fel tudom rakni, akkor lehet kedden. Pontosan még én sem tudom miről szól egy ilyen nap, de utána nézek.

Fertőszentmiklósra mész? Mintha láttam volna közeliidőpontot...
TLJano mikor mész pannonia ringre? Ha úgy van csatlakoznék! Igaz pályára nem megyek fel mert még szoknom kell a motort plussz csak egyenesen tudok motorozni ugyanis három évig gyorsulási versenyeztem!
Szia!
Lukács Kristóf 1 motor
Szabó János

1motor, 1fő, két éjszaka.
Ránéztem újra, szóval ha valakit érdekelne, jó lenne ha jönne más is. Nincs sok időpont:

ápr 8
máj 5
jún 10
júl 11
Nézegettem a pannonia- ringet, de nem igazodok ki rajta, hogy mikor van nyílt nap. Menni akarok mihamarabb én is, bár az Nektek messze van, a Hungaroring meg nekem túl távoli.

Szerintem meglepődnél a futóművön, és itt nem csak arról van szó, hogy mennyit motorozol ki, hanem a konfortosságtól, a biztonságig ég és föld.
Dallos József (1 motor, 1 sátor)
Ez lehet, bár szerintem lehet együtt élni a Tl futóművével. Akinek meg annyira nem jön be, az cserélgessen. Én nem hiszem hogy fogom. Pályára nem megyek (bár idén, jó lenne kipróbálni, akár ahogy beszéltük közösen vhol köztes úton ami mindenkinek elérhető ) a közúton meg így is van benne annyi tartalék, hogy nehéz kiaknázni. Szerintem.
Ezt mondom én is, hogy az jó vétel. Igen, nem is az olajcsere kerül 100-ba, de mondjuk ha akksit kell venni, vagy gumikat, vagy kuplung, vagy fékbetét vagy sorolhatnám ami kopó alkatrész. Az szerintem egy jó vétel 400ért.