Nagyon helyes!
Én sem vágnám azért ki a gyári idomot.
Inkább kell egy konzollal csináltatni. Sztem egy rendes gépműhelyben legyártják pikk-pakk.
Ha lesz egy kis időm, foglalkozni vele, akár tervezhetünk is 1et...
Pfff...Zx12...
Az én véleményem, h nem egy nagy élmény motor. Mentem pár km-t vele. Ahogy Atix is mondaná: Egyenesben jól megy, de ha jön a kanyar meg fékezni kell...
A 300 vagy felette, meg általában legenda. Kevés motor megy valós 300-at.
Magát a balesetet nem látták, már bent voltál a mentőben, mikor a dugóban odaértek. Nem értették az egész szitut, 40-50 méterre saccolták a rendőrök által felrajzolt sodródásnyomot, ahogy a sávokon keresztül kiforgott a hatos a sínekre. Mondjuk nézelődni sem volt idejük, lehetőségük nagyon.
Mi volt, mit láttak? Folyamatába a balesetre nem emlékszem, akkor tértem magamhoz, mikor szedtek össze a mentősök. Arra elékszem, hason fexek a síneken valahol kábultan, majd raknak be a kocsiba egy kemény hordágyra szíjazva. A Bmwt előtte a tükörben láttam, aztán semmi, csak furcsán ébredezek a síneken fekve.
Eladnám tl-s hez való bukó gombát ! Tl r hez rendeltem és nem azt küldtek a boltban azt mondta az elado h jó a r változathoz is... De vágni kellene az idomot. Azt,ég nem fogom!
Bukó gomba típusa LSL és a tartó konzol is. Motoron soha nem volt kis pénzért oda adom! Kék színben ...
hehe.... Engem ma azért megszorongattak rendesen a szerpentinen egy újabb cbr1000-el. Volt minden bajom akkorákat döntött a kanyarban a csóka, de azért a régi önmagához képest a TL is szépen vette a kanyarokat az új futóművel.
Jövök fel asszonnyal Pestre motorral nyeregtáskák fent pluszban szépen el bambulok úgy 130 környékén aztán egy Ducati 999 elmegy mellettünk barátnőstől kb 150-el.Rohadt akra cső volt rajta és elég jól megijesztett de legalábbis felkeltett a jó kis elbambulásomból.
Nem igazán vagyok hozzá szokva hogy kikerül bárki is meg mondom dobjuk fel az utat egy kicsit hát utána mentem.
Dunaújtól Ercsiig mentünk elég jó kis tempóban mikor úgy kifejezetten bizsereg mindened aztán egy szép hüvelykujj felmutatással elbúcsúztok
Azt hittem hogy megesz majd reggelire mert azért a nyeregtáskák visszafogják a gépet de a TL bizonyított.
Hmmm ertelek ;) Szerinted mennyit er korrektan fixen?nemakrok en rajta meggatdagodni de bem is akarom szaree hugyert elpocsekolni!:) Nem az hogy meguntam csak bevagyok sozva es kiakarok provalni mast is!
Az biztos!én akar hányszor mentem nézték rendesen!aztán csak nezegettek h milyen szépséges!hát ha meg több ilyen dög lesz majd akkor hogy fognak nézni!
Hát az őszintét megvallva a jelenlegi használt gépekhez képest én egy kicsit sokkalom az árat amit kérsz érte, de hát ugye ismerjük a mondást, hogy minden annyit ér amennyit adnak érte. Az meg hogy ki mennyit költött a gépre, az szerintem nem visszakérhető az eladásnál, legalábbis nem teljesen. Gondolod a ZX12-es nagyobb méretre mint a TL? Szerintem ugyanolyan seggelős, pucsítós lesz, de te tudod. Gyorsan meguntad TL-t az egyszer biztos.
Igen tavaly vettem,és le a kalappal a TL előtt azt kaptam amit vártam! Viszont most kipróbálnék valami mást mondjuk egy kawa zx12őt ami az alkatomhoz is illik,mivel 2 méter magas vagyok és 200 kilométer utánn beáll a seggem a TL-en! Nem azért adom el mert valami baja lenne a gépnek mert költöttem rá szépen és szépitgettem de akkor is kiváncsi vagyok hogy milyen 3 kilo vagy felette száguldani nem akarok megdögleni félreértés ne essék csak hajt a kiváncsiság Lehet megbánom majd hogy eladom nem tudom,de most ugyérzem váltanék ismét sor4re!Szerinted drágán adom a gépet?
Én sem vágnám azért ki a gyári idomot.
Inkább kell egy konzollal csináltatni. Sztem egy rendes gépműhelyben legyártják pikk-pakk.
Ha lesz egy kis időm, foglalkozni vele, akár tervezhetünk is 1et...
Hogy vizsgázott a hátulja, meg az eleje?
Az én véleményem, h nem egy nagy élmény motor. Mentem pár km-t vele. Ahogy Atix is mondaná: Egyenesben jól megy, de ha jön a kanyar meg fékezni kell...
A 300 vagy felette, meg általában legenda. Kevés motor megy valós 300-at.
Eladnám tl-s hez való bukó gombát ! Tl r hez rendeltem és nem azt küldtek a boltban azt mondta az elado h jó a r változathoz is... De vágni kellene az idomot. Azt,ég nem fogom!
Bukó gomba típusa LSL és a tartó konzol is. Motoron soha nem volt kis pénzért oda adom! Kék színben ...
Jövök fel asszonnyal Pestre motorral nyeregtáskák fent pluszban szépen el bambulok úgy 130 környékén aztán egy Ducati 999 elmegy mellettünk barátnőstől kb 150-el.Rohadt akra cső volt rajta és elég jól megijesztett de legalábbis felkeltett a jó kis elbambulásomból.
Nem igazán vagyok hozzá szokva hogy kikerül bárki is meg mondom dobjuk fel az utat egy kicsit hát utána mentem.
Dunaújtól Ercsiig mentünk elég jó kis tempóban mikor úgy kifejezetten bizsereg mindened aztán egy szép hüvelykujj felmutatással elbúcsúztok
Azt hittem hogy megesz majd reggelire mert azért a nyeregtáskák visszafogják a gépet de a TL bizonyított.
náluk tuti van!:) igaz hogy árában adják...