Kapják be jövőre majd újra kitakaritom azt csokolom Am néztem itt a bal oldalon a reléket és az egyik nekem is barmolva van,de egyenlőre szerencsére tunetmentes az inditás, a szivatot leszmitva!Most z kovetkezik
Na kitakaritottam faszaul a kuplungmunkahengert es eleg retkesvolt meg trutyis a kurva anyjat,tapasztalhatoan jobb lett a kuplung!Ezen a buzi munkahengeren nincs gyarilag valami porvedo?mindig igy odakurja a lanc a trutyit?
Igen, akartam írni csak nem voltam benne biztos, hogy jobb oldalra fel lehet rakni vágás nélkül, de bal oldalon semmi hely nincsen. Ma igen faxa idő volt, tuti jó lehetett.
Ezt írtam tegnap. A tlzone.com meg a tlplanet.com oldalakon olvastam. Szerintem nem vágj, főleg ha fasza gyári az idomszett. De te tudod. Meg atól is függ mennyi időre tervezed a gépet. Ha marad nálad sokáig és nem akarod eladni akkor érdemes vágni. Szerintem egy ilyen manőver nem növeli az értékét, szerintem inkább csökkenti. Legalábbis nálam csökkentené.
aki érintett a siófoki aranypartos nyaralásban küldjön emailt nekem,küldöm vissza amit kaptam a kempingből emailt.
csaplar.zsolt@upcmail.hu
Jött már válasz, vagy hétvégén nem dolgoznak még? Úgy néz ki, mi is jönnénk családdal, négyen+1motor+1autó.
Nagyon nem ártana neki.
Most nézem, h elvileg ezen a számon rendelhető.
23166-02F20
JÓÓÓZSIIIIII! Ilyen is kell a gépbe!
23160-02F20
Sajna a gyárilag beépítetten nincs.
Hogyha most rendelnél a Suzukitől egy új munkahengert alulra, ahhoz már adnak!
Klikk a képre!
Jaja, jót gurultunk.
Az enyémen sincs kivágva, pedig "elvileg" ki kellett volna a bal oldalon.
Inkább egy konzollal lett megoldva.
Láttam is 2 piros TLS-t...
Nem tudom mit csináljak... Vágjak vagy ne vágjak... Ha dőlés van akkor érni fog valamit?
Vélemények ?
ide írj a csajnak .Te is jönni szeretnél a talira,+1 sátorhely szükséges ,telszám:0684353399