Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapból én is kt éjszakra tervezek...bár ha többség marad nem leszek kihúzó :D
Én egészen tegnapig nem tudtam vasárnap éjszakáról, aztán Zsolti írta, hogy Ő arra is foglalt, Ők lent maradnak a családdal. Magam részéről elegendőnek érzem a 2 éjszakát, szerintem nem maradok vasárnapra, de ha úgy alakul max ott fizetek még egy napra és pihegek egyet.
Most akkor ki hány napi lesz? Bevállaljuk azt a vasárnapot is ? :D
Az azt jelenti hogy reggeltől estig! Sajna! Nem igy terveztem!
Megvan!
Megvan.
Akkor tessék bechekkolni, meg leírni melyik nap. Az 1 nap azt jelenti 1 éjszaka, vagy 1 du-án?
Úgy úgy! Majd megnézem, visszaolvasom és neki is linkelek.
Hy! Megyek én is a talira de sajna a munkámból kifolyólag csak egy napra tudok!
Tegnap lecseréltem a gyári dobokat Finsterre! Most már mi is dübörgünk!
Az Tasi volt.
te még élsz?
mentem aludni motoros álmokat
pétekig mindenki írja ,hány éjszaka,sátor,auto, motor,ha lehet az emailemre,pénteken az öszesített létszámot elküldöm.
vagy ezt a 12 főre vonatkozó 42ezer forint foglalót küldjük el és aki még jönni szeretne rendezze külön.
Akkor ezektől a madaraktól követelheted a zsetont, aztán dobbanthatsz nyaralni az asszonnyal.
Na azért ne gondold hogy csak rád gondoltam. Volt itt egy kartárs aki kb 2 hónappal jelezte, hogy jönne de nem tudom a nicket. Addig meg lusta voltam visszaolvasni. Egy ilyen lilás TLR-je van, és elég régi tag itt.
ez a forumos motoros találkozó regiszter tuti jó.
és a 2. mondatban rögtön gondoltál rám:DDD
Tenkjú, úgy ott leszek, mint a büdös szar.:D
Nem csak ha valaki lusta, legalább az email értesítő alapján tuti megnézi, visszaolvassa, így külön mindenkinek válaszként elküldtem. Még egyszer bocs, de ez így a tuti.
Bocs a sok linkért, de nem vágom h lehet e csoportosan elküldeni, meg azért is bocs ha valakit kihagytam.
Kicsit remeg a kezed?