Mégvalami: irányjelzös visszapillantó mennyire nézne ki bután vagy jól egy Tl-en? Nincs tükröm a motoron és nem találok Tl-re valót csak ilyen irányjelzöset. Erröl lenne szó:null
T.Kemping!
Pontosítanám a foglalást,amit júli 25-26-27 éjszakára kértünk.
10 sátor lenne,ezek 2-3 személyesek,8 motor,1 autó,12 személy.A parcellákat egymás mellé kérjük,mert egy helyen szeretnénk lenni.
Továbbá szeretném tudni,áramellátás tartozik-e hozzá és mi szükséges ahhoz/hosszabító,elosztó/?
Kérek egy árajánlatot,és infó mikor,hogy kell fizetni,hány parcella,stb.
ezt küldtem el a csajnak
Nem fog kifolyni, főleg ha hátsó emelőn van.
Igen, lehet vele, már ha lehozza a trutyit.
Mostanában semmit nem ér a brigi. Én inkább féktisztítóval nyomom.
Itt vagyok Zsolti, nyugi. Na! Én nem tudom pontosan mennyien leszünk de ha 6-7 sátornak foglalunk helyet, akkor szerintem jók leszünk. Gondolom senkinek sem okoz gondot mással dögrészegen aludni egy sátorban. Akiket tudok tutira:
Luká
Te
Janó
Dávid
Gixxerbazsi
Oszi
Bordit /asszem ez a név/
Kisbujár /bár ő mintha azt mondta volna, hogy nem alszik ott/
De voltak még itt egy páran akik jelezték, hogy lehet jönnének, de nem emlékszem név szerint. Tudom, hogy van még egy Bp-i TLR tulaj aki mondta, meg nem tom...Hátha olvassák és akkor bejelentkeznek. Legyen 7-8 sátorhely és akkor nincs gáz.
Csumi! Figyu, ez részlet kérdés, majd megdumáljuk, hogy ki visz sátrat, akár én is vihetek. A lényeg, hogy akkor csajostul avagy anélkül megyünk! Én tuti asszony nélkül megyek, Ő nem ér rá akkor.
Lehet mégis csak kitakaritom az alsokuplungmunkahengert na most ha leszedem ugye nemfog kifolyni a motorolaj(csak akkor ha a tüskét is kihuzom)? Brigéciollal kilehet takaritani nem?
ezért kérdeztem zsoltit hogy hova foglalt mert akkor foglalok én is oda mondjuk 6 sátor helyet.
Persze lehet úgy mint tavaly.
sátrat hozol vagy vigyek én?
Ha foglalni kell, akkor foglalj már úgy hogy nekem is jusson hely. Vagy idén is úgy mint tavaly? Meg ha foglalni kell, akkor kéne egy létszám ellenőrzést tartani, és annak megfelelően foglalni.
Nem
Tavaly nyáron aug.20.-án akartam akkor is sátras helyre és akkor mondta nekem a nő hogy sátras helyet nem lehet foglalni szóval ezért is gondoltam hogy most se fogok.
Melyik területre foglaltak nektek?
Pontosítanám a foglalást,amit júli 25-26-27 éjszakára kértünk.
10 sátor lenne,ezek 2-3 személyesek,8 motor,1 autó,12 személy.A parcellákat egymás mellé kérjük,mert egy helyen szeretnénk lenni.
Továbbá szeretném tudni,áramellátás tartozik-e hozzá és mi szükséges ahhoz/hosszabító,elosztó/?
Kérek egy árajánlatot,és infó mikor,hogy kell fizetni,hány parcella,stb.
ezt küldtem el a csajnak
Igen, lehet vele, már ha lehozza a trutyit.
Mostanában semmit nem ér a brigi. Én inkább féktisztítóval nyomom.
Luká
Te
Janó
Dávid
Gixxerbazsi
Oszi
Bordit /asszem ez a név/
Kisbujár /bár ő mintha azt mondta volna, hogy nem alszik ott/
De voltak még itt egy páran akik jelezték, hogy lehet jönnének, de nem emlékszem név szerint. Tudom, hogy van még egy Bp-i TLR tulaj aki mondta, meg nem tom...Hátha olvassák és akkor bejelentkeznek. Legyen 7-8 sátorhely és akkor nincs gáz.
motor:?
sátor:?
sátor mérete:?
ez alapján foglal nekünk parcellát.
Persze lehet úgy mint tavaly.
sátrat hozol vagy vigyek én?
Tavaly nyáron aug.20.-án akartam akkor is sátras helyre és akkor mondta nekem a nő hogy sátras helyet nem lehet foglalni szóval ezért is gondoltam hogy most se fogok.
Melyik területre foglaltak nektek?