Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Zoli!Beszélnünk kéne nagyon fontos és nagyon sürgős! ! ! !
Hát kb a felét. Igazából az első leömlő kéne, meg esetleg későbbiekben a dobot tudnám felhasználni.
Viszont még a szállítása is érdekes lehet, mivel nincs kocsim.
Nem akarok belekontárkodni a dologba, nekem is csak 1 szezon van a hátam mögött nagyvassal, de attól, hogy mondjuk nem látszik attól sztem még lehet igencsak negatív hatása (úttartás stb.). Ahogy mondtam, nekem sincs túl sok tapasztalatom, én mondjuk félnék tőle 1 picit.
Lehet velem alkudozni bizonyos mértékben mennyit érne meg neked?
ok, ti biztos jobban értetek hozzá, nekem ez lesz első nagymotorom. am volt most egy vétel 460 irányárért vámpapiras S es kifogástalan. 2 nap alatt el is vitték. Lehet az má jó lett volna. Na mind1 hátha kifogok majd én is egy ilyet.
Néztem a képet, azon valóban csak a felni látszik sérültnek. Bár az eladó azért ügyesen fotózott. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az ilyen disznóságok akkor szoktak kiderülni, amikor szét van szedve a motor. És szerintem annyira nagyon nem is olcsó. Nem lebeszélni akarlak, mert ez nyilván a saját döntésed, csupán számomra nem tűnik ez annyira nagyon csábító vételnek. Bár nekem pénzem sincs, lehet azért.
Ja, de am ha megnézed a motort (belinkeltem) képen nem is látszik, hogy hajolva lenne a villa, szal nem hiszem hogy nagy baja lehetne.
Khm, kicsit figyelmetlen voltam. Azt írtad, hogy csak a villa van elgörbülve. Bár én már találkoztam olyan motorral, amin a kormánycsapágy fészke ovális volt. Szóval szerintem rizikós, na.
Lehet, hogy csak én vagyok beszari, de soha nem vennék vázsérült motort... Szerintem ez az egyetlen alkatrész, aminél a legkisebb az esély, hogy tökéletesen megjavítsák. És ha nem sikerül, akkor még balesetveszélyes is.
A 128.000 az már sok lenne...
Annyiért kösz nem :)
Sziasztok,
Én új vagyok itt, most akarok váltani 125-ről valami nagyobb gépre. A 600-as kategóriát nézegetem, de most egy ismerős kínál egy 650 SV-t, erről szeretném a véleményeteket megkérdezni.
A gép 2003-as évjáratú, 28000 km van benne. A kérdésem az lenne hogy mit gondoltok, nem sok ez egy kicsit? Mi a tapasztalat, nem lustul nagyon a gép X tízezer km után?
Ja, és 900e-ért vesztegetik...
Előre is köszönöm a válaszokat.
ezt nézd meg: http://www.teszvesz.hu/item343...

ha 45.000-ért érdekel küldök képet.
nem szóltam,látom 700 felett van 2001es
nem értek hozzá,de a hibái meg külfüldi létére nem drága ez?
habár az sv lehet ilyen áron megy
sv650 Erről a motorrol mit gondoltok? Beszéltem a tulajjal, azt mondja a villa minimálisan van görbülve, a felni kicsit felütve meg a tank van horpadva. Olaszbol van, papirazni lehet. A sérülések elvileg nem gond, mert meg tudom csináltatni, van ismerettségem. Csak esetleg valaki tudna e közelebbit mondani róla?
Harpi: mennyi a két index?
GhostG: mennyit szeretnél a rendszerért?
Scottpeter: www.svmedia.hu -- adatok.
Hali
Motorvásárlás előtt vagyok és érdeklődnék egy 650esnek hogy alakul a fogyasztása?
Ha esetleg valaki tud olcsó vámpapiras sv650s-et esetleg törött is lehet (váz villa blokk sérülésmentes) az érdekelne is.
nem szoktam arra menni mert nagyon tortura az odavetetö ut. a hátérben lévöket nem ismerem. nekem dobogokő van közel én oda járok
Hali Az adatlapodon az uccsó kép Parádsasvár?Nagyon szeretem az a helyet!Nem találkoztunk még ott fent?A hátérbe az 1000es SV-re emlékszem
dunlop sportmax 120/60/17 160/60/17 párban 50e ft sportmax 120/190 párban 55e ft
sziasztok!

valakinek erről valami vélemény? hozzászólás...stb
http://search.ebay.de/racing-p...
Ja most látom debreceni vagy!
Gyere le holnap Püspökladányba én ott lakom!
Hali!
A telefon számom: 0620/3536988 Vasárnap hivj!
Szia Harpi!

Engem érdekelne a légszűrő.Hogyan tudnánk megütni a vételt?
Üdv:Balu