Na, akkor írtam a srácnak amikor feldobtam ide a linket és már kaptam is a választ.
Egy lényeges eltérés van, a régi és az új SV idom között. Az olajhűtő. A régin ez nincs ott a blokk előtt, mint az újon. Ezért ott egy kicsit nagyobb rés lenne az idom és a blokk között. Ezen tudok egy kicsit segíteni, de nem sokat, az olajhűtő két sarkánál lévő íves kivágást visszatudom pótolni üvegszállal. Ára 13.000ft tartókonzolokkal. A visszapótolt verzió 14.500ft konzolokkal egyben.
Ezeket az idomokat én készítem és elfoglaltságtól függően 1-2 hét várakozási időre kellene számítani rendeléstől számítva.
Postázni is tudom, 1.700ft-ért utánvéttel.
nekem a kék tetszik, mert visszafogott. a piros túl bonyolult forma, nem illik szerintem az sv-hez. a sárga meg inkább a gömbölyűvázashoz illene szerintem.
Nem ott leszek.
Egy lényeges eltérés van, a régi és az új SV idom között. Az olajhűtő. A régin ez nincs ott a blokk előtt, mint az újon. Ezért ott egy kicsit nagyobb rés lenne az idom és a blokk között. Ezen tudok egy kicsit segíteni, de nem sokat, az olajhűtő két sarkánál lévő íves kivágást visszatudom pótolni üvegszállal. Ára 13.000ft tartókonzolokkal. A visszapótolt verzió 14.500ft konzolokkal egyben.
Ezeket az idomokat én készítem és elfoglaltságtól függően 1-2 hét várakozási időre kellene számítani rendeléstől számítva.
Postázni is tudom, 1.700ft-ért utánvéttel.
És megkaptad negyedjére?
Sirok egy túrát megér.
--- btw ugye szerintetek is 3 különböző ekeidom van a képeken?
13.000 konzollal együtt.
Én is csak találtam. Mert kerestünk egy darabig, írtunk is az FR honlapján lévő emberkének, de nem nagyon akar válaszolni
Mennyiért?
köszi!
z.