Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zombi a szombat hogy és mikor?
Holnap nem fog menni, de lehet hogy pénteken kipróbálom.
Írtam neki.Meglátjuk.A vak is megmondta.
Passz.
Nem ott leszek.
Szombati kukucsra hol és mikor tali?
Én asszem 12ért adtam el az enyémet tehát az ár nem lenne érte rossz de ha tré az ember akkor..
Ja.Majd szólok.
Majd szólj már vissza, hogy mire jutottatok. Please.
Próbáld meg
Nos hát lehet írok neki oszt vagy küldi vagy nem.
Na, akkor írtam a srácnak amikor feldobtam ide a linket és már kaptam is a választ.

Egy lényeges eltérés van, a régi és az új SV idom között. Az olajhűtő. A régin ez nincs ott a blokk előtt, mint az újon. Ezért ott egy kicsit nagyobb rés lenne az idom és a blokk között. Ezen tudok egy kicsit segíteni, de nem sokat, az olajhűtő két sarkánál lévő íves kivágást visszatudom pótolni üvegszállal. Ára 13.000ft tartókonzolokkal. A visszapótolt verzió 14.500ft konzolokkal egyben.
Ezeket az idomokat én készítem és elfoglaltságtól függően 1-2 hét várakozási időre kellene számítani rendeléstől számítva.
Postázni is tudom, 1.700ft-ért utánvéttel.
Akkor ez is almás.Marad az ebay.
Á... Utoljára karácsony és szilveszter közé ígérte, de már nem érdekel.
Komolyan?
És megkaptad negyedjére?
Az a fickó nekem is 3 szor igért hátsó sárvédőt...
Pont az a jó de hál istennek van többféle.A minőségét meg kéne sasolni.Szerintem felhívom holnap.
nekem a kék tetszik, mert visszafogott. a piros túl bonyolult forma, nem illik szerintem az sv-hez. a sárga meg inkább a gömbölyűvázashoz illene szerintem.
Ugyi hogy fasza ?!?!?
Egen.Megvan a nyerő.
Nekem sem akarózott de az 20 körüli.Meg kéne mancsolni hogy milyen.Így kép alapján a sárga teccik a többi hókotrószerű nem.
Sirok egy túrát megér.
ja... sorry :) bocs a letámadásért :)
--- btw ugye szerintetek is 3 különböző ekeidom van a képeken?
Oda van írva, de segítek
13.000 konzollal együtt.
Nem én vagyok a dealer.
Én is csak találtam. Mert kerestünk egy darabig, írtunk is az FR honlapján lévő emberkének, de nem nagyon akar válaszolni
Igen-igen-igen.
Mennyiért?
jössz-e vasárnap, mivel jössz, Tiéden van-e, fényezést vállalsz-e? (Tömören) :-)
köszi!
z.