Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mintha víz lenne benne.
Hilfe!

Gyanús az olajam állaga. Télen nem mentem a géppel, 2 hete blokk szétbont, kupplungellenőrzés miatt, majd összeszerel. Fél lityi olajat rátöltöttem a régire. Kb 6-8 km-t mentem és így néz ki a nézőkén. (A szint azért sok, mert hátsó emelőn van, de mintha korábban kevesebb lett volna)
Ötlet?
Fogalmam sincs, sajnos ismerőseim sem használták.
Metzeler Racetech-et használtam még k0-1-t és persze a gyárilag szerelt Michelin Pilot Sportot.
Ha más gumiról nyilatkoznék, az csak az írott sajtóban megjelent reklámanyagokból leszűrt infó lenne, ami valószínüleg messze áll a valóságtól.
Kicsit benéztem az évet.... szóval undertail érdekelne, ha van valakinek SV1000-hez eladó. Köszi! :)
Hello!

Nem működnek a linkek, be tudnád linkelni email-be a krysztian@citromail.hu-ra? Köszi!
Végülis ja.Bár az alpienstarst is nagyon tólják.Mindig másik sisakban mászkálnakEz a csúnya PR.Bár mintha azok az icon gatyók picit bővebb szárúak lennének.Nekem nem gyön be a rapper stílus.Kíváncsi lennék hol kötne ki a protektor egy esésnél.A nyakamban?
Bár lehet ennél is ott fog.
igen, nálam is árnyalatproblémák voltak, a fekete meg csak fekete és kész. a kék béna kék volt, ez igaz... dehát mit várunk, kis ország, kis színválaszték. a SB-ban meg a FR-ban nagyon PR-ozzák (jó kis mondat) az ICON cuccokat, nem is tűnnek ótvarcsúnyának...
Nekem a feka jobban bejött volna de már megbékéltem evvel a vanucci kékkel.
még jó h ránéztem erre a guglimepre :) aszittem a budaőrsi/M1M7 útelágazódásra gondolsz, de ott shell van, ez gyanús volt (de meki viszont szintén van asszem).
Nem, nem kopik, egyszerűen így utólag már nem tetszik annyira.
Kopik?
Én kéket választottam eredetileg.Az voót accijós.Lassan már a protik is a helyére kerülnek de bélés csak a térdnél és oldalt vannak igaz belevarrva.
Viszont a protit rendesen tartja mert térdnél be van szűkítve.
az, az! utólag már sajnálom, h nem a kéket hanem a feketét választottam.
A spool lehetett na az helyett vettem a másikat.
Kelo-ban vettem, "motoros farmer"... proti is volt bele, de kivettem mer külön térdprotit használok.
Na igen és mégegy.
Az a farmer az milyen is amelyikhez van bélés?
főleg h mosni milyen K egyszerű! benyomkodod a vízbe kézzel, ki a napra, és kb 10p után már mehetsz egy újabb körre :)
A rövidítés feloldása Helly Hansen.
Ajándékba kaptam, de asszem a Karasnából van.
Az a Helly Hansen, ha jól tippelem...Nem ócó mulaccág

Nekem is szimpatikus, de eddig az ára eltaszított a vásárlástól...Viszont ha tényleg ilyen jó, lehet fogok rá spórolni.

kössz a tippet
mit szólsz,a dunlop d208rr-hez?most akciósan hozzá tudnék jutni..
Kapni sok helyen lehet, engem inkább az érdekelne, hogy fele annyiért hol lehet kapni..
Igen, olvastam róla a teszteket. Biztosan nagyon jó. Azt az izzadságot is elnyeli, amelyet az árával okoz?
cicagatyó 19 + felső 19. Ha még hozzáveszem, hogy létezik a warm verzió is újabb 2x19-ért...
Lajoséknál hirdetnek gatyót akciósan, csak női...
Azt a HH-t hol lehet kapni?
nekem nyári aláöltözőm van (HH), de az baromi jó, ráveszek egy pólót, és úgy a bőrt. Az izzadságot azonnal kidobja: a pólóból facsarni lehet, a bőröm meg majdhogynem száraz. Tényleg jó!
Hidegben pedig: rövidujjú, vékony hosszúujjú, nyakmelegítő, bőr azt kész. (a farmerba meg bele a szélálló bélés).
Most olvastam, hogy nyilt motul mintabolt...hat eleg borsos arak vannak.
Angel! Te nemszeretnél feljönni vasárnap Balcsira erre az SV-s találkozóra? Egyedül nincs sok kedvem menni első útra idén. Ha több motoros lenne jobban örülnék neki