Gyanús az olajam állaga. Télen nem mentem a géppel, 2 hete blokk szétbont, kupplungellenőrzés miatt, majd összeszerel. Fél lityi olajat rátöltöttem a régire. Kb 6-8 km-t mentem és így néz ki a nézőkén. (A szint azért sok, mert hátsó emelőn van, de mintha korábban kevesebb lett volna)
Ötlet?
Fogalmam sincs, sajnos ismerőseim sem használták.
Metzeler Racetech-et használtam még k0-1-t és persze a gyárilag szerelt Michelin Pilot Sportot.
Ha más gumiról nyilatkoznék, az csak az írott sajtóban megjelent reklámanyagokból leszűrt infó lenne, ami valószínüleg messze áll a valóságtól.
Végülis ja.Bár az alpienstarst is nagyon tólják.Mindig másik sisakban mászkálnakEz a csúnya PR.Bár mintha azok az icon gatyók picit bővebb szárúak lennének.Nekem nem gyön be a rapper stílus.Kíváncsi lennék hol kötne ki a protektor egy esésnél.A nyakamban?
Bár lehet ennél is ott fog.
igen, nálam is árnyalatproblémák voltak, a fekete meg csak fekete és kész. a kék béna kék volt, ez igaz... dehát mit várunk, kis ország, kis színválaszték. a SB-ban meg a FR-ban nagyon PR-ozzák (jó kis mondat) az ICON cuccokat, nem is tűnnek ótvarcsúnyának...
még jó h ránéztem erre a guglimepre :) aszittem a budaőrsi/M1M7 útelágazódásra gondolsz, de ott shell van, ez gyanús volt (de meki viszont szintén van asszem).
Kopik?
Én kéket választottam eredetileg.Az voót accijós.Lassan már a protik is a helyére kerülnek de bélés csak a térdnél és oldalt vannak igaz belevarrva.
Viszont a protit rendesen tartja mert térdnél be van szűkítve.
Igen, olvastam róla a teszteket. Biztosan nagyon jó. Azt az izzadságot is elnyeli, amelyet az árával okoz?
cicagatyó 19 + felső 19. Ha még hozzáveszem, hogy létezik a warm verzió is újabb 2x19-ért...
Lajoséknál hirdetnek gatyót akciósan, csak női...
nekem nyári aláöltözőm van (HH), de az baromi jó, ráveszek egy pólót, és úgy a bőrt. Az izzadságot azonnal kidobja: a pólóból facsarni lehet, a bőröm meg majdhogynem száraz. Tényleg jó!
Hidegben pedig: rövidujjú, vékony hosszúujjú, nyakmelegítő, bőr azt kész. (a farmerba meg bele a szélálló bélés).
Angel! Te nemszeretnél feljönni vasárnap Balcsira erre az SV-s találkozóra? Egyedül nincs sok kedvem menni első útra idén. Ha több motoros lenne jobban örülnék neki
Gyanús az olajam állaga. Télen nem mentem a géppel, 2 hete blokk szétbont, kupplungellenőrzés miatt, majd összeszerel. Fél lityi olajat rátöltöttem a régire. Kb 6-8 km-t mentem és így néz ki a nézőkén. (A szint azért sok, mert hátsó emelőn van, de mintha korábban kevesebb lett volna)
Ötlet?
Metzeler Racetech-et használtam még k0-1-t és persze a gyárilag szerelt Michelin Pilot Sportot.
Ha más gumiról nyilatkoznék, az csak az írott sajtóban megjelent reklámanyagokból leszűrt infó lenne, ami valószínüleg messze áll a valóságtól.
Nem működnek a linkek, be tudnád linkelni email-be a krysztian@citromail.hu-ra? Köszi!
Bár lehet ennél is ott fog.
Én kéket választottam eredetileg.Az voót accijós.Lassan már a protik is a helyére kerülnek de bélés csak a térdnél és oldalt vannak igaz belevarrva.
Viszont a protit rendesen tartja mert térdnél be van szűkítve.
Az a farmer az milyen is amelyikhez van bélés?
Ajándékba kaptam, de asszem a Karasnából van.
Nekem is szimpatikus, de eddig az ára eltaszított a vásárlástól...Viszont ha tényleg ilyen jó, lehet fogok rá spórolni.
kössz a tippet
cicagatyó 19 + felső 19. Ha még hozzáveszem, hogy létezik a warm verzió is újabb 2x19-ért...
Lajoséknál hirdetnek gatyót akciósan, csak női...
Hidegben pedig: rövidujjú, vékony hosszúujjú, nyakmelegítő, bőr azt kész. (a farmerba meg bele a szélálló bélés).