srácok, hány órára "KELL" :) menni vasárnap reggel?
nekem "természetesen" családi dolog van aznap, de csak koradélutántól. Szóval odagurulnék reggel bandázni egyet amíg el nem indultok, dumálni egy keveset. Aztán a balatoninál egy sokkal szűkebb kerülővel jövök majd vissza ebééééédreeeeee....
Sanyival is beszéltem, szerinte ez normális a blokk alján maradt minimális víz okozhatta, ha minden jól megy kidolgozza, úgyhogy szombat előtt még megyek vele egy keveset, ha eltűnik, minden ok
támogatom darage ötletét, kérdés, hogy szét lehet-e normálisan választani az olajat és a fagyállót. mert ha nem, akkor kár vele pepecselni, új olaj és kész, esetleg egy új szimering a vízpumpába.aztán sasolni erősen az olajszintet.
Ne túráztassad magad fölöslegesen....
Nincs azzal semmi gond. Valamennyi víz mindig lesz a blokkban akármit is csinálsz( kivéve persze, ha 0%os páratartalom mellett szerelik össze)
Mivel kuplungot csekkolttatok, így bejutoott a rendszerbe egy csomó "nedves levegő" amiből szépen kicsapódik a víz.
Ha eresztene a vízpumpád, akkor tejeskávé színű lenne az olajad, de itt erről szó sincs ; ) Még hideg van, nyáron nem lesz ilyen látványos a dolog.
viszont én hallottam olyat is hogy a vízpumpa ha bedöglik képes beengedni ott is vizet az olajba.viszont ha fehér trútymós az olaj akkor tuti megy bele valahonnan
Láttam most akciós vanucci félcipőt valamelyik louis magyar partnerénél. Csak onlány módon lehet rendelni, vagy tud valaki olyan lehetőséget Bp. környékén ahol esetleg meg lehet nézni! fel lehet próbálni?
sztem engedd le egy tiszta edénybe , azután zárd le valamivel az edény tetejét és pihentesd egy napot , akkor elvileg az olaj aljára fogy a víz összegyűlni a legjobb egy nagyobb üveg tál (jénai) a nejednek ne szólj mert ha megtudja hogy abban tárolod az olajat kitekeri a nyakad
hát ez nekem nem nagyon tetszik , meg kellett volna jegyezni mennyi volt benne eredetileg akkor lehetne viszonyítani hogy emelkedett-e a szint, így viszont kétesélyes, de ha belefolyik a víz akkor csúnya dolgokat művelhet
Első tippre nekem jónak tűnik.Én is ilyenre gondoltam.Ezért is beszereztem egy kivehetős béléses elég faszántos kabátot és a farmert.
Farmerrel még ismerkedésen estem át de a kabátok úgy ám blokk:
Elsőre mondom nem kéne nekem bőr minek van a fasza cordura nem is a legolcsóbb és majd megpróbálok nem elesni.Ez így szép és jó csak ugye ha nem beszélünk az elesésről és hogy a bőr jobban véd ott van az hogy ha benn a bélés passzol a cucc ha nem akkor libeg mint egy kiterített lepedő.Plusz mivel vízállósították valami műanyagszerű vbelső réteggel így hát ha nem mentem izzadtam bene mint a ló így megmarad téli felszerelésnek.
Így szerintem egy bőrkabát nem ártana a hálós izé meg alá vagy ha minőségibb a kabát nem is keell alá csak egy gerincvédő.
Bár lehet hülyeséget beszélek.
Hát így ilyen tej szerű trutyit még nm láttam max mikor emulziót kevertünk a fúráshoz.
Bár a víz nem hinném hogy az olaj tetején úszna.Pont fordítva kéne lennie.
Rövidebb utakra elég macera ez a sok gönc, pl átugrani egy közeli cimbihez elég frusztráló a 4x10 perces bőrruha-csimma-sisak-kesztyű tortúra...
Jelenlegi elképzelésem a már említett protis farmer + valami lazább mociscipő + hálós protektor. Tudom van ennél lejjebb is, csak anno pont a lazaság miatt szivattyúztam (gagyi nyitott sisak + edző cipő ), nem szeretnék újra hazárdírozni.
Amikor szétbontottuk a blokkot, összefolyt teljesen természetesen a maradék víz és olaj. Ezt megint leengedtük és kicsöpögött, illetve amíg könnyen benyúlható volt ki lett törölve. Vajon ha maradt benne kevés víz, az okozhatja?
konzol is van?
(én nem vagyok heftölő májszter)
Akarsz még hasidomot?
nekem "természetesen" családi dolog van aznap, de csak koradélutántól. Szóval odagurulnék reggel bandázni egyet amíg el nem indultok, dumálni egy keveset. Aztán a balatoninál egy sokkal szűkebb kerülővel jövök majd vissza ebééééédreeeeee....
Nincs azzal semmi gond. Valamennyi víz mindig lesz a blokkban akármit is csinálsz( kivéve persze, ha 0%os páratartalom mellett szerelik össze)
Mivel kuplungot csekkolttatok, így bejutoott a rendszerbe egy csomó "nedves levegő" amiből szépen kicsapódik a víz.
Ha eresztene a vízpumpád, akkor tejeskávé színű lenne az olajad, de itt erről szó sincs ; ) Még hideg van, nyáron nem lesz ilyen látványos a dolog.
Farmerrel még ismerkedésen estem át de a kabátok úgy ám blokk:
Elsőre mondom nem kéne nekem bőr minek van a fasza cordura nem is a legolcsóbb és majd megpróbálok nem elesni.Ez így szép és jó csak ugye ha nem beszélünk az elesésről és hogy a bőr jobban véd ott van az hogy ha benn a bélés passzol a cucc ha nem akkor libeg mint egy kiterített lepedő.Plusz mivel vízállósították valami műanyagszerű vbelső réteggel így hát ha nem mentem izzadtam bene mint a ló így megmarad téli felszerelésnek.
Így szerintem egy bőrkabát nem ártana a hálós izé meg alá vagy ha minőségibb a kabát nem is keell alá csak egy gerincvédő.
Bár lehet hülyeséget beszélek.
Bár a víz nem hinném hogy az olaj tetején úszna.Pont fordítva kéne lennie.
HH Warm "teszt"
HH Dry teszt
Rövidebb utakra elég macera ez a sok gönc, pl átugrani egy közeli cimbihez elég frusztráló a 4x10 perces bőrruha-csimma-sisak-kesztyű tortúra...
Jelenlegi elképzelésem a már említett protis farmer + valami lazább mociscipő + hálós protektor. Tudom van ennél lejjebb is, csak anno pont a lazaság miatt szivattyúztam (gagyi nyitott sisak + edző cipő ), nem szeretnék újra hazárdírozni.