Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.Vasarnap.
pénteken mennék. Vasárnap úgyis gurulunk, igaze? Kiállitásról nem akarok senkit lebeszélni, ez a csalódás tavalyi. Lehet idén jobb lesz. Ja és autós tuning show kiállítással lesz együtt... :)
Most akkor ki,mikor,hogyan,miért megy nem megy vagy inkább templomba,dizsibe megy esetleg csinál egy pitét otthon?
ne vedd el a kedvem ....Májki, biztos, h akarunk mi menni?

Ha tényleg ennyire fos lesz, nem adnék ki rá két rugót...
rsv factoryból nekem a régi fekete-arany kombó jön be , a fehér sv-m melett el tudnám képzelni
Nyíregyen volt ma a Plazaba motorkiállítás voltak brutális gépek.Ami a legjobban tetszett 1 RSV4 Akrapovic rendszerrel
hát, nagy gyártók távolmaradása pl kawa, bmw ha jól emlékszem. akciózás hiánya, kevés látogató, lehangolóan üresenmaradt kiadatlan standhelyek... Olcsójános fíling, hangulathiány. Tömören... Más városból nem jönnék el, az száz, de mivel a szomszéd kerületben lakom, és a gyereknek játszóház szerü lesz a terep, kinézünk.
dettó, bejön ez az overall...Még ha csak 1 szezont is bírna ki...Na meg az a csizmára való is sanszos, h kell...
Jó ár nagyon
Vegyé.Morék árulják őket.
nekem csak egy pár ló hiányzik
Olyanon tanultam.Nem volt túl gáz a cucc.Sövö több paciban az biztos és inyektoros nem kell a karbival szenvedni.De azért ez sem egy luxuskategória.
El tudnám képzelni ugyanezt a gépet V2-ben csak shiveres 750 ccm el 90 akárhány pacival nem elektronikus gázzal és gixxeres első/hátsó fordított telóval meg radiális fékkel.
Na olyanom volt, csak ne mF-es! De nem ajánlom senkinek!
Új korok MZ-je Junak-os tulajdonságokkal!
Egy kicsit mas vizekre akartam evezni es elmentem megnezni egy 2004-es GS 500f-et, hatha...

A leirasok alapjan tudtam, hogy kb mire szamithatok, de akkor is gaz volt az osszhatasa. Rozsda, fura allagu illesztesek, hotkoszos belso tarolo, puha festek, szinuszgorbe mintazatu fektarcsa, meg osszessegeben nem tul megnyero allag.

Biztosan mukodokepes, meg megy, ha kell, de amint raultem ereztem azt a "cseszlovak" feelinget. Amikor SV-re ultem, annak is meg volt a feelingje, de ott azt eretzem, hogy ossze van rakva es valoszinu ugy is marad.
én még sose voltam, ha nem jön közbe egy állásinterjú ott leszek
Köszi az infót. Spóroltatok nekem egy napot, meg egy kis benzinre valót :-)
Most se lesz jobb.De a remenyhal megy utoljara.
Mi volt a gond? Konkrétan nem volt semmi értelmes, se akciók se semmi, és ráadásul 1 pavilon felében elfért az egész és több volt a konstrumára való kiállító mint a motoros téma!
Én is tervez(t)em, hogy kimegyek a kiállításra. Most azért egy kicsit elbizonytalanítottál. Ha tavaly csalódást okozott, akkor most tuti, hogy még gyengébb lesz. Írsz valamit róla, hogy mi volt a gond?
ó. én asszem péntekre szabit veszek ki, gyereket hónom alá kapom délelőtt (feleségemet tehermentesítem), 1-2 mocira felültetem, tetszeni fog neki. íme. Ült már az apja sv-jén is (álló helyben). nagy volt az öröm! Tavaly én csalódtam a kiállításban, most csak fékkarokat szeretnék nézni. Esetleg akciósba' fémfékcsővel együtt vmi jóárasítást kieszközölni...
Az az igai.Kivul eso belul meg sajat meleg kisse ragscsos sajat nedv.
Kizarasos alapon csak a szombat kb 14 utan johet szoba.Pentek 6 ig melo szombat szinten de fel egyig vasarnap meg almadi.
motorkiállításon én fék és kuplungkarra fogok gyúrni :)
meik nap tervezed a menetelt?
z
márc.18-tól Lidl akciós motoros hét.
Az esőruhán gondolkozok. ("Motoros overall" ugye)
Esőben én el se indulok, de ha túra közben kap el, csak haza kell jönni... pártíz km nem gond, de egy többnaposról... :)
Meg hát igaz hogy most kevés a lé de azért szeretnék én először bele .........
Köszi.Ez szerintem kicsi.Majd most a lajos vagy a jövő héten a motorkiállítás vagy van egy Laciéknál ami jó hasban meg combban csak a térdprotija rossz helyen van így tuti alakítani kell rajta.Amit meg kéne spórolni.Igazából valami rövidlábú pocakosokra valót kéne keríteni.