Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csavaros is megoldható.Másoltatom a csavaros talpat és csak fel kell hegeszteni a csőre.
szerinted rá lehetne tolni a kis 650-re?
én elpasszolnám a giannelli dobjaim

a hangját lásd a videóim közt.

A bal oldalinak a talpa karcolódott, alig észrevehető...NAgoyn ákcijjóóssan odaadnám.Kell a lé a motorra .Jó lesz egyelőre a gyári kipuval is
Na egyenlőre nem áll fent a veszély, hogy elcsesszem a pénzem! De köszi a segítséget!
A motorline forgalmazza a gianellit és az arrow dobokat is.
Azt kipufogós elintézi hogy jó legyen és valszeg hangtomítót is csinál..azzal meg el lehet szórakozni pl különböző méretű lyukakkal vagy szűkítéssel és a végére neked tetszős hangot lehet előhozni bömbölés helyett.
Valszeg én is csináltatok majd a sajátomhoz ha viszem felrekatni...amolyan köztes hangút
szia !
itt van egy új AKRAPOVIC E betűs. igaz baloldali de mivel szimmetrikus ovál szerintem csak a matricát kellene átragasztani de ha nem zavar a matrica akkor így is maradhat.
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Köszi csak ez csavaros!
Csá!
Ajánlom a Leo Vincét jó nevű és e betűs is
pl
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Asszem az euromotorrban van sebring vagy mi.Meg ott az akra és a giannelli is csinál street legal cuccot.
De érted, hogy nekem nem üvöltősdi kell vmi noname, hanem egy jó dob ami számít is! Nem csak egy üres cső! Lehet sznob vagyok, de a motornak mindenből a jót!
A gravír nem drága.
Kellene dob, csak nem valami hangos, hanem vmi finomság! A hangjával így is ki vagyok békülve! De mivel a motoromat streetlegal állapotban használnám, így E-bötű nélküli kipu sajna szóba se jöhet, de azok a fránya betűs darabok írtó drágák!
Ha van dob lehet inyektort állítani.
És már be is szereltem! Drasztikus! 3X több levegő tud beáramlani ha kell!
4 és csak a csonk! (könyök)
Őőőőő mi a bánatot csinálsz?.KB másfél hét és pizzázás almádiban.Már 2x elhalasztva.Többször nem kéne.
Nekem most nemnagyon van időm foglalkozni vele, de legalább a cucc megvan.
21.-éi túráról kérdezel?
Elfelejtettél olvasni?

Viszont az elejét végre egy városi kör erejéig kipróbáltam.Kafa.Eddig teccik.Kicsit ráz rossz úton de már nem olyan érzés mintha maga alá akarná gyűrni az első kereket.Mintha meleg kenyér tészta helyett lenne alatta telo is.
Etótuk.
15.-ei túrával kapcsolatban mi a helyzet?
Pár napja nem olvastam fórumot.
Holnap áttranszportálom magam és magamévá teszem.
Vót raktáron vagy telepátiával a főnökasszony hozta?
2390 Huf. Fénypóstával.
Őőőőőő már meg is jött?
Mi ez köbükiposta?
Vifil?
Zoli!
Itt a dobozzárad ,kompletten zárhengerrel jött!