Értelem szerűen, mivel az utcában a letaposott hó miatt nem lehet kimozdulni, a túra tolódik! Elméletileg a sámánok azt mondták jövő hét vasárnap (21-én) jó idő lesz, így előre láthatólag az időpont az lenne! Az útvonal változatlan!
A nő a legjobb RÖVID távú befektetés...Hosszútávon olyan mint a részvény, bár kezdetben nagyszerű csábító hozam, a végén beszopod és jön a hatalmas bukó.Na meg a nyakadon marad
Ja ja! Volt egy ismerős aki ilyennel megy, bár remélem a múltkori törött gsr-ek között ott van a gépe és Ő meg mondjuk a farkasréti hideg agyagkezelést veszi! A "kedves" tőlem rabolt utasával együtt!
Nekem személyes sértettségből nem kellene sose GSR! De amúgy nagyon jó konstrukció! De ha már vonyít akkor yamaha és ha sor 4-re ülök akkor már bebújok én is a műanyag mögé!
Keresgettem a tegnapi csizmavásárlás miatt a neten egy kis okosságot! Megnyugodtam van ilyen másnak is! Már ketten hordunk ilyet "DEPÜNYÉ" barátunkkal!
Ha 2-3 hónappal ezelőtt akartál volna venni már lenne motorod. Én is nézegetem régóta, h lecserélem az enyémet egy 2003 utánira, de most, h meglett a pénzem most meg a motor árak ugrottak fel 200ezerrel azt vettem észre. 7-800ért bőven volt injektoros SV télen. Most 800tól kezdődnek. Ebknt tényleg nagyon elgondolkodtató az 1.39 millás új SV. Annyit megér, bár én sem szánok rá annyit.
A nő a legjobb RÖVID távú befektetés...Hosszútávon olyan mint a részvény, bár kezdetben nagyszerű csábító hozam, a végén beszopod és jön a hatalmas bukó.Na meg a nyakadon marad
Amúgy asszem ugyanaz a buta eleje van mint a sövönek.Már ha képeknek hiszek.
Csakhát a 10 paci körüli az 100 paci.Idom mögé soha.Max ha fizetnek.