Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neztem, de nem szanok ra ennyit.

Azert hajtom ezt a debreceni peldanyt, mert 750-bol nem nagyon jon ki injektoros, eredetileg kb 2001-es darabokat neztem ki.

Ez meg 2003-es, vagy 2004-es, meg az ora szerint 25e Km van benne.
Szoval ha csak a tulaj ilyen bogaras, akkor van ra esely, hogy kb rendben van.
Mas esetben meg nem biztos, hogy ennyiert ilyen kozelebe jutok.
Mondjuk 1,4-ért már lehet vatta új 09-est visszamardt példányt is fel lehet még hajtani.Azt nem igen kell vizsgálni.Tuti darabok.
Nézted a motorokat amiket belinkeltem?Árban mi az elképzelés?
Masik helyen 8e volt.

Ha AZERT fizetnek plusz negyezret, hogy jo legyen a motor, akkor megtennem, de igy egyszeruen csak negyed annyival dragabb.

Az elado egyebkent azt allitotta, hogy annal a szerviznel sikerult a gyari cyavarok helyere felgomb feju csavart berakni. Olyat, amit nagyapam altal keszitett asztallabban lattam utoljara.
Mondjuk nem adok a szobeszedekre, de nem lett vonzobb.
Köcce!
Mondjuk még mindíg érdemesebb 3eft-ot kifizetni pluszban mint venni egy nagy kalap...
Mert kiderul az atvizsgalasnal, hogy harom kereke van es tobb idobe kerul atnezni?
nézd általában ilyenek a szervízek..a db-i aprilia/kawa szervíz 30-ra mondta a kötelező szervíz árát aztán 33-ba állt meg..
Nem érdemes most eladni mert nincs ára motornak most..
Innen van:
http://www.corsaro.hu/
Én 35-ért vettem, de mostt épp 20-ért akciós.
Jobban jársz ha tőlük veszel szerintem.
De ha anélkül elviszik a mocit, mindenképp szólok.
Igen, felhivtam.

Azt mondta az illeto a telefonba, hogy "ugy 10-12e Ft kozott van egy atvizsgalas".

Ez egyreszt draga, masreszt nem bizom abban, aki elore csak ugy kb mondja meg, hogy mennyiert nez ra egy kicsit.
Mindenki ingyen vagy olcsóbban szeretne vásárolni...
De ha nem megy el, nem megy el, nincs tragédia.
Hol vetted a bagstert és hogyé? Nem eladó, csak a tankbőr?
Vedd meg az én N-esem
Még mindíg nem vették meg?
Mennyi a keret?
Mert van például ez:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ami ugyan N-es, de legalább messze van.
Cserébe az enyém, gyári állapotban van, és tuti vétel.
Kecskemét nissan hovány de szerintem elhoznák a db-i nissanhoz is..:
sv650
Hajdúböszörmény:
sv650
Ennyi a teljesség igénye nélkűl de ha igazán jó vételt akarsz kifogni lehet utazni kell érte kicsit..
Ez is debreceni:
sv650
Még nézegettem a bandité talán de ami érdekes a titax szerint az sfv,az sv és a v tromé ugyanaz az L39R.De alakra meg az sfv nem olyan inkább gixxer viszont a bandité meg igen.
vicceltem, sose kérnék ilyet, 200EUR, ne csináld már.
kizárólag akkor, ha előre odaadom.
Nincs annyi pízem.
Egy darbra még lenne de annyi mindent akarok venni.Kinéztem egy szíp vanucci hózentrágert 20 ért,meg van egy lajosos nadrágszíj 2 ojroért meg a plexihordozó tatyó lajosos 1,5 ojro és még sokmindent felírtam a listára.Csupa hasznos vacak.

Sima taiwani fekete kar nem jó?
Egy hülye ötlet..Miért nem viszitek a db-i suzuki szalonba?Ott készséggel segítenek és biztos át is vizsgálják jó árban..Nekem kötelező szervízre mondtak jó árat a Zoliék..
Keress másik gépet.Büdös.Bármilyen jó ajánlat.
Megbeszeltem egy holnapi idopontot a debreceni Yamaha bolt szervizevel. Mondtak, hogy nem tudjuk a helyszinen megvarni, mert sok dolguk van aznap, igazabol el se akartak vallalni az atnezest, de mondtam, hogy a tobbi nap meg a tulajnak nem jo, mert keddtol pentekig Eger mellett dolgozik. Erre megsajnalt a szervizes es mondta, hogy 9re vigyuk be es majd szol, ha kesz.

Mondom telefonon a tulajnak, erre panaszkodik, hogy csak akkor viszi oda, ha meg is varhatja, mert hogy egy haverjanak a motorjaba 60 km ment bele, amikor ott volt szervizen.

Csak azt hajtogatta, hogy hivjam fel a Jaszberenyi szervizt, ahol csinaltak neki, vagy fogadjak mobil szervizest, vagy vigyuk mashova. Kedden meg mar megint nincs Debrecenben, varhatok megint szombatig, de mar zavar a sok varialas.
Pedig penteken mar mentunk is volna a bankba a penzert es holnap meg is vettem volna tole, ha a szervizben pozitivan nyilatkoznak.

Es lassan mar agyhugykovet kapok ettol az egesztol.

A motor viszont meg mindig szep es viszonylag olcso, ezert nem akarom veszni hagyni.