Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már kiesett kerékkel fetrengést vizionálok.
Amikor Yamaháztam egy zsír uj XJ 600 -nak volt hasonló problémája. Szétszedtük a telót ,semmi.Kicseréltettük a komplett telót gariba ,utána nem jött vissza az ürge ,de a mai napig nem tudom mi volt a baj ,és meg szünt-e a cserével.Legjobb megoldás a füldugó!
Na jó akkor legalább avval a részével nincs baj. Ha hosszú andalgós túrán 5,4-et mértem.Mondom harakirizem ha valami inyektorgondom lesz.
akkor az annyi......asszony kocsijának az átlagfogyasztás mérője 60l/100km-t mutat ha csak melózni jár vele a 4 km-re lévő melóhelyére.
Hülyén fogsz festeni rajta.Ö is csak a fordított telo miatt rakta fel a csutkákat.

Kérdés:
A 6,9-es fogyasztás ilyen hidegben normális vagy valamit rosszul csinálok?
Nem a költségek miatt hanem csak úgy amiatt hogy valami gáz van vele.Sok a melegítés és rövid szakaszokon megyek 10 KM körül meg a városban.
Így akarom a kormányt megoldani! A fordított telótól eltekintek!
link
itt van egy kep egymas melle tett gumikrol...
Szerintem nem.De 160-assal sem csúnya.
Üdv!
Tud vki egy képet linkelni hogy néz ki egy 180as gumi 650 es SV-n?
Mennyire húzza be a felni vagy nem....
Köszi előre is!
Majd megszkájpoljuk!
a megélhetési balesetes.......
De fizeti az allianz mindet.Vastagon.Melonak sem rossz.
2009-ben minden nap 08.15-kor baleseted volt? ....szegény
15.e.9.00 indulas valahol budaorsrol.Erkezes almadi valamilyen motoros pizzazo ott pizza beletomese arcba fenykepezkedes majd go haza.
Ennyiert jo is az.
net híján kimaradtam a fnalból, milyen túrát tervez a csapat innen?
Jól van az. Talpra áll ez a lényeg aztán majd ahogy lesz pénzed/időd rá lehet pimpelni rajta.Az a lényeg,hogy menjen..
most épp Köln.Bevállaltam egy fusimelót, de válságra hivatkozva csak április végén fizetnek...Szóval duplán cumi.A moci talpta fog állni jövő hét végére, csúnya lesz, meg minden, de legalább gurulni fog.Leszarom, menni akarok, felőlem hó is lehet, azt is leszarom.

Ha a köd és 5C nem zavart 180nál, aznap mikor túráztunk, a balesetet megelőző délelőtt, akkor nem hiszem, h bármi le tudna szedni a mociról április elejéig.Aztán meg sajna tipli:(
Mi a helyzet apám?Itthol vagy vagy már szezon van nálad?

jár a pont
sztem kb 5-7000-t futhat el hárul ennyi hátránya van
Ha jó a gumi abból baj nem lehet..Kérdezz meg egy nőgyógyászt..
Jaja ez van lőveinek is..A fehér-piros-fekete elég gumcsizmásan néz ki..A fekete még so-so..
Ma kaptam egy utalványt az Allianztól, még az SV-s balesetem miatt. Most fizették ki a motoros ruha káromat! 2009.08.15-kor volt a baleset Na mindegy legalább kifizették...
+20LE-t legalább....