Miért akarod elbarmolni azt a szép motort egy csúnya N-es kormánnyal?
N-es kormányt csak azok használnak akik nem férnek el a pocakjuktól... (vicc lett volna. nem kell megsértődni.)
De.Neki lesz egy felesleges műszerfal tartó kinyúlása mi lehet útban lesz az idomoknak vagy a műszerfalának neked meg lesz a kezedben egy műszerfalad amit motorozás közben tarthatsz mint egy esernyőt..
Nagyon sokáig kínálgattam az N-es hidamat.Senkinek nem kelett.Most elment polírral meg a plusz kiemelővel megfúrva.Natúrban a végén 10e ért váltam meg tőle. Csutka még megvan de egy pozicionálo stiftet fel kéne hegeszteni rá.
Hello, koszi az infot. 120/70 R17-et neztmem, ha jol sejtem ez az elso meretem . Elore is koszi, ha megnezed ezeket a kodokat..
Bar utanam nezegettem es csak a motorgumishop.hu-n lattam ilyen jelolest.
Ya! Kell a zseton a blokkcseréhez ,előzetes számítás szerint 60-65e!
Ennyié már tényleg vehettem volna egy ezrest csak félek tőle hogy elvinne motorozni és nem én lennék a főnök rajta!
nem volt ma valaki bugyikék s-essel MAglódon?
N-es kormányt csak azok használnak akik nem férnek el a pocakjuktól... (vicc lett volna. nem kell megsértődni.)
Megvan a gépem,végre
Naaagyon tettszik
Erre számítottam,és kényelmes is
http://www.sportmotor.hu/motor...
Bar utanam nezegettem es csak a motorgumishop.hu-n lattam ilyen jelolest.
Ennyié már tényleg vehettem volna egy ezrest csak félek tőle hogy elvinne motorozni és nem én lennék a főnök rajta!