Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mért dob le vki egy alig használt gumit? én ezeknél mindig attól félek h vagy vmi hibája van, vagy azért mert mégsem jól tapad...
Estét!

Sanyi bácsi mikor jársz pesten a közel jövőben? Szükségem lenne egy liter olajra és ha már ti cseréltétek gondoltam tőled szerezném be az utánpótlást.
Szasztok ma beszélgettem 1 sráccal ő azt mondta .hogy az 1ik ismerőse sv 650se 205től nem megy többet erre a másik ismerősom azt mondta .hogy az ő 650ese 240et megy .Valakinek valamilyen tapasztalata van nem mintha megszeretném nézni.Köszi
Én is motoroztam ma vagy 10-15kmert egész jó volt
Az sem mindegy, hogy az a 20 km 50-60 vagy 110-120 km/h alatt repül a motorba. A Feeling a lényeg.
Nem olyan vészes.Ma sima farmerben is kalimoltam városban.Reggel-este be kell öltözni de az sem vészes csak a nyakmelegítőt hagyom rendszeresen itthon.
Pedig a téli kesztyű nem is olyan drága tipus.
Markolatfűtéssel talán jobb lenne.
Nahhh, ma visszahelyeződött forgalomba az SV Mentem 20km-rt mert már nagyon hiányzott, de hiába volt rajtam kesztyű, annyira szarrá fagytak az ujjaim, h 100x is megbántam, h felültem ma rá Én 10 fok alatt nem hozom ki az biztos. Persze, ha szikrázó napos időbe van 10 fok az teljesen más...
Zoli egyre távolabb van tőle.23e lesz az önindító felújítása.És a legrohadtabb hogy Denso felirat virít rajta.
De nyárra meglesz.

Apropó a rugó felrakást mikorra lehetne beütemezni?Most elvileg hó lesz hétvégén de utána lehetne.Ma személy szerint hideg volt mint a fene.A tokám lefagyott.
Akor lehet csinálni duplát köszi a segitséget
Odzsee-nak van ilyen és Zoli tervezi a házi kivitelezést.....
Sziuasztok hogyan lehet sv 650 re dupla kidörentöt szerelni
köszi a segitséget
arra figyelj, hogy jó kormányt vegyél és akkor nem kell megcsinálni!...... ....a felszerelést megbeszéljük....
Nah megrendeltem xbajkban a kormanyt, most mar minden meglesz az tura kormanyos atalakitashoz es mehetek Sanyihoz, hogy megcsinalja... Mar, ha vallalja
Visszatérve a 15-i túrához. Lenne egy üres utasülés valamelyik lány részére?. Többen jönnének amennyi nekünk van.
Tuti többet tud a gumi mint én úgyhogy jó is lehet.
Pirelli dragon hátsóról van valakinek tapasztalata?Van egy használt-pár kört mentek vele pályán az látszik rajt-de jól néz ki.Érdemes megpróbálni?
Próbáld ki és ha neked jó használd, nekem volt fent és semmi bajom nem volt vele.
Van bizony 14-15 körül jó állapotú.
Sziasztok.Szerintetek érdemes felrakni sv650re hátra 180-as gumit?vagy inkább ne?
Őőőőő használt sport első gumi van 120/60-as vagy 70-es olcsón itt fórumon is pár gumis emberkénél.
Legalább elöl érdemes cserélni mert huvva nehéz lelökni a motort magadról.Én már próbáltam gyök kettővel.Csuda égő volt fetrengeni.
újra nincs pénz egyenlőre, ha megvennék ezeket esetleg...
Nekem már csak fel kell dobni az M3-at előre.
sziszk, a helyedben gyorsan lecserélném.Nem egy jó cucc...Persze, ha ki akarod próbálni milyen a fetrenberger

Nekem hátul m3 van, a decemberi túrázáson 5C-nál is langyos volt a közepe...Száraz aszfalton persze...előre is olyat szeretnék...Meg egyszer majd egy garnitúra újat belőle
az én gyári gumim is sportmax d220...... érted sport....