Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bar szerintem a lab ugyanugy budosodik benne.
biztos van benne telemetria meg minden.....
Jééé, ez mit tud ennyiért?
Nekem a helyedben kellene.
találtam hátulra egy Új pirelli diablo supercorsa pro-t 22ért, a pirellikről eddig jókat hallottam. Kell nekem ilyen komoly gumesz?
Én is kabátot.
Ja,náluk vettem.
A csizmát néztem valahol..volt bőven 100 felett az ára.Asszem a superbike-os lővei ádám használja..
Hát....2004-ben vót akciósan 32.000 Ft.
Én azt tolom! De zéró emisszió!
Bazinagy sistergős cikcakkost amikor tuszkolom néznek az autósok nagy szemekkel a kútnál.Van hogy ollóval vagdosom le és belepotyog csak akkor gömbvillám lesz belőle és csak körbe körbe lehet menni vele az inkább pályára való.
És drágább Dubai 10 éves költségvetésénél!
Nekem Daytona Shorty-m van 2004 óta.Rövidebb egy csizmánál,jobb egy cipőnél!
De az csak a bugyikékbe tolható bele! A többinél a fluxuskondenzátort is be kell lőni!
Na hallod.Megy is tűle csak nehéz begyömöszölni a tankba.
Istennyilával jól be lehet állítani a teljesítményt!
Helyes!Jó döntés,egy csizma csak jobban védi nem csak a bokát,de a lábszárat is.Ha csak egy szalagkorlátot súrolsz meg rövid szárú cipőben,tuti csontig lekapja a bőrt az alsó lábszáradról!
OK én benne vagyok.Szombat délután telefonálok.
akkor az lenne jobb ha végeznék kiugranék hozzád is....telefonon beszéljünk szombaton...
Nekem jó vasárnap bármi.Attól függ mikor és hol.Nálunk is megoldható simán fel tom az egész gépet emelni.Van hely és kompresszor légkulcs istennyila.De házhoz is mehetek.
vasárnap házhoz megyek, de az nem tart sokáig és utána jöhetsz....vagy megyek.....
Láttam gördeszkán faszán gurulni lábatlan embereket.Mint a nyúl olyanok voltak.
Nem a túra.A kattogás a gond.Mikor mehetnék szervízre?Talán még valamikor 15.-e előtt?