Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez számodra annyiban szomorú, hogy akkor előbb ki kéne jönnöd hozzánk viszont most már számítunk is rá!
a környéken nem tok ilyen gumist, tudnál vkit ajánlani? aki esetleg beszámítja a mostani gumimat is (mondjuk azzal nemtok mennyire járok jól)
Motort per pill sehol nem vennék.De ha igen valszeg németből és személyesen.És talán maradna a német rendszám is.
Attól függetlenül nem vennék ott motort! Bár van ismerős a cégnél!
Csontikárék mindig vicceseket írnak!
Na ez is vicces kedvében volt.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr_1100
_vissza_a_jovobe-3648994
ezt olvassátok el!
Hzoleeee csak erdeklődtem. Köszi a választ
Te tűntél el öcsibogyó! Annyit változtatod az msn-ed, hogy most azt se tudom melyik a tied! Mizujs? Grat a Gixihez! Gyere túrázni! Meg jóidő ha lesz áprilistól E-ring!
tisztelettem mikusz !

de rég láttalak. jó rég beszéltünk
nice SV
Jó te rossz én meg fehérmájú vagyok!
Miből gondoltam hogy beáldozod magad.
Szia Sanyi!

15-én 1 leányzód elfér ha gondolod! Ha oks a dolog akkor még úgyis összecsörgünk!
Én csak holnap vagyok benn de akkor majd jövőhét elején felhívlak aztán csak találunk majd egy időpontot amikor tudunk találkozni.
Nem tudom, a héten gondolom igen.
En?mit?
Köszi zoli
Egyik komám mindig megvette a legjobb gumit újan párban durván 80-90-ért egy évben kétszer..ő is fintorgott a használton..mondtam neki miért nem nézed meg legalább hogy milyen....2 hét múlva talizok vele nézem pár körös pályázott gumi virít a gépén..és dicsekedett hogy 19 ezerért vette a hátsót spórolt egy halom pénzt ..Azóta is olyat vesz meg mérgelödik sok kidobott pénzen..pedig nekik futná a 30 millás tarkik meg kombájnok mellett...
Estét!

Sanyi bácsi mikor jársz pesten a közel jövőben? Szükségem lenne egy liter olajra és ha már ti cseréltétek gondoltam tőled szerezném be az utánpótlást.
Tgk-nál szoktam rá a használt gumikra mert nem mindegy, hogy 120000-ért újat vagy 15000-ért használtat veszek 18 kerékre. Soha semmi gondom nem volt hisz ha szálszakadt vagy valami azt rögtön kicserélte a gumis.
Mert másra használja mint amire a gumi való, mert nyugaton csak párban cserélik és ha defektes lesz akkor az épet is cseréli, mert pályáznak vele és a széle oda már nem jó, de attól még utcára sokkal jobb mint akár egy új túragumi és még lehetne sorolni a lehetséges okokat. Jó ideje csak használtat teszek fel magamnak mert egy új árából 3-4-et megveszek és majdnem annyit elmegy még..........ja, és 2 kivétellel tavaly semmi baj nem volt velük(azok is mindössze defektesek voltak), de természetesen ha gond van azonnal csere egy másikra vagy vissza a pénz.
Raprobaltam, nem er bele a plexibe, se a tankba...ugyhogy azzal nem lesz gond... Azt a tipust rendeltem amit az LSL superbike kithez is szoktak javasolni. Majd irok mailt, ha megjon a kormany es aktualis a felszerelese
Az enyembe meg 280 van beleirva.
Ha nem hiszed, akkor majd apukam megver.

Mer o erosebb a te apukadnal.

az én 650-esem meg 340-et megy. és csak azért nem többet, mert a pocakomtól nem tudok jobban a tankra hasalni. pfffff.....
Én meg azt nem értem, h miért spórol valaki a gumin? Soha nem vettem még használt gumit se robogóra, se kocsira. Inkább várok egy hónapot de új gumi legyen mindenhol, én úgyérzem a jó gumi minden alapja