Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a baj, túl lassan mész...sír a motor,h állnia kell
Na most van egy kérdésem.Egy ideje ha útbordákon megyek át viszonylag alacsony sebességgel előlről koppanó hangot hallok.Lámpát,műszerfalat,idomkát levettem teleszkópokat megrángattam sárvédőt átnéztem semmi minden csavar meghúzva minden fasza semmi nem lötyög.megőrít.Nagyobb sebességnél semmi gond de ez olyan mintha egy vödröt ütögetnék.Idegesít.Mi a rák lehet?
Zomba! Benézel a ruha topikba , mit szólsz a protektorra ?
Speciel még farmerből is a protektorosat vettem.Jobb a biztonság.Bár túrabakancsban is volt hogy tekertem.Meg rövidgatyában csak a szalmakalap maradt otthon.
Bár nem éreztem magam jól.
Egy fasza csizmát még a farmerhez is fel lehet venni.Mivel a szárát ráhúzod úgy sem látszik mi van rajtad..A védelem meg többet ér mint egy tornacipő..
Ti tudjátok, de ebben a motort csak max lemosnám, de nem mennék benne (szerintem nem is erre találták ki, ahogy a Peugeot kerékpárt sem)
Ezzel egyet is ertek, csak valamiert ez igy alakult nalam...mivel eleg sokat hasznalom a motort mindennapi kozlekedesre, munkabajarasra, loti futira, nekem kenyelmesebb, ha nem csizmaban nyomom. Viszont identol tobb turazast szeretnek beiktatni, amihez jo kompromisszum lenne az a bering csuka
...is csizmában megyek. (kevesebb mint 1km - a relációs jelet html tag-nek vette és levágta).
én is úgy tudom, hogy a lábsérülés a leggyakoribb. én még a benzinkútig (
Én is a kényelem miatt fogok szerintem ez mellett dönteni!
Valóban nem a legolcsóbb, de a jelenlegi motoros ruházatomhoz ez megy talán a legjobban (dzseki, farmer stb.)! Majd ha egyszer lesz egy komoly ruhám, akkor veszek valami fasza csimmát is!
Sanyiúr mondta hogy pont városban ha elbaxnak jobb hogyha több védelme van a bokának.
Nem jó szétmorzsolt lábbal élni.
Nekem is pont jo lenne, mert a csizmat nem szeretem, a felcipo meg varosban elmegy, de hosszabb utakra ez lenne jo
28ezer péz!
Nagyon rajta vagyok h megveszem a fehéret!
Nekem a bering mindíg bejött.Csak fenemód drága........Vagy csak én lettem sóherebb.
Fu ez a jobb oldali bejonne nekem is
Ma majd hívlak!
mindegy, majd megoldjuk, legfeljebb az egyik nem jön....
na jó választhatsz......viheted a könnyebbiket, korrekt mérlegelés lesz.....
Bár ha új asszony kitalálja, hogy jönne még necc, de nem valószínű!
Abban az esetben lenne túlfogyasztás, ha téged vinnélek!
ja, és túlfogyasztást sem fizetünk!
Jaj! Most mi lesz?
Sajnos nem, nézz be a debrecen topikba vagy valamelyik környékibe, ott biztos mondanak használt gumist. Nekem van ugyan jó abban a méretben, de sajnos nem tudom beszámítani a Tiédet és nem is szoktam postázni.