Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!Szolnok közelében tud valaki bontót sv650-emhez kellene kilóméter jeladó
Engem mondjuk a kisebb hóesés sem nagyon zavar(a hóátfúvások azért igen), remélem a töbiek is így látják.
Oké,remélem olyan idő lesz,hogy le tudtok jönni.Nekem csak 10 km
mágus nagyon nem vagyok, de leírták többen is a lehetséges variációkat, ha jössz 15.-én a túrára majd beszélünk személyesen......
Szia

Azt mondják Te vagy itt az egyik mágus.Visszaolvasnál egy párat a karbi dobhoz állítással kapcsolatos eszmefuttatásunkról,és véleményeznéd?
Köszi.
én is csalatkozom a boldog névnapot kívánókhoz!
Köszike.
Ez a kovetkezo szint, es meg a gumit is kimeli
köszönöm szépen :)
jaja
Ezt az kommentet nekem szántad?
Mert valószinüleg sokat kap a gép. De mivel azt mondtad írva volt a dobhoz ahhoz nem nyúltunk. Bár az a yoshi rendszer igencsak durva......
Reggelt
Zoliék, boldog névnapot!
hÉ, zSÉ, AZONNAL VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!
kishazánk felett a repcsi ablakán át hóvihar fogadott...Haza kurva óvatosan, csillogós úton jutottam...

De fasza itthon lenni.

erre itt az újabb jó hír

kérdem én, mi a faszom van a tavasszal?
Igen,pont ezért kérdezem én is!A múltkor a motordoki foglalkozott a témával,ott vot egy szelepsérült foto,persze nem lehet tudni,hogy az a kipuf miatt volt.Ő is azt írta elméletileg létezik a dolog,de a mai modern anyagokból készült szelepeknél ez nem valószínű,hogy bekövetkezik.Persze a cikk a kokszolódás okozta szelepülék sérüléssel is foglalkozott,ha jól emlékszem.
egyszer azért megkérdezném, h látott-e már valaki ilyet. vagy csak legenda. Tsanyi? Láttál már nyitott dob miatt beégett szelepet? ez szerintem csak duma. az elmélet persze alátámasztja, de a gyakorlat...
A hó elolvadt.Majd rá is fagyott.Tesconál meg nem is esett.
Úgy tervezem ,bár a mai időjárásjelentés kicsit letörte a szarvam. Lehet hogy veszek egy hószánt!
Ha lejössz 15-én almádiba majd kivesézzük a témát,talán lesz ott valaki a szakik közül!?
Jó lenne ,csak azok ilyenkor már alszanak!
Raptor carbon trioval,tehát nem herélt gyári
Én sem vagyok egy karbi szakértő,de a plusz fél liter az kb 8-10% pluszt jelent,és az állítólag pont elég lehet,hogy kiküszöbölje az előbb említett hibát,ráadásul ezek a dobok már megváltoztatják az áramlást,hisz nincs bennük fojtás,csak a bélelve van a palást,de mondom,én sem vagyok szakértő.(na ez sem lett rövid mondat )
Jó lenne már egy igazán szaki véleményét tudni!
Ja és különbséget kell tenni egytervezett sportkipufogó és egy kiherélt gyári közt!Utobbival lehetnek ilyen problémáid.
Nekem EGRUS-om van ,és gyári a karbim. Nem gondolom ,hogy a 100 km-enként + fél liter benzin fogja megkímélni a szelepeidet ,viszont a túl dús keverék rosszabb robbanási tulajdonságokkal rendelkezhet.
Más a helyzet a komplett rendszerekkel + sportlégszűrő ,mivel ott megváltoztatod az egész motor gázáramlásait ,vagyis a motort túltöltöd. Itt már muszáj változtatni , de egy próba után ezt érzi is a pilóta!
(hű de nyakatekert lett! )