Nekem érdekes módon a műszakin megkérdezték, hogy mit írjanak a forgalmiba. Azt hogy szürke (a váz miatt) vagy azt, hogy piros (az idomok és a tank miatt) Persze, hogy a pirosat választottam, mert ha megállít a sün és megkérdezi, hogy ez a piros motor miért szürkeként szerepel akkor köpni-nyelni nem tudnék.
Meseszép állapotban van most, h jobban megnézem. Sztem ez a csővázas kékbe és sárgába a legszebb, fekete annyira nem emeli az "erejét" Persze kinek mi tetszik...
Mennyi lehet mostanaban a muszaki vizsga koltsege?
Lehet, hogy olyat veszek, amit hamarosan el kell vinni es tudnom kene, hogy mennyit szamoljak ra a koltsegekre.
Talaltam neten "akcios" arlistat, de kivancsi vagyok ti mennyit szoktatok fizetni, ha minden rendben van?
Nemhibátlan! Nincs rajta a jobbos kormányvég súly Basszus nem találom a műhelybe... lehet rá kell szánjak a keresésre 10 percnél többet majd. Ebknt a Tied szebb mint az enyém
Olaszból vettem a motort és kint ahogy néztem mindenkinek ilyen rendszámtábla tartója van, szóval nemtudtam nem ilyet venni Hogy milyen fajta azt ne kérdezd... kis indexekkel is vettem, de azok olyan kicsit, h még ha villog akkor se látom, így felraktam a gyáriakat
Van Webkamera is.
Met.hu
Lehet, hogy olyat veszek, amit hamarosan el kell vinni es tudnom kene, hogy mennyit szamoljak ra a koltsegekre.
Talaltam neten "akcios" arlistat, de kivancsi vagyok ti mennyit szoktatok fizetni, ha minden rendben van?
Kéne valami normális az enyémnek a seggére is, h ne biztosítsam ennek a mocsadék államnak a túlélését a csekkjeimmel
Hidd el nem esik szét! Ha meg mégis azt megérzed az utolsó 1-2 tizedmásodpercben!