Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jégkorong döntő: USA - Kanada 1 - 2 a második harmadban. Iszonyatos ütközések vannak. Kib.szott kemény sport. Tetszik.
Nem játék az tény, csak a sima N-es gyári nekem kényelmetlen! Vmi hasalósabb kell!
Esetleg hegeszteni kell hidegen húzott vastagfalú gázcsőből.
Fene tudja.Meg kell sasolni hogy smint.Ha gyengusz nem veszem meg.
Még a lucassal sem volt gondom pedig tornáztam vele meg fekvőtámaszt is csináltam már.
Egy nagy amerikai tuningcég hasonló kormányait most hívták vissza mert gond volt a hegesztéssel! Azért a kormány nem játék arra figyeljetek!
Azt már a Torgyán is megmondta: "Az Orbán kormány mongyon leeee!"
Nincs messze megkérdeztem már mail-en a srácot hogy van e nekik fogható.Ha van csak a motorral odapfögnék és megsasolnám.Ha jó akkor el is lehet vinni.
Ismerősök már vásároltak náluk aszondták nagy a készletük.
Bakker Zoli! Te mekkora ász vagy! Ez a legolcsóbb amit eddig láttam! Fúúúú! ezt be kellene játszani!
Esetleg még a ha van a halásztelki robcsisoknak raktáron érdemes lenne rákérdezni majd kimenni hozzájuk ha van és feldobni próbának.
Majd 15-én kivesézzük! Úgyse mai projekt!
Így most a kettőből csak gyurcsók mondaná meg.Ha már a tankon akarod az állad támasztani akkor az M-es lenne a jobb.
Meg a cafe raceresebb.Én bekockáztatnám.
Na tudja kend mirő álmodok ehh!
A nagyvason a Lucas dragbar nál egyenesebbet nem tok.Bár lehet lecsapsz egy colos csővet oszt gyi bele.

Vagy valahogy ennek az adatait figyelembe véve egy drótból meg kéne hajlítani a mintát majd rápróbálni.Ha jó 50 ajrot megér.

link
Ennél egyenesebb és "mélyebb" kellene! JA és nem ilyen széles!
Az enyémen minden gyári!
Most ezut ugyan nem értem de tényleg jónak néz ki.Kellene keresni egy bótot ahol van és rámérni ha elfér a tanktól fél óra alatt át lehet henkölni.
Nemnagyon.Túramókus vok kéne a kényelem bár tuti előrébb dőlök mint a gyári.
Ami neked van tükör az SV-n azok gyáriak? Keresgélek most valami 10es menettel rendelkezőt de nem nagyon találok olyan mint a tied.
Vákulják meg! Kíkben van-é?
Mondjuk én az M-est tenném már rá ha lúd legyen kövér alpon.Mint a megbuldogult Bell 1125 CR-en.
Neked mennyire egyenes az egyenes kormány?

Kép?
Attól függ.At egyenes vagy M kormányt simán a másik helyére lehet tenni.A csutka picit nehezebb de az is megvan gyorsan.Ott gondot okoz a lámpatartó.Meg kell kurtítani hogy fel lehessen csúsztatni a csutkát.Pár nyissz két hegesztés csiszolás festés.Fél egy óra alatt megvan.
jó-jó akkor bugyirózsaszín akarom mondani kék
Ja! Bugyikék jó? Bugyikék!
Nem fekszik nekem ez a BMX kormány dolog! Vagy egyenes vagy csuti! Nagyon át kell berhelni a kormányt? vagy csak sima csere oszt csá?
Bugyikék kérem szípen.